2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Elif düşünüyoruz, erkek olursa işimiz zor bizimde :))
Elif çok güzel bir isim.
benim de düşündüğüm isimler arasında aslında ama anlamına bakınca kafam karıştı biraz.
Zülal istiyorum aslında ama eşim istemiyor (benim adım olduğu için )

Evet ilk bebeğim, kız olursa elif olacak dedik daha bebiş olmadan, şimdi kimse birşey diyemiyor ama erkeğe bişey demediğimiz için her kafadan bir ses çıkıyor..:)
içinize böyle sindiyse ne güzel.
benim ilk kızımın ismi cinsiyetini öğrendiğim gün belliydi (zeynep)
erkek dese düşünecektik.
şimdiki bebeğim de henüz belli değil ama ne erkek ne kız ismi bulamadım içime sinen.

Evet ilk bebeğim, kız olursa elif olacak dedik daha bebiş olmadan, şimdi kimse birşey diyemiyor ama erkeğe bişey demediğimiz için her kafadan bir ses çıkıyor..:)
her kafadan ses çıksın, önemli değil. o çıkan sesleri dinlersiniz kendi karar verdiğiniz ismi koyarsınız nihayetinde.

hahhaa ciddimisin , adamlara bak ya abazalıkta son nokta yani baktım canım sen bana köpeklerınle beraber foto göndermıstın , ordan bılıyorum senı :) benım adım açık bu arada senınkı ne :)

Elif çok güzel bir isim.
benim de düşündüğüm isimler arasında aslında ama anlamına bakınca kafam karıştı biraz.
Zülal istiyorum aslında ama eşim istemiyor (benim adım olduğu için )
Ne demek ki anlamı arap alfabesinin ilk harfi, bak bende merak ettim.. Aaa kendi ismin mi o zaman değişik olur canım yaaa

her kafadan ses çıksın, önemli değil. o çıkan sesleri dinlersiniz kendi karar verdiğiniz ismi koyarsınız nihayetinde.
Zeynep ismi de çok güzel, bizimde öyle olur İnşAllah, kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum çünkü Allah gönlümü biliyor:)) Zeyneple Zülal uyumlu olur ama senin isminmiş:)) Zühra ismini duymuştum ama anlamını bilmiyorum,..

Ne demek ki anlamı arap alfabesinin ilk harfi, bak bende merak ettim.. Aaa kendi ismin mi o zaman değişik olur canım yaaa
alfabenin ilk harfi anlamı içime hiç sinmedi canım. Ama elif gibi dosdoğru olması gibi bir yorum yüklendiğinde muhteşem bir isim.
eşim de kendi ismimi koymanın tuhaf olacağını düşünüyor. Aslında ne yalan söyleyim ben de. Ama içime sinen başka bir isim de bulamadım.
Bu isim konusu beni çok zorlayacak.
Neyse isimsiz kalmaz herhalde yavrucak :)

Benim erkek ya ondan rahatim heralde

Nst sanciyi olcuyomus canim ona gore erkem dogumu engelliyolarmis
Bilmiyodum ne ise yaradigini bile. Gecmis olsun canim.

Kızlar ben henüz karnımda kıpırdanma hissetmyrm. Sizler ne durumdasnz?
Ben de hissetmiyoruuummm. Hatta karnim bile yok. Esim dun "15 cm bebegi nerende tasiyosun sen" diyo gerci o konuda bi sikayetim yok ama hissedeydim eyiydi

Ben esim kova ben ikizlerim. Bize de bi inatci lazim zaten baska turlu kafayi yer

kendi ismini vereceksin cocuga , adın ne?:)

Canım hani hep öyle denir Elif gibi dosdoğru ol diye sen içini ferah tut:))
Yani isimsiz kalmaz tabi ama içimize sinmesi lazım.. Mesela eşim erkek olursa Ebubekir koyalım diyordu ama Hz. Ebubekirin ismi aslında lakabıymış Abdullah koymak gerekmiş onun yerine, çünkü anlamı deve yavrusunun babası demekmiş

haklısın.
ama sanırım benim isim konusunda ayrı bir hassasiyetim var.
anlamı güzel olsun istiyorum en başta, o isimde tanıdığım kişilerin sevimli, sevilmeye değer olmalarını istiyorum, telaffuzunun kulağıma hoş gelmesini istiyorum, her yaşında ona yakışacak bir isim olmasını istiyorum, ablasının ismi ile beraber de hoşuma gitsin istiyorum, istiyorum da istiyorum :) :)
dilerim herkesin tüm isteklerini barındıran güzel isimler koydukları yavrucuklarını öpüp kokladıkları günler sağlıkla gelir.

Şimdi çalıştığım yerde Elif isminde bir avukat var, Elif gibi dosdoğru ol anlamını hem fiziki olarak hemde ruhsal olarak taşıyor:))
Bir anne olarak bütün bunları düşünmek de tabi ki çok haklılık payımız var:)
Amin amin inşAllah görürüz o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…