2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben evde yumurta bile yaptırmam kocama kokusundan midem bulanıyo. ama şimdi burnumu tıkıyorum ve atıyorum ağzıma mecbursun yeeeeeee
Ay çok zor canım ya yeni bi durum olsa zorlycam kendimi de çocukluğumdan geliyo düşün .yaş 29 .normalde eşim haşlanmış yumurta yrrken öğürüyorum düşün şimdi hiç yiyemem :'(

Ay çok zor canım ya yeni bi durum olsa zorlycam kendimi de çocukluğumdan geliyo düşün .yaş 29 .normalde eşim haşlanmış yumurta yrrken öğürüyorum düşün şimdi hiç yiyemem :'(
Canım benim eşim de omlet tarzı yemiyo haşlanmış yemek îstiyo bende ayrı ayrı uğeaşmak istemiyorum baZen bide herzaman da haşlanmış yenmiyo daha çok kokuyo sanki. Bende bol patatesli kaşarlı yapıyorum yumurtası biraz kamufle oluyo öyle yedirebiliyorum eşime yoksa hep haşlanmış yicez ona kalsa

kizlar menemende yapabilirsiniz bizde 2 gundr kahvalti yapioz aksam yemegnde. gecen gun menemen cok guzel olunca dun aksam yine yapti esim. tarif soyle: yagda julyen doğranmış sogani ve sarinsagi kavurun biberi atin kavurun sonra domatesi atin kavrulunca icine domates salcasi koyun bi tatli kasigi. sonra az pulbiber az tuz az kekik atin. yumurtayi kirin inanin benim midem kalkiodu menemen yiyemiodum smdi oyle bi yiyorum ki salca yumurtanın kokusunu alio hic midem bulanmadi. ben bikere yaptgmda sofrada kokusundan cikarmistim. tavayida yikayammistim ama boyle kokmuo.tavsiye ederim

ne kadar ayıp birşey ya dolap içleri özele girer ben çok saçma buluyorum böyle şeyleri
sok olduk dio kayinvalidem hic bole sey gormedim dio. ama gorumcem yapiolar birinin evinde daha yaptilar dedi. bekliodum dedi. bide daha kiz yerlesmemisti zorla kendini kabul ettirmisler. bi s... yaristiriolarki sorma. hastaneye gidince hicbiriyle konusmuorm beni tepeden tirnaga suzuolar. gorumcem dio aramizda sorun varmi die cok merak ediolar ama olmadgni soyleyince hadi hadi bizde gorumceyiz gelinz diolarmis oda bizde yok diomus ne tuhaflar ya

saglik ocagndaki hemsire ben ilk hamilelik testi yaptrdigmda kesinlesince 20.haftada goruscez bida denisti
Benimde aile hekimimdeki hemşire 28 ağustosa gün vermişti tam 5. ayımı doldurmuş oluyorum demek ki o zaman yapacaklar, teşekkür ederim bilgilendirme için:)))

Eşim de buakşam menemen istedi yemeğe bende hiç sevmem ama dediğin şekilde bi deneyim bakalım Haşlanmış yumurtadan sıkılınca yumurta ve türevlerini dener oldum artık

Krep seversen eğer onda çok iyi gider yumurta. Az un bol yumurta ve süt. İkisi bir arada..

Kızlar sanırım 4. ayda hamişlere tetenoz iğnesi mi ne vuruluyormuş bir bilginiz var mı? Hamilelik döneminde vurulan iğne ne olabilir ki?

Sağlık ocağına hamileliğini bildirdiysen oradaki ebe takip eder. İlk hamileliğimde 2 doz olarak başlandı ama ebem değişince o 5 doz yapalım ömür boyu garanti olsun dedi. Çocuk doğduktan sonra da ara ara gidip 5 dozu tamamladım. Bu hamileliğimde olmıycam artık.

Canim ben varim ama benim ki alerjik durum yiyince sisiyorum zehirleniyorum pastalarin icinde dokunmuyo bitek oda cok degilse onun disimda bisuru besin yiyemiyorum penisiline alerjim var alerjik bunye diolar bana hastahaneye gidince koluma bisuru bant yapistiriyolar hatta korkma peynir ye ben olr yapiyorum tabi onuda cok yiyemiyorum herseyden azar azae ye yani alerjim olmayan doktor hic sikinti yapma dedi o yicek biseler bulur dedi onu zehirlememek icin tadina bile bakmiyorum bi sakincasi yok kuzum eminim kac dokyora gittim uzulme

Evet ilk gidişimde 28 ağustosa randevu vermişti tam 5. ayımı doldurmuş oluyorum büyük ihtimal o zaman yapacak bende hiç sormadım ne olacak diye..

Canim tanidigim butun oglaklar hem iyi yerlerdeler hem zekiler ve askta bile olsa mantigiyla hareket ederler biraz benciller kendi yararina olmayan seyleri yapmazlar merak etme:)ben oglak istyrm kizimi ins yay olmaz kuzum yay kizlari bana biraz canli rahat geliyo ben daha otoriterim sanirim kiz buyutmek kolay degil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…