- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.521
Tabiki yanında olsun beraber mutlu olun mucizenizi duyun inşOlmadı birkaç gün erken devlet hastnesine giderm eşim çalışıyor o ara yanmda olsn istiuorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki yanında olsun beraber mutlu olun mucizenizi duyun inşOlmadı birkaç gün erken devlet hastnesine giderm eşim çalışıyor o ara yanmda olsn istiuorm
Canım ben istanbuldayım ama doktor ve doğum bursada olacak inşallah. Ailem orda istanbulda yapmıycam doğumuBursadan yokmuuu hanımlarrrrrr
Bende asla hamileyken icmem.icene de cok sinir olurum.kendime verdigi zarari dusunurek hep az icmisimdir zaten birde bebisi dusunemiyorum.bende ogrendgm andan beri hic ama hic icmedim icmicemde.herhangi bir rahatszlgnda hep aklma ben mi yaptin diye dusunmekten iyidir.Ben cok sigara icerdim. Hamile oldugumu ogrendigim an biraktim. Sonucta ilerde cikabilecek tum hastaliklarindan sen sorumlu oluyosun.. Herseyi gectim yaziktir.. Kafanda bitirebilirsin.. Artik annesin..
Ahaaaaa bende tam tersi doğum istanbulda kısmetseCanım ben istanbuldayım ama doktor ve doğum bursada olacak inşallah. Ailem orda istanbulda yapmıycam doğumu
Daha doktora gitmedim canım,cumartesi günü bursa acıbadem şahin beye gidicem.istanbulda gitmem gerekirsede burda bi acıbademe yönlendirmesini istiycem. Sen gittin mi doktoraAhaaaaa bende tam tersi doğum istanbulda kısmetseşuan istte hangi hastne bursada hangi hastane peki
Amin canım inşaallahTabiki yanında olsun beraber mutlu olun mucizenizi duyun inş![]()
Cnmmm bende de tam tersi ya normalde 8 9 saat uyurum artık uykularım yok 6 saat uyuyabiliyorum seninki normal hamilelikte ben anormalim galibaYa sürekli uyumak istiyorum kızımd böyle değildi kafayı koydupum yerde uyuyorum sizde de varmı bu
12 yıldır içiyordum,8 aydır brakmıştım ama öğrenmeden 2hafta öncesinden yeniden tektük içiyordum ama öğrenince direkt kestim..sen de zorla kendini canım..olmazsa belki ilerleyen haftalarda inş tiksinirsin..Hayırlı olsun arkadaşlar.Allah sağlıkla,sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bende 5. haftanın içindeyim.kısmetse ocak annesi olucam.sigarayı bırakan varmı? azalttım ama bırakamadım.bırakan varsa nasıl başardı.paylaşabilirmi.
Bende 65 im boy 170 sisko olcas ya.Kesinlkle bakim onemli.ben evdeyken bile yuzume gozume ozen gosteririm.benm zaten yazliklarm kisliklarim hepsi bir arada
Yediklerim dun dondurma istedim.dedgn gibi salata ve etle aram hala cok iyi.hatta pisirirken canm fena cekti.hic olmazdi bole seylerbugunde tursu aci biber ve borek istedim.tam tezat.hamilelkle alakasi varmi bilmiomda..dr illa yemeye calsma dedi.ac kalsan da bisey olmaz bebise.illa balik ceviz diye yorma kendni dedi.hafta sonu da kendme pantalon almaya cikicam ins
![]()
Fasulye sekli erkek yuvarlak sekil kiz diyorar kizlarcanım bi arkadaş (hatırlayamadım şuan)yazmış ya ondan fasulyecik dedim..keşke anlasam ilk defada burda okudum bilmiyorum inan..
Benim randevum perşembe cnm ilk defa gidicem medicalpark özlem hnm bakalım iyi olur ins...acıbadem bana tuzlu birazDaha doktora gitmedim canım,cumartesi günü bursa acıbadem şahin beye gidicem.istanbulda gitmem gerekirsede burda bi acıbademe yönlendirmesini istiycem. Sen gittin mi doktora
hayırlı olsun canım hoşgeldin sağlıkla kucagına al inşkizlar ben de ocak annesi olucam insallah, ayni zamanda 2014 ekim annesiyim de. bu 2. bebegim olacak.
Ayyy benimde göbek dümdüz normalde şimdiden nasıl şişiyor anlam veremedim şuanFasulye sekli erkek yuvarlak sekil kiz diyorar kizlarbu arada alt gobisi yani karin kismi hafif sisen var mi benim gibi
onceden dumduzdu benm ya kotu bisi mi acaba
Evet besleniyor bebisler depodan yaaa annesi.zaten bende depo saglam cok sukur.dr. kasma yicem diye dedi.gereksiz kilo almamak lazm.acaba bu yiyecek istemelerden hangi cinsiyet oluyo.gerci biz herseyi istioz galiba.benm bildgm hamile etten tiksinir12 yıldır içiyordum,8 aydır brakmıştım ama öğrenmeden 2hafta öncesinden yeniden tektük içiyordum ama öğrenince direkt kestim..sen de zorla kendini canım..olmazsa belki ilerleyen haftalarda inş tiksinirsin..
ay aynı seyleri yiyor ve istiyoruz benimde aynı bak canım..bence ilgisi var çünkü ben acaip tatlıcıydım suan hiç çekmiyor..
dikkatli yemek lazım tabi bildiğim kadarıyla şuan depolarımızdan besleniyor bebişler..
ayy yeni cciciler alcan ne heyecanlı..![]()
Bende anlam veremedim hemde yuvarlakimsi ya seninde mi oyle.aayy yalnz deilmsm sevindimmmAyyy benimde göbek dümdüz normalde şimdiden nasıl şişiyor anlam veremedim şuan
ben de de var ama uyku hali ama buna ragmen çok uyuyamıyorumYa sürekli uyumak istiyorum kızımd böyle değildi kafayı koydupum yerde uyuyorum sizde de varmı bu
Sen heyecan yapmissindir.bazen sevincten uyuyamazms hamilelerCnmmm bende de tam tersi ya normalde 8 9 saat uyurum artık uykularım yok 6 saat uyuyabiliyorum seninki normal hamilelikte ben anormalim galiba![]()
Önemli olan doktor canım,hastane önemsiz bence. Tam teşekküllü olduğu sürece sıkıntı yok. Hayırlı haberler alırsın inşallahBenim randevum perşembe cnm ilk defa gidicem medicalpark özlem hnm bakalım iyi olur ins...acıbadem bana tuzlu biraz
Aynen ve çok gergin şimdiden yemek yiyince baya rahatsız ediyor beniBende anlam veremedim hemde yuvarlakimsi ya seninde mi oyle.aayy yalnz deilmsm sevindimmm