- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.061
kız benim kadar yürüyen yoktur. 2 tane köpişim var her akşam 1 saat onları gezdiriyom. hatta bende fazla yürümekten ağrıyodur diye düşünmüştüm. daha mı çok yürümek lazım kaç saatametist80 canim cok yurumuosan ondandir cunku arkadsim dr demisti dr da yuru demişti
bende hissediyodum ama kesildi artıkbendede daha bişey yok :)
bende hissediyodum ama kesildi artık
bende de yok henüz canımKızlar ben henüz karnımda kıpırdanma hissetmyrm. Sizler ne durumdasnz?
Canım bende de var o sertlik, sabahları çok bi karnım yok hatta manken gibi dolanıyorum ortalıkta, amaaaaa ilerleyen saatlerde hamile olduğum bilmeyenler tarafından anlaşılıyor o derece büyüyor yani :))Kızlar karnım sertleşti artık benimşişmedi gerçi ama dolgun dolgun duruyo...sizin göbüşler nasıl
benim karnım günün farklı saatlerinde farklı özellikler gösteriyor.Kızlar karnım sertleşti artık benimşişmedi gerçi ama dolgun dolgun duruyo...sizin göbüşler nasıl
Benim karnım bayaaa bi önden gidiyorKızlar karnım sertleşti artık benimşişmedi gerçi ama dolgun dolgun duruyo...sizin göbüşler nasıl
bende de yok.Kızlar ben henüz karnımda kıpırdanma hissetmyrm. Sizler ne durumdasnz?
balık yiyor musunuz? (evetse) hangi balıkları?
balık yağı hapı içiyor musunuz? (evetse :) ) hangi haftada başladınız?
sabahki karnına bak canım akşam benimde şişiyor...gerçi akşam ne kadar şişsede dokunduğumda o sertlik çok belli...kabızlık için doktor bişey demedi mi...sen bol su iç kayısı falan tüket inşallah kurtulursun canım..bu arada kiloyu da sabah çıplak ve aç karnına ölç o doğru ölçüm oluyo...henüz bende verdiğim kiloları almadım 56 ile başlamıştım şuan 54 ümbenim karnım günün farklı saatlerinde farklı özellikler gösteriyor.
Sabah yumuşamış oluyor.
Akşam sert ve oldukça şişkin oluyor.
Ayrıca kabızlık sorunuma bağlı olarak tuvalete çıktığım günlerle, çıkmadığım 5-6 gün sonundaki hali arasında da "dağ" gibi fark oluyor.
Şu ana kadar tam 4 kilo aldım. 53 kiloyum. Ama bazı sabahlar 51.8 e kadar düştüğüm oluyor.
Sağlıkla kavuşun.
Maaşallah ikiz erkeklerine canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
e kızresmi koymuştum kız hissediyorum diye erkek olduğu ortaya çıkınca erkek koydum inşallah bida değişmezhadi ya , kızım sen profil fotonumu değiştin yine . tanıyamıorum senı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?