2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kızlar bu ne sıcak ya Rabbim yatmak uyumak mümkün değil. Bu arada bir Isim değişikliği yaptım. Incesizim07 değil artık lavantakokusu07 olarak sizlerleyim...

Bende cok uyuyorum kizlar biraksalar 24 sa uyucam bole degildim ben esim sehir disina iae gidiyo diye uyandim yoksa hayatta uyanamazdim:)

Vallaha mı isim bulamıyom çok gıcık bi duygu. Ya sevmediğim birinin ismi çıkıyo ya eski sevgilelerimin eşim izin vermio isimsiz kaldımm
o kadar geniş mi çevre oğuz varken kağan varken düşünme bence yağız ve burağı da es geçmemek lazım

canım seninki her yönden ağır geçiyor biraz.. bünyen çok hassas bence ondandır..yani her belirti sende kat kat
Olabilit canim benim valla hic sorma esim diyo nette ne okuduysam sende goruyorum deme ole uzuluyorum diyorum mesala bu haftada basim cok donuyo 18.hafta 2gunlugum baktik nete bas donme bu haftanin en buyuk belirtisiyms..bidr kiz bebekde karin pek olmaz kalca cok olrmus genelde ama ben suan bebegimi kalcamda tasiyo gibiyim:))evet bunyem hassasti ben hamile kalmadan oncede hastaydm surekli tedavi oluyodum herseye alerjim var rahatszlklarm var ins kizim babasina ceker

Bu aradaa detaylı ultrason için profesöre yönlendirdi beni doktor, 20 ya da 21. hafta bakılması gerekiyormuş, ayın 15'inde gideceğiz bakalımm, 15 günde 1 göreceğiz bebişimizi bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…