2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

balık yiyor musunuz? (evetse) hangi balıkları?
balık yağı hapı içiyor musunuz? (evetse :) ) hangi haftada başladınız?

Kızlar karnım sertleşti artık benim şişmedi gerçi ama dolgun dolgun duruyo...sizin göbüşler nasıl

Kızlar karnım sertleşti artık benim şişmedi gerçi ama dolgun dolgun duruyo...sizin göbüşler nasıl
Canım bende de var o sertlik, sabahları çok bi karnım yok hatta manken gibi dolanıyorum ortalıkta, amaaaaa ilerleyen saatlerde hamile olduğum bilmeyenler tarafından anlaşılıyor o derece büyüyor yani :))

@haleatli canım hiç vicdan azabı çekme .bende senin gibi cocuklugumdan berı nefret ederım yumurtanın kokusuna bıle tahammul edemem . aynı sekılde süt ve balıkta yemıorum . ama doktorum boşuna vicdan azabı cekme .cocuk ıhtıyacı olan herseyı senden zaten alıyor .yedıklerın sadece kendı saglıgın ıcın dedı .cok yakın bı arkadasımın doktoruda aynı seylerı soyledı . cocuk ılıgımızden kemıgımıze kadar ıhtıyacı olan herseyı alıyo zaten ,oyuzden sen bunlara kafanı takıp üzme kendini :)

benim karnım günün farklı saatlerinde farklı özellikler gösteriyor.
Sabah yumuşamış oluyor.
Akşam sert ve oldukça şişkin oluyor.
Ayrıca kabızlık sorunuma bağlı olarak tuvalete çıktığım günlerle, çıkmadığım 5-6 gün sonundaki hali arasında da "dağ" gibi fark oluyor.
Şu ana kadar tam 4 kilo aldım. 53 kiloyum. Ama bazı sabahlar 51.8 e kadar düştüğüm oluyor.

sabahki karnına bak canım akşam benimde şişiyor...gerçi akşam ne kadar şişsede dokunduğumda o sertlik çok belli...kabızlık için doktor bişey demedi mi...sen bol su iç kayısı falan tüket inşallah kurtulursun canım..bu arada kiloyu da sabah çıplak ve aç karnına ölç o doğru ölçüm oluyo...henüz bende verdiğim kiloları almadım 56 ile başlamıştım şuan 54 üm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…