- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.701
ayyyy koymayim ozaman yaa ben cok atagimdir babasida ole. tamam zekiyiz ama oda atak olsn. acaba en bastan beri oguz die seviorm diemi karnimda bukadr hareketsiz. ultrasnda milletinki takla atar benimki bi kolunu anca kaldirio. aslinda zamane genclerine bakarsak sessiz sakin efendi olmasi daha ii pesinden kosmayiz ama ole okdr ahir kanlı insanlara tahammulum yok napiim bilemedim yaa baska isim bakim. ben yaa. isim insani gercekten cok etkilio.
ben hamile kalmadan once kucagima bebek veriliodu. bu senin oglun muhammed metin die. metin hemde kayinbabamin adi. muhammedi kulagina okutup metinin yanina bisi koyalm ozaman dedim. cunku herkes o isimleri koy bebek ismiyle gelio diodu. ben hep erkek hissediodum. ruyalardanmi diodum ama sonra gercek cikti bebis erkekbide esime koymasak olurmu filan demistim. agir gelir die. snra aradan bayagi zaman gectikten snra ruyamda cocuk yemyesil alanda kosuodu kayinvalidem muhammet metin die sesleniodu. cocuk 9 yaslarnda filandi bak isim agir mi gelir diodun ama nasi uydu nasi guzel cocuk oldu dedi. cok etkilendim. belki bilincalti bilemiyorum. ama bakalim bebisim ruyamdaki bebk mi. dun okudugm kitapta ole ruya gorulurse bebek gorunurmus yaziodu. hayirlisi artik. bende gosteris olsn die koymak olsn die deil metinede uysun iki isimle seslenilsin istiyorum bebegime. ondan metine uyan bisi olsn istiyorum. metin oguz cok guzel uyuyodu. kayinbabamda cok efendidir dedesine benzer insallah
Bı tanede bana nasip etsin ınşHayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 4 erkek anasısın bugüne bügün
Beta hcg senin 70'li birşey galiba
çok geçmiş olsun canım..bi daha yaşamazsın umarım..çok erken olmuş cidden bana da sonra magnezyum yazcam demişti doktor. sanırım kramplardan dolayı..Ahh Allah gecinden versin ya da vermesin kramp çok fena.. Genelde 6.veya 7. Aydan sonra başlıyor suçu magnezyuma atıyorlar ama yok işte benim iki kere oldu 4 bile dolmadan.. O yüzden yatış konusunu çok araştırdım bacağın gergin durmaması gerekiyormuş sırf o acıyı çekmeyin diye tortop olup uyuyorum..
alla alla ne tuhaf sorayim unutmazsam gttigimdehiç bilmiyorum canım, sen de bi doktoruna sor istersen ben hiç sırt üstü yatmadığım için sormadım ama sırt üstü sakın yatma dedi..
Ağır kanli dir biraz.....agir kanli mi peki atak mi.
Âmin canım inşallahgözünüz aydın , en önemlisi sağlıklı olması tabi..inşallah sana hayırlı kızın gibi seveceğin gelincikler getirirler.
Âmin canım. Ne yapalım kısmetCanım hayırlı olsun inşallah . Benimde 3.erkek gelicek insallah. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş.gelinlerimiz kizlarimiz olurlar.
İnşallah canım benim hayırlısı olsunBı tanede bana nasip etsin ınş
ela die bi arkadasm var hic sikinti cekmio ama nasi agirkanli anlatamam. yurumeye usenio sanki kopacak. esimde evlenmeden once kizim olursa bi isim istiorum diodu herkese soylemis gorumcem koydu. koy ama bende koyucam demis. oyüzden ben hep cinsiyeti belli olana kdr skladm herkesten. smdi soranlara diorum ama bu uc isimden baska bulsunlar. etrafimdaki kimseye koydurtmam. ben bi netlestirim sonra diger ikisini koyabilirlerinsan bı ısmı begenınce sonrada böyle seyler duyunca hevesı kursagında kalıyo bılırım :) erkek olursa kuzey istiyodum , yengem dogum yaptı kuzey koydu . kız olursa ela istiyodum , ela ıcınde sevdıgım bı yakınım asla koyma ,ısmı ela olanla r bütün hayatları boyunca sıkıntı cekıyolar , belını dogrultamıyolar dedı, ordada canım sıkıldı öyle söleyınce , anlıcagın isim konusunda hep içimde patladı
ama oğuzu bi defa daha düşün derim ,çünkü insanı deli eden bir agırkanlılıkları var :) bende cok hareketlı,atak bı ınsanımdır ,oyuzden öylelerı beni bunaltıyo:)
inşallah canim benim. okuyorum canim bol bol. ona yuksek sesle okuyorum hareketleniocanım rüyan çok güzel Rabbim hayırla versin inşaallah maaşallah,çocuğunada kendine de ayetel kürsi oku :)
Hayırlı uğurlu olsun oğluşunBi erkek de benden bacılar
Ağır kanli dir biraz.....
bence kemal aliPekiiii sizce kemal ali mi güzel deniz ali mi?
Karizmatik duruyo demibence kemal ali
inşallah canim benim. okuyorum canim bol bol. ona yuksek sesle okuyorum hareketlenio
Kolu hiç duymadım ilginç genelde baldıra giriyor ve gece oluyor ben magnezyuma baktırdım gayet iyi ama yine de oluyor kilo alıyorsun sinirlere baskı oluyor vücudun dengesi değişiyor oluyor yani benim 2. Gebeliğim ilkinde de oldu onun haricinde ben hiç bilmem gece baldırıma kramp girdiğini Rabbim kolaylık versin hepimize dengemiz şaşıyor işte :))dün bana oldu ya, yemek yiyoruz dışarıda resmen kolum ters döndü istemsiz sonra masadakileri devirdim tabi ki üstüm başıma hep battı, bir kola içeyim demiştim onu da beceremedim, magnezyum eksikliği diyorlar cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?