2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde bel bolgem kasinio belkide genisliodur. ama sicaklar artinca sanki ortaya cikti
Canım johnson babynin papatya özlüsünü aldım ben her duştan sonra sürüyorum acayip nemlendiriyor kaşıntıda olmuyor. Bigün onu sürüyom bigün sebamed çatlak Önleyici baya memnunum. Benimde Göğüs uçlarım deli kaşınıyo onada bi krem buldum 20. Haftadan sonra başla dediler belki iyi gelecektir.

Kızlarr yaa bıgün eşimle bebeğimiz için oda baktık çok tatlı bi oda bulduk onu alıcaz sanırımmm ama kararsızlığım var büyüyebilen yataktan mı alsam normal 3-4yaşa kadar kullanılabilen yataktan mı alsam bilemedim siz ne yapcaksınız??bir de en başlarda bizim yanımızda yatması için ne alsak onu da bilemedim tecrubeli annelerden öneri bekliorummm :))

Valla canım çok güzel bir soru sormuşsun cevabı bende sabırsızlıkla bekliyorum

Selam kizlar. Ben hastaneye en son 12.haftada ikili test icin memlekette gitmistim. Simdi ankaraya döndüm. Bir dahaki kontrole kaçinci haftada cagirdi sizin doktorlariniz?
ben 12. haftada gittim. ultrasona baktı kan aldı benden ikili test için.5 gün sonra arayıp sonuçlar normal dediler. bi daha randevum 16. haftada. ayda bir çağırıyor benim dr

Onları sürünce daha çok kaşınıyor, bacaklarım bile mi çatlayacak yani((((göğsümde olmuş bile iki üç tane ince ince .... Of çok korkuyorum.
Bence yine de sür. Bebek Yağı da kullanabilirsin. Biraz yapıyla da ilgili. Yani cildin kuruysa ne yaparsan yap çatlıyor.
Kötümser düşünme! Güzel hatıralar bunlar!!!

Canım ben pek tecrübeli anne değilim ama 4 yeğenim var ablamlar büyüyebilen yataklardan aldı ama çocuk o yaşa gelene kadar oda zaten kırılıp dökülüyor yani hiç yatağı büyütüp kullanmadılar. Ben yanımda yatması için park yatak almayı düşünüyorum açıkcası

Yanımda yatması için; yanları fileli olanlardan kullanıyorum ben. Hem pratik oluyor. Odasına da daha büyük yatak aldım.

Ya yoğurt nasıl yapılıyor bana bi tarif etsenize
Sütü kaynattiktan sonra soğumaya bırak küçük parmağını içine şok elini ykmayacak şekilde ilidiginda birkaç kasık yoğurt ekle karıştır....üzerini ört. ...5 saat tutuyorum ben......eğer tutmamissa civjk olursa sıcak suyun içine oturtuyorum sonra ağzı açık bekletiyorum biraz buzdolabında ağzı açık tutuyorum.....bir de yoğurdu hemen bozmuyorum ertesi gün yiyorum ......biraz uzun oldu ama inşallah yardımcı olmusumdur.....

Bence yine de sür. Bebek Yağı da kullanabilirsin. Biraz yapıyla da ilgili. Yani cildin kuruysa ne yaparsan yap çatlıyor.
Kötümser düşünme! Güzel hatıralar bunlar!!!
Çatlak tedavisi var mı diye araştırmalara başlıyorum) artık napalım

Evet benİmde öyle olsu galiba, Güneş'e eçıkıp yürümek ne mümkün evde bile sıcak basınca başlıyorum kaşımaya !salı günü kont var doktora soracağım umarım ciddi bişiy değildir.
bi arkadasmin esinin heryeri kasiniomus karaciger enzimleri yuksek cikmis inşallah ole biso degildir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…