- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.101
Bizim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Elif düşünüyoruz, erkek olursa işimiz zor bizimde :))bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar ismine karar verdiniz mi?
özellikle kız isimlerini merak ediyorum.
ilk bebeğin mi canım?Bizim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Elif düşünüyoruz, erkek olursa işimiz zor bizimde :))
Evet ilk bebeğim, kız olursa elif olacak dedik daha bebiş olmadan, şimdi kimse birşey diyemiyor ama erkeğe bişey demediğimiz için her kafadan bir ses çıkıyor..:)ilk bebeğin mi canım?
Elif çok güzel bir isim.Bizim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Elif düşünüyoruz, erkek olursa işimiz zor bizimde :))
içinize böyle sindiyse ne güzel.Evet ilk bebeğim, kız olursa elif olacak dedik daha bebiş olmadan, şimdi kimse birşey diyemiyor ama erkeğe bişey demediğimiz için her kafadan bir ses çıkıyor..:)
her kafadan ses çıksın, önemli değil. o çıkan sesleri dinlersiniz kendi karar verdiğiniz ismi koyarsınız nihayetinde.Evet ilk bebeğim, kız olursa elif olacak dedik daha bebiş olmadan, şimdi kimse birşey diyemiyor ama erkeğe bişey demediğimiz için her kafadan bir ses çıkıyor..:)
iyiler bitanem. geçenlerde bir tane erkek girmiş özelden bana tanışalım mı diye mesaj atıyo. nasıl güvenipte resim koyalım ki? ben aslında herkesin isminide merak ediyorum ama bu sapıklar yüzünden sormaya bile cesaret edemiyorum ki. bak resmimi koyuyorum şimdi bak hemen kaldıracağım.
Canım yemeeeeee!!!Bu kadar balık muhabbetinin üstüne kalkayım da bi ton balığı yiyeyim
Ne demek ki anlamı arap alfabesinin ilk harfi, bak bende merak ettim.. Aaa kendi ismin mi o zaman değişik olur canım yaaaElif çok güzel bir isim.
benim de düşündüğüm isimler arasında aslında ama anlamına bakınca kafam karıştı biraz.
Zülal istiyorum aslında ama eşim istemiyor (benim adım olduğu için)
içinize böyle sindiyse ne güzel.
benim ilk kızımın ismi cinsiyetini öğrendiğim gün belliydi (zeynep)
erkek dese düşünecektik.
şimdiki bebeğim de henüz belli değil ama ne erkek ne kız ismi bulamadım içime sinen.
Zeynep ismi de çok güzel, bizimde öyle olur İnşAllah, kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum çünkü Allah gönlümü biliyor:)) Zeyneple Zülal uyumlu olur ama senin isminmiş:)) Zühra ismini duymuştum ama anlamını bilmiyorum,..her kafadan ses çıksın, önemli değil. o çıkan sesleri dinlersiniz kendi karar verdiğiniz ismi koyarsınız nihayetinde.
alfabenin ilk harfi anlamı içime hiç sinmedi canım. Ama elif gibi dosdoğru olması gibi bir yorum yüklendiğinde muhteşem bir isim.Ne demek ki anlamı arap alfabesinin ilk harfi, bak bende merak ettim.. Aaa kendi ismin mi o zaman değişik olur canım yaaa
Benim erkek ya ondan rahatim heraldeCanim tanidigim butun oglaklar hem iyi yerlerdeler hem zekiler ve askta bile olsa mantigiyla hareket ederler biraz benciller kendi yararina olmayan seyleri yapmazlar merak etme:)ben oglak istyrm kizimi ins yay olmaz kuzum yay kizlari bana biraz canli rahat geliyo ben daha otoriterim sanirim kiz buyutmek kolay degil)
Bilmiyodum ne ise yaradigini bile. Gecmis olsun canim.Nst sanciyi olcuyomus canim ona gore erkem dogumu engelliyolarmis
Ben de hissetmiyoruuummm. Hatta karnim bile yok. Esim dun "15 cm bebegi nerende tasiyosun sen" diyoKızlar ben henüz karnımda kıpırdanma hissetmyrm. Sizler ne durumdasnz?
Ben esim kova ben ikizlerim. Bize de bi inatci lazim zaten baska turlu kafayi yerbenim kızkardeşim oğlak , oyuzden bende deli gibi oglak olsun ıstıyorum :) mantıklıdır daha cok duygusal degıldır . ayakları yere sağlam basar ,kendini bilir ,kendinden emindir . ama tek kötü huyu gerçekten acaip inatcı :)
mutlaka dene hem içeriği açısından da cok faydalıymış, deneyen herkes memnun, internette de araştırabilirsin:)hmm, ananası duymamıştım.
Deneyeceğim canım teşekkür ederim tavsiyen için.
kendi ismini vereceksin cocuga , adın ne?:)alfabenin ilk harfi anlamı içime hiç sinmedi canım. Ama elif gibi dosdoğru olması gibi bir yorum yüklendiğinde muhteşem bir isim.
eşim de kendi ismimi koymanın tuhaf olacağını düşünüyor. Aslında ne yalan söyleyim ben de. Ama içime sinen başka bir isim de bulamadım.
Bu isim konusu beni çok zorlayacak.
Neyse isimsiz kalmaz herhalde yavrucak :)
zülalkendi ismini vereceksin cocuga , adın ne?:)
Canım hani hep öyle denir Elif gibi dosdoğru ol diye sen içini ferah tut:))alfabenin ilk harfi anlamı içime hiç sinmedi canım. Ama elif gibi dosdoğru olması gibi bir yorum yüklendiğinde muhteşem bir isim.
eşim de kendi ismimi koymanın tuhaf olacağını düşünüyor. Aslında ne yalan söyleyim ben de. Ama içime sinen başka bir isim de bulamadım.
Bu isim konusu beni çok zorlayacak.
Neyse isimsiz kalmaz herhalde yavrucak :)
valla ben kıza isim bulmuştum ama erkeğe dönünce olay değişti hatta sizlerden bekliyorum bulamadım hiçbişi çıldıurıyorummm
Erkek olacak ismi de Mert olacak insallah.bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar ismine karar verdiniz mi?
özellikle kız isimlerini merak ediyorum.
haklısın.Canım hani hep öyle denir Elif gibi dosdoğru ol diye sen içini ferah tut:))
Yani isimsiz kalmaz tabi ama içimize sinmesi lazım.. Mesela eşim erkek olursa Ebubekir koyalım diyordu ama Hz. Ebubekirin ismi aslında lakabıymış Abdullah koymak gerekmiş onun yerine, çünkü anlamı deve yavrusunun babası demekmiş
Şimdi çalıştığım yerde Elif isminde bir avukat var, Elif gibi dosdoğru ol anlamını hem fiziki olarak hemde ruhsal olarak taşıyor:))haklısın.
ama sanırım benim isim konusunda ayrı bir hassasiyetim var.
anlamı güzel olsun istiyorum en başta, o isimde tanıdığım kişilerin sevimli, sevilmeye değer olmalarını istiyorum, telaffuzunun kulağıma hoş gelmesini istiyorum, her yaşında ona yakışacak bir isim olmasını istiyorum, ablasının ismi ile beraber de hoşuma gitsin istiyorum, istiyorum da istiyorum :) :)
dilerim herkesin tüm isteklerini barındıran güzel isimler koydukları yavrucuklarını öpüp kokladıkları günler sağlıkla gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?