- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.561
Dunurum benim esim bize bugunde yemek yapti ayiptir solemesi biz damattan bekleriz soleyelim de :)))Sorma yaa ama ben yiyodum ara ara birşey olmuyodu bence bugunki belki yağı bekli baharatı dokundu
Aaaaaa kız annesi olarak damadamı yemek yaptırcen kızzzz yetişin a dostlar oğlumu köle etceklerDunurum benim esim bize bugunde yemek yapti ayiptir solemesi biz damattan bekleriz soleyelim de :)))
Akşam erken mi yatıosun canım? Günaydınn :)Çok erken uyanıyom ben ya
Günaydın.Çok erken uyanıyom ben ya
Günaydın canım. Yoo 11 - 12 gibi yatıyorum.Akşam erken mi yatıosun canım? Günaydınn :)
Aneeeemm dunurum kaynana cikti:))nolcak canim esine yardim etse o hammisken ah benim bitanecik kocam dun evi temizledi yemegi yapti bide guzel masaj yapti :))Aaaaaa kız annesi olarak damadamı yemek yaptırcen kızzzz yetişin a dostlar oğlumu köle etcekler
o kadar geniş mi çevreVallaha mıisim bulamıyom çok gıcık bi duygu. Ya sevmediğim birinin ismi çıkıyo ya eski sevgilelerimin eşim izin vermio isimsiz kaldımm
canım seninki her yönden ağır geçiyor biraz.. bünyen çok hassas bence ondandır..yani her belirti sende kat katBende cok uyuyorum kizlar biraksalar 24 sa uyucam bole degildim ben esim sehir disina iae gidiyo diye uyandim yoksa hayatta uyanamazdim:)
Ya benide heveslendirme şimdi. Çok erken daha
ayyyy hayırlı olsunnnGünaydın kızlaaaar, benim bebişin de cinsiyeti belli olduu, kızımız geliyooo
Olabilit canim benim valla hic sorma esim diyo nette ne okuduysam sende goruyorum deme ole uzuluyorum diyorum mesala bu haftada basim cok donuyo 18.hafta 2gunlugum baktik nete bas donme bu haftanin en buyuk belirtisiyms..bidr kiz bebekde karin pek olmaz kalca cok olrmus genelde ama ben suan bebegimi kalcamda tasiyo gibiyim:))evet bunyem hassasti ben hamile kalmadan oncede hastaydm surekli tedavi oluyodum herseye alerjim var rahatszlklarm var ins kizim babasina cekercanım seninki her yönden ağır geçiyor biraz.. bünyen çok hassas bence ondandır..yani her belirti sende kat kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?