• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben carsamba gunu gittim ozaman duydum.biri 6+1 di.digeri 5+6 idi o gunku ultrason kagidinda oyle yaziyo.bulantim hafif var ama rahatsiz edecek kadar degil.kendimi dinledigimde anliyorum yani.insallah hic olmaz.ikiz olunca her belirtiyi 2 kati yasiyomussun.benimde kabusum mide bulantisi.seninki basladimi.
Hafif benimde sabahları oluyo özellikle

gunaydinnn 2 en yakin arkadasim da hamiIeymis.ne verimIi bir donemmis bu ay maasaIIah.ben de gazdan biktim ya.heIe uyku nasi kotuuuu.gece tv karsisinda uyuyakaIiyorum.uyumak istemiyorummm.hic evimi temizIiyemez oIdum cokkk yorgunum.kendi giyim dukkanim da da caIisiyorum.ogIum da butun gun yanimda.satisIarda azzzz:KK16:

Amin canim ..
Bu arada bulantilarin başladı mı?
Ben fenayım bu hafta başladı ama kalkamiyorum ve kilo veriyorum
Canım dünden Bugüne giremedim nete msjini yeni okudum kanamam arttı yine wcye gitmeye korkuyorum :KK17: bulantım az oluyor sadece öğlen vakti oluyor oda çarşamba doktor randevum var inşallah güzel haberler duyarım buna çok ihtiyacım var kuzum o_O

Günaydınnnn ;))) daha pek bişi hissetmesemde yorgunum kızlar sizce normal mi? Gögüsler sızlamaya başladı :(

Canım dünden Bugüne giremedim nete msjini yeni okudum kanamam arttı yine wcye gitmeye korkuyorum :KK17: bulantım az oluyor sadece öğlen vakti oluyor oda çarşamba doktor randevum var inşallah güzel haberler duyarım buna çok ihtiyacım var kuzum o_O
Canım kanama derken?
Kahverengi mi yoksa kırmızı mi geliyor?

Back
X