- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.581
bi ayda cokmus. yemiyorumki dedim bide ramazanda yediklerimi hep cikardim az az yedim zaten ekmek hayatimda yok abur cubur yemiom nasi aliom anlmadm sürekli tartinin tepesindeyim e ne olacak bizim bu halimiz
Kizi olan annelerim esim netten bakmis cok guzel lohusa taclari var anne kiza gore bende gordum bayildim biz siparis etcez guzelde lohusa pijamasi alcam tabi hastahane cikisi bisuru foto cekilcek sonuctadaha cok erken ama ben cok sevdim taclari sizede soleyeyim dedim kizinizla uyumlu cok hos bence :)
Canim oncelikle hayirli olsun kizcen ben bu hafta gidecektim 2 hafta bekleyeyim ozamanBu aradaa detaylı ultrason için profesöre yönlendirdi beni doktor, 20 ya da 21. hafta bakılması gerekiyormuş, ayın 15'inde gideceğiz bakalımm, 15 günde 1 göreceğiz bebişimizi bu ay
Emeksensin di canim adi sanirim mutlubalonda yapiyo ama ben en cok emek sensinde begendim dur bulup atayim :))Canım hangi site, mesaj atar mısın?
Bebisinin kilosu nasi canim bende almiyorum 1bucuk kilo aldim zatiflamadiysa en son 190gramdi kizim 16. Haftadaydik sanrim emin degilimdeAhh ya ben napiim, 1 ayda 4 kilo almışım, tartıda görünce kalp krizi geçiricektimmdoktor dikkat etmen lazım dedii, bir süre kendin dene, olmazsa diyetisyene yönlendireyim seni dediii, toplamda 8 kilo aldım 4 ayda yaa napıcam ben, çok yiyorum gibi de gelmiyodu bana ama yiyomuşum demek kiii
Adi emeksensin canim ama baska sitelerde var biz en cok bunu begendik soguk bereside olsun istedikCanım hangi site, mesaj atar mısın?
Canim oncelikle hayirli olsun kizcen ben bu hafta gidecektim 2 hafta bekleyeyim ozaman
Bebisinin kilosu nasi canim bende almiyorum 1bucuk kilo aldim zatiflamadiysa en son 190gramdi kizim 16. Haftadaydik sanrim emin degilimde
Adi emeksensin canim ama baska sitelerde var biz en cok bunu begendik soguk bereside olsun istedik
http://emeksensin.com/nilaynilay/lo...MRWDoqJpYNQfPWiqcVwlfaqbMRWDoqJpYNQfPWiqcVwlf
Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Hastane çıkışı kıyafetlere baktım bende biraz sanırım yazlık bunlar biz Pamuklu organikleri nerden bulcaz bunların araştırmasına mı başlasak artık
canım benim hayırlı uğurlu olsun kızıncınnnnGünaydın kızlaaaar, benim bebişin de cinsiyeti belli olduu, kızımız geliyooo
aayy kıyamam canım ya allah sabır versin.inş bebişin o kdr alerjik olmazOlabilit canim benim valla hic sorma esim diyo nette ne okuduysam sende goruyorum deme ole uzuluyorum diyorum mesala bu haftada basim cok donuyo 18.hafta 2gunlugum baktik nete bas donme bu haftanin en buyuk belirtisiyms..bidr kiz bebekde karin pek olmaz kalca cok olrmus genelde ama ben suan bebegimi kalcamda tasiyo gibiyim:))evet bunyem hassasti ben hamile kalmadan oncede hastaydm surekli tedavi oluyodum herseye alerjim var rahatszlklarm var ins kizim babasina ceker
ay şimdi ne kadar çeşit kıyafet bakarsın sen. bizim oğlanlara fazla bişi yokSağol canımm
yeme tatlım hemen karbonhidrat ve şekeri kes.Ahh ya ben napiim, 1 ayda 4 kilo almışım, tartıda görünce kalp krizi geçiricektimmdoktor dikkat etmen lazım dedii, bir süre kendin dene, olmazsa diyetisyene yönlendireyim seni dediii, toplamda 8 kilo aldım 4 ayda yaa napıcam ben, çok yiyorum gibi de gelmiyodu bana ama yiyomuşum demek kiii
Masallah kizimin arkadasina yerim sizi canim takma bebis saglikli olsun bende kilo almak icin diyetisyene gittim baya en son 1tanesini sevdim ve almistim kilo evlenmeden once dokyor ozaman bana cok su icme demisti ben cok icerdm normalde deli gibi cok yogurt zayiflatiyomus..cikolata ve cerez cok kilo aldiriyomus cikolata alerjim oluyoda cerez tuketiyodum kilo icin bilgin olsun..bak canim bak cok guzel seyler var..bilgi icinde cok tesekkur ederim 2hafta sonra gidelim biz ozaman kontrole detayliyada gireriz hem :)Evet bekle canım, en iyi 20 ve 21. haftalarda bakılıyormuş..
Valla 160 gram fln dedi sanırım canım, ben kendi kilomu görünce beynimden vurulmuşa döndüm, o yüzden yanlış anlamış da olabilirim.. ama bu ay çok hızlı gelişecek dedi, mesela şu anda 150 gramsa bir dahaki ay 350 gram olur dedii
Çok teşekkürler, bakayım hemen
ay şimdi ne kadar çeşit kıyafet bakarsın sen. bizim oğlanlara fazla bişi yokeşime herzaman diyorum yazık size hep aynı şeyleri giyiyosunuz diye.
cok kasiniomus ama ilaclar ii geliomus bide onun kilosu var bilmiyorum kiloyla alakali olabilrmiEvet onu internette okudum, doktora söylesem tahlil falan yapsınlar. Inşallah yoktur ondan. O arkadaşın çok zorlandı mı?
olabilir canim dikkat et cok baharatli yemeSorma yaa ama ben yiyodum ara ara birşey olmuyodu bence bugunki belki yağı bekli baharatı dokundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?