2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aile hekimi yapıomu tüm o testleri canımm,aa bildirmek mi gerekio :)
Oooo cnm hemen yarın sabah aç karınla gıt senin solediklerini yapıyolar demire falan bile hepatit hepsine ben gittim gorustun aç karınla sabah gitmemiz gerekiyomus ben yarın sabah gidicem boşuna verme para...yapmadıgı test olursa onu dışarıda yaparsın..bak bana dediki tam kan.hepatit.tiroit.demir.idrar daha birsürü soledi bunlr aklımda kalmış :-) sabah erkenden git kan ver ertesi gün sonucu alıyosun..bide seni orda aile danışmanıyla gorusturuolar o sürekli takip etcekmiş gebeliğimizi :-)

Bebeğim ne testleri istedi senden git devlette yaptır yazık günah çocuğunun rızkını dağıtma sağa sola ne kadar durumun iyide olsa. Devlette bir doktor seç kendine sen de benim gibi iki doktora git.
Yawrucum iyi hoş diyonda devletten randevu alamıyozki aradım 15 gün dolu sonrasında şimdiden randevu vermiyolarmış napcasss pekim geç kaldık dimi

Hayırlı olsun arkadaşlar.Allah sağlıkla,sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bende 5. haftanın içindeyim.kısmetse ocak annesi olucam.sigarayı bırakan varmı? azalttım ama bırakamadım.bırakan varsa nasıl başardı.paylaşabilirmi.

Hayırlı olsun arkadaşlar.Allah sağlıkla,sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bende 5. haftanın içindeyim.kısmetse ocak annesi olucam.sigarayı bırakan varmı? azalttım ama bırakamadım.bırakan varsa nasıl başardı.paylaşabilirmi.

Hayırlı olsun bebeğin, aramızda sigarayı bırakmayan yok. Ben 8 yıldır hergün sabah uyandığımda ilk ağzıma sigarayı alırdım ben bile bıraktım azaltmak bırakılmaz kestirip atacaksın. :KK67:

amin cnm sağlıkla alalım hepimiz bebişlerimizi :) ben öğrendiğim an bıraktım cnm ilk bir iki gün cok zorlandım hatta yaktım birkere çektim ve attım ertesi günde aynı benı cok zorladığı zaman yaktım bırtane çekip sondurdum şukur içmiyorum suan arada bir baya durtuyo zorluyor ama hemen bebeğimi düşünüyorum başka seylerle uğraşıyorum gecıyor....bide evde cok zaman gecırmıyorum ya birilerne gidiyorum yada biyerlere gidiyorum :)

ben şuan pek biryere gidemiyorum.ders çalışmak zorundayım.sınavım var.bide nasıl sinir yaptı sigara bende inanamazsın cimcim.çok azalttım.ama tamamen bırakmam gerekiyor.senin gibi bende evde durmasam daha kolay olur heralde :)
bende 13 yıldır içiyorum :mad:

selam kızlar
topic almış başını gitmiş.umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım.ben de bugün doktora gittim.5+2'de kesemizi gördük çok şükür.kalp atışlarını dinlemek için 20 mayıs gibi gideceğim.hepimize sağlıklı ve stressiz bir hamilelik diliyorum :)

ben şuan pek biryere gidemiyorum.ders çalışmak zorundayım.sınavım var.bide nasıl sinir yaptı sigara bende inanamazsın cimcim.çok azalttım.ama tamamen bırakmam gerekiyor.senin gibi bende evde durmasam daha kolay olur heralde :)
bende 13 yıldır içiyorum :mad:
Ozaman mecbur azaltarak gidiceksin cnm ama bırakmk için zorla kendini çok günah bebeğimize :-)

selam kızlar
topic almış başını gitmiş.umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım.ben de bugün doktora gittim.5+2'de kesemizi gördük çok şükür.kalp atışlarını dinlemek için 20 mayıs gibi gideceğim.hepimize sağlıklı ve stressiz bir hamilelik diliyorum :)
Cnmmmmm masaallahh hadi gözün aydın karındanmı gorduler keseyi ;D

teşekkür ederim,evet karından ultrasonla baktı.doktor da şaşırdı bu kadar küçükken görünmesine :)
cnm sağlıkla al kucağına inş :) ama birçok kişide görünüyormuş senin yine iyi 5+2 de gitmişsin benim randevum 4+6 da ins görünür yaa

Ben cok sigara icerdim. Hamile oldugumu ogrendigim an biraktim. Sonucta ilerde cikabilecek tum hastaliklarindan sen sorumlu oluyosun.. Herseyi gectim yaziktir.. Kafanda bitirebilirsin.. Artik annesin..

Evett bebisimle yatiyoruz evimisde yaa.iyi gelir zaten yorulmustum senenin yorgunlugu var ustumde.su an coktan tatil planlari yapmam gerekirdi.hatta ayarlamstm.program degisto.her sene muhakkak tatil yaparim bakalm bu sene nasip olacak mi... esimde ultrason goruntusunu anneme gostermek istemedi.utaniyomus:-) insan bazen bi garip oluyor dedgn dogru.bende isyerinde utandm anladilar:) evde eski tulumumu buldumm bol yumusacikk cok sevindimm ya.en azindan pantalon bakarken giyerimmm.kac kilosun peki su anda.bende 4-5 kilo aldm:KK43: ama son iki ay abur cuburdan.topukluda giyme dedi dr .gecenlerde giymistim:) iyi ki soyledi valla.bazen severim gesmeye giderken.ama bebis icin hem bol giyinmek hem guzel hissetmek gerek.simdi sac boyatamiyorum diye fon cektiriyorum mesela.cidden moral oluyo:)

kesinlikle bakımımıza dikkat etmek moralimizi etkileyeceğinden dikkt etmek en güzeli..topuklu bende giyiyorum ..yazlıkları (babetleri) falan çıkartmadım daha havalar değişiyor diye ama ben de dikkat etsem iyi olacak dediğin iyi oldu canım..

bol giymek tabi rahat hissettirir,bebğin sağlıklı gelişimi için dar sıkıştıran seyler giymememiz lazım..:KK39:

kiloyu sorma valla,:KK43:
8 aylık evliyim,evlenmeden 52-53 (normal kilom)idim düğün esnası derken 50ye düştüm ama bu süreçte sekiz kilo aldım 60 ım ,ve hamilelik sürpriz olduğu için ,zayıflayamadan sanırım şişko bi anne adayı olacam ,çok takıyorum aslında bu konuyu ama bebeğimi düşününce geçiveriyorr:KK49::anneadayı:
beslenmen nasıl senin canım
ben sürekli tuzlu daha çok et türü seyler canım çekiyor ve bol yeşillikli salata...
çok tatlıcıydım sadece dün ve bugün biraz torku(kahvaltılık çikolata olanından) kaşıkladım..

sagol canom benimde tam tersi bende cok fazla zayifim 170boyum 40kilom var rahatsz oldugumdan ama dokyora sorcam bende sende sor kuzum keseden cinsiyet mi belli oluyo bende atsam anlar misin bebisim
canım bi arkadaş (hatırlayamadım şuan)yazmış ya ondan fasulyecik dedim..keşke anlasam ilk defada burda okudum bilmiyorum inan..

Back
X