2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim komsumuzun oğlunun adı oğuzdu , nerde okuduysan çok dogru okumussun cocuk istanbul üniversıtesınde muhendıslık okuyodu ama karakterı okadar ağır okadar ruhsuzdukı anlatamam . benden büyüktü .bazen okulda cozemedıgım sorular oluyodu muhendıs cocuk dıe oguzdan yardım ıstıodum . o soruyu cozuyodu ama 1 saatte cozuyodu. benım kanım çekılıyodu artık
cok efendıydı ama sessız sakin, pasif ,ağırkanlı durgun bı cocuktu

evet ya doğru bende öyle bir oğuz tanıyorum ama isim çok karizma olsa da çekilmez o kdr ağırı

Önerilen yatış soldur sağa yatınca Karaciğere baskı oluyormuş ama sırtüstü ve yüzüstü yatmaktansa sağ daha iyi zaten istesen de yüzüstü yatılmıyor bir de bacakları büküp yatmak Dolaşım için ve krampları engellemek için daha ideal..

kızlarr 2 li test sonucum cıktı ,varmı yorumlayabılen?

Eklentiler

• upload_2015-8-3_12-15-11.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75

Ben de 52 ile hamile kalmıştım ilkimde ve ilk iki ay 4 kilo birden almıştım.. Toplamda 20-22 kilo ile doğuma girdim, ilk 6 ay 15 kilosunu verdim ve o 5 kilo bana hatıra kaldı. Nasıl olsa ikinciyi doğurucam diye çok kasmadım vermek için. Çok şükür şimdi ikinciye hamileyim, kilo alışım ilkimdeki gibi değil, daha yavaş alıyorum aksine ilkime göre daha fazla yiyorumm. Muhtemelen hamilelik önceki kilom benim dizginlememle öyle duruyordu, vücut rahatlayınca kendi kilosunu buldu. Ama tabi hala hedefim 52 kilo. Bu doğumdan sonra artık ona ulaşmak için baya bi kasmam gerekecek.

sağol arkadaşım, gittim geldim , 4lü test için kan verdim ,ayrıntılı için randevu aldım , cinsiyeti içinde kız dedi, kesin demedi böyle belirsiz olunca da kötü oluyor ,

henüz kramp başlamadı bende ama ilerleyen zamanlarda uykudan acıyla uyandırıyormuş. dizleri çekip uyumak benim içinde ideal zaten. sola yatınca hiç rahat edemiyorum ki öyle yatıp başka kalkıyorum zaten hep.. sağlıkla alalım da bebişleri napcaz elimizden geldiğince uycaz bebişlerimiz için.

zayiflar daha cok aliomus canim gorumcemde 20 kilo almisti. benimde toto zaten buyuk bide sandalyenin seklini alicak sanirim sizin kilolar ne ki ben 74le hamile kaldm 78 im suan ama kemiklerim iri boyum uzun herkes sasrio kilomu diince. smdi isyerindekilerde elif sen zayfladnmi yuzun suzuldu bacaklarin inceldi dediler bol giyiyom ya gobisi kimse gormuo

Ahh Allah gecinden versin ya da vermesin kramp çok fena.. Genelde 6.veya 7. Aydan sonra başlıyor suçu magnezyuma atıyorlar ama yok işte benim iki kere oldu 4 bile dolmadan.. O yüzden yatış konusunu çok araştırdım bacağın gergin durmaması gerekiyormuş sırf o acıyı çekmeyin diye tortop olup uyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…