2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cok sigara icerdim. Hamile oldugumu ogrendigim an biraktim. Sonucta ilerde cikabilecek tum hastaliklarindan sen sorumlu oluyosun.. Herseyi gectim yaziktir.. Kafanda bitirebilirsin.. Artik annesin..
Bende asla hamileyken icmem.icene de cok sinir olurum.kendime verdigi zarari dusunurek hep az icmisimdir zaten birde bebisi dusunemiyorum.bende ogrendgm andan beri hic ama hic icmedim icmicemde.herhangi bir rahatszlgnda hep aklma ben mi yaptin diye dusunmekten iyidir.

Ahaaaaa bende tam tersi doğum istanbulda kısmetse :-) şuan istte hangi hastne bursada hangi hastane peki
Daha doktora gitmedim canım,cumartesi günü bursa acıbadem şahin beye gidicem.istanbulda gitmem gerekirsede burda bi acıbademe yönlendirmesini istiycem. Sen gittin mi doktora

Ya sürekli uyumak istiyorum kızımd böyle değildi kafayı koydupum yerde uyuyorum sizde de varmı bu
Cnmmm bende de tam tersi ya normalde 8 9 saat uyurum artık uykularım yok 6 saat uyuyabiliyorum seninki normal hamilelikte ben anormalim galiba :-)

Hayırlı olsun arkadaşlar.Allah sağlıkla,sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bende 5. haftanın içindeyim.kısmetse ocak annesi olucam.sigarayı bırakan varmı? azalttım ama bırakamadım.bırakan varsa nasıl başardı.paylaşabilirmi.
12 yıldır içiyordum,8 aydır brakmıştım ama öğrenmeden 2hafta öncesinden yeniden tektük içiyordum ama öğrenince direkt kestim..sen de zorla kendini canım..olmazsa belki ilerleyen haftalarda inş tiksinirsin..

Bende 65 im boy 170 sisko olcas ya.:anneadayı: Kesinlkle bakim onemli.ben evdeyken bile yuzume gozume ozen gosteririm.benm zaten yazliklarm kisliklarim hepsi bir arada:KK76:
Yediklerim dun dondurma istedim.dedgn gibi salata ve etle aram hala cok iyi.hatta pisirirken canm fena cekti.hic olmazdi bole seyler:KK45: bugunde tursu aci biber ve borek istedim.tam tezat.hamilelkle alakasi varmi bilmiomda..dr illa yemeye calsma dedi.ac kalsan da bisey olmaz bebise.illa balik ceviz diye yorma kendni dedi.hafta sonu da kendme pantalon almaya cikicam ins:KK76:

ay aynı seyleri yiyor ve istiyoruz benimde aynı bak canım..bence ilgisi var çünkü ben acaip tatlıcıydım suan hiç çekmiyor..

dikkatli yemek lazım tabi bildiğim kadarıyla şuan depolarımızdan besleniyor bebişler..

ayy yeni cciciler alcan ne heyecanlı..:KK28::KK49:

canım bi arkadaş (hatırlayamadım şuan)yazmış ya ondan fasulyecik dedim..keşke anlasam ilk defada burda okudum bilmiyorum inan..
Fasulye sekli erkek yuvarlak sekil kiz diyorar kizlar :KK55: bu arada alt gobisi yani karin kismi hafif sisen var mi benim gibi:KK51: onceden dumduzdu benm ya kotu bisi mi acaba

Daha doktora gitmedim canım,cumartesi günü bursa acıbadem şahin beye gidicem.istanbulda gitmem gerekirsede burda bi acıbademe yönlendirmesini istiycem. Sen gittin mi doktora
Benim randevum perşembe cnm ilk defa gidicem medicalpark özlem hnm bakalım iyi olur ins...acıbadem bana tuzlu biraz

12 yıldır içiyordum,8 aydır brakmıştım ama öğrenmeden 2hafta öncesinden yeniden tektük içiyordum ama öğrenince direkt kestim..sen de zorla kendini canım..olmazsa belki ilerleyen haftalarda inş tiksinirsin..

ay aynı seyleri yiyor ve istiyoruz benimde aynı bak canım..bence ilgisi var çünkü ben acaip tatlıcıydım suan hiç çekmiyor..

dikkatli yemek lazım tabi bildiğim kadarıyla şuan depolarımızdan besleniyor bebişler..

ayy yeni cciciler alcan ne heyecanlı..:KK28::KK49:
Evet besleniyor bebisler depodan yaaa annesi.zaten bende depo saglam cok sukur.dr. kasma yicem diye dedi.gereksiz kilo almamak lazm.acaba bu yiyecek istemelerden hangi cinsiyet oluyo.gerci biz herseyi istioz galiba.benm bildgm hamile etten tiksinir:KK73: he birtek hergun sut iciyorum ama kendim icin.bebis kullandigi icin erken kemik erimesini onluyor. Evett yeni ciciler alcam cok keyifli:KK49:

Ya sürekli uyumak istiyorum kızımd böyle değildi kafayı koydupum yerde uyuyorum sizde de varmı bu
ben de de var ama uyku hali ama buna ragmen çok uyuyamıyorum
örneğin bugün saat 6 gibi uyudum 7.15de uyandım normalde eskiden olsa uyanamaz 8 - 9 yapardım
hasonu mesela 12de uyuyup sabah 7 8 gibi uyandım

bir de şu var kızlar bi arkadaşım oğluna hamileyken kafayı koydugu yerde uyuyup kaldıgını anlatıyordu hep..acaba erkek oldugu içinmi:-):-)

arkadaşlar merhaba
benim
sat 1 nisan
bat 28 nisan

ilk kez bugün dr a gittim kese göründü çok şükür
5 tüp kan aldı
Birde idrara bakıldı bu gün

Güzel Allahım hepinize nasip etsin inşallah
ve hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

ama görünmese de endişe etmeyin hemen
dr bakmadan önce görünmezse kandan takip ederiz dedi
göbekten baktı