- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.021
Ay çok zor canım yacanım ben evde yumurta bile yaptırmam kocama kokusundan midem bulanıyo. ama şimdi burnumu tıkıyorum ve atıyorum ağzıma mecbursun yeeeeeee
Valla benim doktorum öyle dedi canımbenimde cok midem bulanio ama karabiber dokup yiyorum benim sarisi midemi bulandirio o gerekli deilse yemiim bari bosuna
Canım benim eşim de omlet tarzı yemiyo haşlanmış yemek îstiyo bende ayrı ayrı uğeaşmak istemiyorum baZen bide herzaman da haşlanmış yenmiyo daha çok kokuyo sanki. Bende bol patatesli kaşarlı yapıyorum yumurtası biraz kamufle oluyo öyle yedirebiliyorum eşime yoksa hep haşlanmış yicez ona kalsaAy çok zor canım yayeni bi durum olsa zorlycam kendimi de çocukluğumdan geliyo düşün .yaş 29 .normalde eşim haşlanmış yumurta yrrken öğürüyorum düşün şimdi hiç yiyemem :'(
kizlar menemende yapabilirsiniz bizde 2 gundr kahvalti yapioz aksam yemegnde. gecen gun menemen cok guzel olunca dun aksam yine yapti esim. tarif soyle: yagda julyen doğranmış sogani ve sarinsagi kavurun biberi atin kavurun sonra domatesi atin kavrulunca icine domates salcasi koyun bi tatli kasigi. sonra az pulbiber az tuz az kekik atin. yumurtayi kirin inanin benim midem kalkiodu menemen yiyemiodum smdi oyle bi yiyorum ki salca yumurtanın kokusunu alio hic midem bulanmadi. ben bikere yaptgmda sofrada kokusundan cikarmistim. tavayida yikayammistim ama boyle kokmuo.tavsiye ederimCanım benim eşim de omlet tarzı yemiyo haşlanmış yemek îstiyo bende ayrı ayrı uğeaşmak istemiyorum baZen bide herzaman da haşlanmış yenmiyo daha çok kokuyo sanki. Bende bol patatesli kaşarlı yapıyorum yumurtası biraz kamufle oluyo öyle yedirebiliyorum eşime yoksa hep haşlanmış yicez ona kalsa
bende yemiom ozamanValla benim doktorum öyle dedi canım
Peki devlet hastanesine ya da sağlık ocağıda gidip kendimiz mi söylüyoruz, yoksa rutin kontrollerde kendileri mi yapacak acaba?tetanoz aşısı canım 20. haftada vuruluyor
sok olduk dio kayinvalidem hic bole sey gormedim dio. ama gorumcem yapiolar birinin evinde daha yaptilar dedi. bekliodum dedi. bide daha kiz yerlesmemisti zorla kendini kabul ettirmisler. bi s... yaristiriolarki sorma. hastaneye gidince hicbiriyle konusmuorm beni tepeden tirnaga suzuolar. gorumcem dio aramizda sorun varmi die cok merak ediolar ama olmadgni soyleyince hadi hadi bizde gorumceyiz gelinz diolarmis oda bizde yok diomus ne tuhaflar yane kadar ayıp birşey ya dolap içleri özele girer ben çok saçma buluyorum böyle şeyleri
saglik ocagndaki hemsire ben ilk hamilelik testi yaptrdigmda kesinlesince 20.haftada goruscez bida denistiPeki devlet hastanesine ya da sağlık ocağıda gidip kendimiz mi söylüyoruz, yoksa rutin kontrollerde kendileri mi yapacak acaba?
Benimde aile hekimimdeki hemşire 28 ağustosa gün vermişti tam 5. ayımı doldurmuş oluyorum demek ki o zaman yapacaklar, teşekkür ederim bilgilendirme için:)))saglik ocagndaki hemsire ben ilk hamilelik testi yaptrdigmda kesinlesince 20.haftada goruscez bida denisti
Eşim de buakşam menemen istedi yemeğe bende hiç sevmem ama dediğin şekilde bi deneyim bakalımkizlar menemende yapabilirsiniz bizde 2 gundr kahvalti yapioz aksam yemegnde. gecen gun menemen cok guzel olunca dun aksam yine yapti esim. tarif soyle: yagda julyen doğranmış sogani ve sarinsagi kavurun biberi atin kavurun sonra domatesi atin kavrulunca icine domates salcasi koyun bi tatli kasigi. sonra az pulbiber az tuz az kekik atin. yumurtayi kirin inanin benim midem kalkiodu menemen yiyemiodum smdi oyle bi yiyorum ki salca yumurtanın kokusunu alio hic midem bulanmadi. ben bikere yaptgmda sofrada kokusundan cikarmistim. tavayida yikayammistim ama boyle kokmuo.tavsiye ederim
Krep seversen eğer onda çok iyi gider yumurta. Az un bol yumurta ve süt. İkisi bir arada..Kızlar ben çocukluğumdan beri yumurta yiyemiyorum.ysnımda başkası yese kokusundan öğürüyorumbenim gibi olan var mı içinizde?omlet bile yiyemiyorum.anca ekmeği yumurtaya bulayıp kızartıyorum.öyle yiyebiliyorum.ama vicdan azabı çekiyorum.sanki bebeğim gelişmiycek diye.doktorum da beyazını ye dedi ama yemiyorum.
Kızlar sanırım 4. ayda hamişlere tetenoz iğnesi mi ne vuruluyormuş bir bilginiz var mı? Hamilelik döneminde vurulan iğne ne olabilir ki?
Sagol gulumGeçmiş olsun canım
Canim ben varim ama benim ki alerjik durum yiyince sisiyorum zehirleniyorum pastalarin icinde dokunmuyo bitek oda cok degilse onun disimda bisuru besin yiyemiyorum penisiline alerjim var alerjik bunye diolar bana hastahaneye gidince koluma bisuru bant yapistiriyolar hatta korkma peynir ye ben olr yapiyorum tabi onuda cok yiyemiyorum herseyden azar azae ye yani alerjim olmayan doktor hic sikinti yapma dedi o yicek biseler bulur dedi onu zehirlememek icin tadina bile bakmiyorum bi sakincasi yok kuzum eminim kac dokyora gittim uzulmeKızlar ben çocukluğumdan beri yumurta yiyemiyorum.ysnımda başkası yese kokusundan öğürüyorumbenim gibi olan var mı içinizde?omlet bile yiyemiyorum.anca ekmeği yumurtaya bulayıp kızartıyorum.öyle yiyebiliyorum.ama vicdan azabı çekiyorum.sanki bebeğim gelişmiycek diye.doktorum da beyazını ye dedi ama yemiyorum.
Evet ilk gidişimde 28 ağustosa randevu vermişti tam 5. ayımı doldurmuş oluyorum büyük ihtimal o zaman yapacak bende hiç sormadım ne olacak diye..Krep seversen eğer onda çok iyi gider yumurta. Az un bol yumurta ve süt. İkisi bir arada..
Sağlık ocağına hamileliğini bildirdiysen oradaki ebe takip eder. İlk hamileliğimde 2 doz olarak başlandı ama ebem değişince o 5 doz yapalım ömür boyu garanti olsun dedi. Çocuk doğduktan sonra da ara ara gidip 5 dozu tamamladım. Bu hamileliğimde olmıycam artık.
İyiyiz kuzum hava cok aicak tansiyonumuz dusuyo onun disinda iyiyiz cok sagol teyzesiGeçmiş olsun canım.iyi misin şimdi?bebişin nasıl?dikkat et kendine
Temizliğemi çağırcan kızzz heheheheh isttayım cnmcimcim16 kiz sen bursadamisin gittinmi ista..
Sagol bitanem insallah cok sagol cok tsk ederimGeçmiş olsun canım...Allah iyilik versin inşallah..KPSS için de vardır her şey de bir hayır.....hakkında hayırlısı olsun....
Canim tanidigim butun oglaklar hem iyi yerlerdeler hem zekiler ve askta bile olsa mantigiyla hareket ederler biraz benciller kendi yararina olmayan seyleri yapmazlar merak etme:)ben oglak istyrm kizimi ins yay olmaz kuzum yay kizlari bana biraz canli rahat geliyo ben daha otoriterim sanirim kiz buyutmek kolay degilBen de arastirdim. Cok akilli, uslu, zeki ve olgun cocuklar olurlarmis. Hirsli ve disiolinli olduklari icin derslerinde de cok basaeililarmis. Yani anneyi hic uzmeyecek ideal bi burc:) ama iste kime sorsam psikolojik sorunlara yatkin olduklaribi soyluyolar (Allah muhafaza) :-D cunku icine kapanik, icini kolay kolay acmayan, sorunlarini tek basina halletmeye calisan, yasitlarina gore hep daha onden ve olgun giden, etrafindaki herkesin sorumlulugunu alan bi karaktere sahip. Bunlaein hepsi cevresindeki insanlar icin bulunmayacak ozellikler ama kendi icin zor, agir bir karakter. Ama yay burcu hep enerjik, disa donuk, kafasini bi seye mesgul etmeye bile zaman bulamayan bi burctur. O acidan yay olsun diyodum :) neyse oglak da iyidir; herkesin imrenecegi cocuklar olurlar insallah:) biz acariz onlari
Benimle aramda sutle oyle bi iliski var. Nirmalde de icemem kokusunu almamak icin cikolatali falan icerdim zorla. Hamilelikte gormeye bile dayanamaz hale geldim. Doktor bana da zorla diyo ama kolay miben de vicdan azabi cekiyorum. Ayranla falan tamamlamaya calisiyorum. Sen de ikame olacak bi seyler arastir istersen yumurta yerine
Nst sanciyi olcuyomus canim ona gore erkem dogumu engelliyolarmisNe icin oldugunu soyledi mi doktor? Oyle erken dogum falan getirme aklina ya, hamileligin ilerleyen zamanlarinda duzenli olarak nstye giriliyo diye biliyorum ;-)
Amin canim cok sagolgecmis olsn canim kpss icinde zor ama sikma canini her iste bi hayir vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?