2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben 1 hafta 1 litre su içmiyorumdur çok korkuyorum bu nedenle :KK43:((
Saçlarım platin sarısı(boya) ne yapıcam bilmiyorum hamilelikte kezban gibi gezmek istemiyorum :-):-):-):-)
Ya ben hep derdim ki inşallah ikiz olur diye çok dua bile etmişimdir :) Ama tek kese gözüküyor bende 5 gün sonra bu arada doktora gidicem kalp atışı için devlet hastanesi 14. de gel dedi özele 9. da gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını :)

Kızlar bu arada bu hafta sonu bizim ilk anneler günümüz olacak nasıl hissediyorsunuz:KK22::KK22::KK22::KK39:
dr un müsadesiyle son aylarda boyatıyorlarmış canım,forumda bu konuyuda bayagı okudum çünkü bende hazırlıksız hamile kalanlardanım(bilmiyorum varmı ama :-) ) yumurtlamadan önce ben de ombre yaptırmıştım benimde uçlar byağı açık sarı kendi saçı çıktıkça nasıl görüncek bilemiyorumm:KK43: )

buarada ben keseyi nasipse görmeye cuma gidecem ;annemlerede anneler gününde söylemeyi planlıyorum hediyesini verirken benden ve torunundan diye söylecem inşşallah çok heyecanlıyım..kendim nasıl hissederim hiç bilemiyorum..garip bişi ya ..
sen nasıl hiissediysn canım?

merhaba ocak anneleri :=) ben de ocak anası olucam sanırım :KK70:
bu arada bugun kan verdım sonuc 463.7 cıktı :=)
hayırlı olsun hoşgeldin..Allahla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Merhabalar umarım ocak doğumlu bebisim olacak bat 10 nisan :)

hoşgeldin :) hayırlı olsun
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder umarım

cnm sağlıkla al kucağına inş :) ama birçok kişide görünüyormuş senin yine iyi 5+2 de gitmişsin benim randevum 4+6 da ins görünür yaa

Ben de 4+2 de gördüm keseyi :) görürsünz canım Allah'ın izniyle şimdi kalp atışını beklerken zaman geçmiyor ayrıca bnm doktrm da karındn baktı bi de ayrıntılı test yaptrdm 3 tüp kan ve idrar testi verdim

Merhaba arkadaşlar,herşey yolunda giderse bende ocak annesi olucam inşallah. Bata 4 kala yani dün öğrendim hamile olduğumu,önce idrar testiyle öğrendim sonrada kan testiyle doğrulattım :) hepimiz için güzel bir süreç olsuun

hoşgeldin hayırlı olsun canım..inşallah dediğin gibi sğlıklı musmutlu bi süreç yaşarız hepimiz..

kesinlikle bakımımıza dikkat etmek moralimizi etkileyeceğinden dikkt etmek en güzeli..topuklu bende giyiyorum ..yazlıkları (babetleri) falan çıkartmadım daha havalar değişiyor diye ama ben de dikkat etsem iyi olacak dediğin iyi oldu canım..

bol giymek tabi rahat hissettirir,bebğin sağlıklı gelişimi için dar sıkıştıran seyler giymememiz lazım..:KK39:

kiloyu sorma valla,:KK43:
8 aylık evliyim,evlenmeden 52-53 (normal kilom)idim düğün esnası derken 50ye düştüm ama bu süreçte sekiz kilo aldım 60 ım ,ve hamilelik sürpriz olduğu için ,zayıflayamadan sanırım şişko bi anne adayı olacam ,çok takıyorum aslında bu konuyu ama bebeğimi düşününce geçiveriyorr:KK49::anneadayı:
beslenmen nasıl senin canım
ben sürekli tuzlu daha çok et türü seyler canım çekiyor ve bol yeşillikli salata...
çok tatlıcıydım sadece dün ve bugün biraz torku(kahvaltılık çikolata olanından) kaşıkladım..
Bende 65 im boy 170 sisko olcas ya.:anneadayı: Kesinlkle bakim onemli.ben evdeyken bile yuzume gozume ozen gosteririm.benm zaten yazliklarm kisliklarim hepsi bir arada:KK76:
Yediklerim dun dondurma istedim.dedgn gibi salata ve etle aram hala cok iyi.hatta pisirirken canm fena cekti.hic olmazdi bole seyler:KK45: bugunde tursu aci biber ve borek istedim.tam tezat.hamilelkle alakasi varmi bilmiomda..dr illa yemeye calsma dedi.ac kalsan da bisey olmaz bebise.illa balik ceviz diye yorma kendni dedi.hafta sonu da kendme pantalon almaya cikicam ins:KK76:

Ben de 4+2 de gördüm keseyi :) görürsünz canım Allah'ın izniyle şimdi kalp atışını beklerken zaman geçmiyor ayrıca bnm doktrm da karındn baktı bi de ayrıntılı test yaptrdm 3 tüp kan ve idrar testi verdim
hahhh buldimmm seni :) yuppi ozaman bende görürüm heralde keseyi erken görme rekoru sende maşallah :) bu arada bende bugun aile hekimine gittim birsürü testi orada yaptıracağım dokto bu testleri istiyormuş yarın sabah erkenden ac karınla vericem kan perşembe çıkıyor sonuç kadın doğumla cumaydı randevu perşembeye aldım sonuçları ilk görüşmede göstericem yani :)

hahhh buldimmm seni :) yuppi ozaman bende görürüm heralde keseyi erken görme rekoru sende maşallah :) bu arada bende bugun aile hekimine gittim birsürü testi orada yaptıracağım dokto bu testleri istiyormuş yarın sabah erkenden ac karınla vericem kan perşembe çıkıyor sonuç kadın doğumla cumaydı randevu perşembeye aldım sonuçları ilk görüşmede göstericem yani :)
Anladim canm benm özelde gittiğim doktrm vardı zaten 10 aydr istiyordk.ben de beklemiyordum çünkü adetim geçmemişti bile 28 gün değil benm döngüm ama işte keseyi görünce bu sefer baska telaş başlıyor kalp atışını duyma endişesi sarıyor aklını

Anladim canm benm özelde gittiğim doktrm vardı zaten 10 aydr istiyordk.ben de beklemiyordum çünkü adetim geçmemişti bile 28 gün değil benm döngüm ama işte keseyi görünce bu sefer baska telaş başlıyor kalp atışını duyma endişesi sarıyor aklını
kalp atışını dinlemek için kac gun var peki beklemek sıkıntılı ama tatlı telaş bunlar :)

Hayırlı olsun arkadaşlar.Allah sağlıkla,sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bende 5. haftanın içindeyim.kısmetse ocak annesi olucam.sigarayı bırakan varmı? azalttım ama bırakamadım.bırakan varsa nasıl başardı.paylaşabilirmi.
Rabbim kucagina almay8 nasip etsin canim
Bende normalde gunde 2 3 cok nadir 4 tane icerdim ama ogrendim gunden beri icmiyorum yaklasik 10 gundur...Kokusundan tiksiniyorum bu sayede birakabildim zaten hep dua ediodum Allahim hamile kalayim igreniyim diye :))
Canim bize olan zararini zaten biliyosun birde bebege olan etkileri oku netten icmek istemezsin zaten sonra

suan soktayim benim bitek solum agriyo hemde cok kotu ustune bile yatamiyorum demekki kizim mi olcak ilk cocuk saglikli olsun. farketmez hatta agrim yayilsa rahatlarm diyodum hadi herkes yazsin ne kadarlik evlisiniz kacinci cocugunuz
mrb benim ikinci çocuğum bi kızım var 2 yaşında bu arada ankarada oturan varmı

Pinkcimmm misafirler gitmedimi daha :-) kız devletten randevu buldum biliyonmu ikili uclulerı orda yaptırırım artık 20 mayıs en erken vardı olsun ben yinede aldım kalbini dinlerim orda hayırlısıyla acep fazladan ultrasona girmek zararlı olurmu

Back
X