2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insan bı ısmı begenınce sonrada böyle seyler duyunca hevesı kursagında kalıyo bılırım :) erkek olursa kuzey istiyodum , yengem dogum yaptı kuzey koydu . kız olursa ela istiyodum , ela ıcınde sevdıgım bı yakınım asla koyma ,ısmı ela olanla r bütün hayatları boyunca sıkıntı cekıyolar , belını dogrultamıyolar dedı, ordada canım sıkıldı öyle söleyınce , anlıcagın isim konusunda hep içimde patladı
ama oğuzu bi defa daha düşün derim ,çünkü insanı deli eden bir agırkanlılıkları var :) bende cok hareketlı,atak bı ınsanımdır ,oyuzden öylelerı beni bunaltıyo:)

canım rüyan çok güzel Rabbim hayırla versin inşaallah maaşallah,çocuğunada kendine de ayetel kürsi oku :)

çok geçmiş olsun canım..bi daha yaşamazsın umarım..çok erken olmuş cidden bana da sonra magnezyum yazcam demişti doktor. sanırım kramplardan dolayı..

ela die bi arkadasm var hic sikinti cekmio ama nasi agirkanli anlatamam. yurumeye usenio sanki kopacak. esimde evlenmeden once kizim olursa bi isim istiorum diodu herkese soylemis gorumcem koydu. koy ama bende koyucam demis. oyüzden ben hep cinsiyeti belli olana kdr skladm herkesten. smdi soranlara diorum ama bu uc isimden baska bulsunlar. etrafimdaki kimseye koydurtmam. ben bi netlestirim sonra diger ikisini koyabilirler

Kolu hiç duymadım ilginç genelde baldıra giriyor ve gece oluyor ben magnezyuma baktırdım gayet iyi ama yine de oluyor kilo alıyorsun sinirlere baskı oluyor vücudun dengesi değişiyor oluyor yani benim 2. Gebeliğim ilkinde de oldu onun haricinde ben hiç bilmem gece baldırıma kramp girdiğini Rabbim kolaylık versin hepimize dengemiz şaşıyor işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…