• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaarrrr duydukkii duydukkiii :KK71::KK71:
Allahımm harika bişi yaaa :)) nasıl atıo minicik kalbi bebeğiminn , bu arada kese elips şekline gelmiş artık yuvarlak şekilde değil bu ii bişimiş :KK66:
Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn :KK36:

Aminnnn inşallah biz de duyarız kalp atışlarını bebişlerimizin.

Kızlaaarrrr duydukkii duydukkiii :KK71::KK71:
Allahımm harika bişi yaaa :)) nasıl atıo minicik kalbi bebeğiminn , bu arada kese elips şekline gelmiş artık yuvarlak şekilde değil bu ii bişimiş :KK66:
Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn :KK36:
Aiyyyyy Allah bize de nasip etsin :) 6+3 oldum bende duyarmiyim acabaaaa :) cok sukur canimm :) darisi basimiza

Kızlar ben anne olmaktan korkuyorum.Yapabilirmiyim diye Allahın gücüne gitmesin çok şükür aratmadan verdi pıt pıtımı bana. bu korkuyu yaşayan sadece ben miyim. hiç birşey eskisi gibi olmayacak. vs.. bir sürü şey geçiyor aklımdan
Çok normal düşündüklerin canım ben de kizimda bu kaygıları çok yaşadım yapabilir miyim nasıl olucak falan zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile nasıl büyüdüğünü dün 5 yaşına girdim kızım zaman nasıl geçti belli değil tadını çıkar hamileliğin doğduktan sonra bebeğinin sonra insan unutuyor

Kızlar ben anne olmaktan korkuyorum.Yapabilirmiyim diye Allahın gücüne gitmesin çok şükür aratmadan verdi pıt pıtımı bana. bu korkuyu yaşayan sadece ben miyim. hiç birşey eskisi gibi olmayacak. vs.. bir sürü şey geçiyor aklımdan

Ben henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bu duyguların ve endişeleerin olması normalmiş.
Benim bir arkadaşım annelik hep içinde bir endişe taşımaktır demişti, doğruymuş.

Tuvalete cikamadigim için mi bilmiyorum ama 4kilo almisim 54tum 57 olmusum sgrayida bıraktım insan gibi yemiyorum:kk77: .
Günde bazen olrdu 2kere wcye giderdim simdi 3-4 günde bir oda zorlama zorlana ..:mad:

Herkesin belli korkulari var mutlaka.. Ama basa cikamayacagim seyler degil.. Ben daha cok Anne olamamaktan korktugum icin suan tatili bile ertelemek hosuma gidiyor..

Aiyyyyy Allah bize de nasip etsin :) 6+3 oldum bende duyarmiyim acabaaaa :) cok sukur canimm :) darisi basimiza
Hepiciğinize teşekkür eserimm kızlarr :KK68:
Ben bgn 6+6 daydım kızlar ama 6+3te de farklı bi doktora gitmiştim orda net olmamakla beraber görmüştük ;)
Sende görebilirsin bence :)

Herkesin belli korkulari var mutlaka.. Ama basa cikamayacagim seyler degil.. Ben daha cok Anne olamamaktan korktugum icin suan tatili bile ertelemek hosuma gidiyor..
sanırım 7 yıl kendi istediğim gibi yaşadığım için korkum var eşim hiç karışmadı istediğim gibi gezdim dolaştım eşimlede çok güzel vakit geçirdik hiç sıkılmadık birbirimizden.Artık bir bebek yapmalıyız bizimde olsun dediğimiz anda olunca belkide hazırlıksız yakalandım. :) pıtpıtım hemen gelmek istedi Allahım yokluğunu göstermesin onu kaybetmek istemiyorum o benim pıtpıtım :)

Ben henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bu duyguların ve endişeleerin olması normalmiş.
Benim bir arkadaşım annelik hep içinde bir endişe taşımaktır demişti, doğruymuş.
bencede herşey için endişe duyuyorum ve artık bu endişeler evlatlarımız için ölene kadar devam edecek

Çok normal düşündüklerin canım ben de kizimda bu kaygıları çok yaşadım yapabilir miyim nasıl olucak falan zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile nasıl büyüdüğünü dün 5 yaşına girdim kızım zaman nasıl geçti belli değil tadını çıkar hamileliğin doğduktan sonra bebeğinin sonra insan unutuyor
maşallah kızına .Ağrılarım olmasa çıkaracağım tadını da kasık ağrıları hiç hoş değil

maşallah kızına .Ağrılarım olmasa çıkaracağım tadını da kasık ağrıları hiç hoş değil
Onlarda geçer inşallah canım benim kizimda bir ay kadar kanamam olmuştu o da geçti çok şükür sonrasında rahat bir hamilelik yaşadım. ....Şimdiki hamileligimde fazla bir belirtim yok göğüs sızı lari dışında ben de ikinci olmasına rağmen endişeliyim hatta bu sefer endişelerime daha fazla

benim ilk betam 16.72 ydi. İkinci betam 4 gün sonra 67 oldu. Doktor gebelik sağlıklı ilerliyor gibi dedi. sen de doktora gidince zaten tekrar beta yapılır.

Gebesin yani. Bebişlerimiz yakın gelişimde inşallah.
Hayırlı olsun cnm ,Ben de cuma günü yaptırdımda 47 çıkmiştı Beta dün ise 225 olmuş doktor bida yaptırmaya gerek yok güzel yükselmiş dedi haftaya Perşembe de ultrasona girecem

Hayırlı olsun cnm ,Ben de cuma günü yaptırdımda 47 çıkmiştı Beta dün ise 225 olmuş doktor bida yaptırmaya gerek yok güzel yükselmiş dedi haftaya Perşembe de ultrasona girecem
Sana da hayırlı olsun. Ben belki betayı cuma günü tekrar ederim daha karar vermedim.

Bana 15 gün sonra gel dedi doktor. Hem kese hem de kalp atışı için.

[QUOTE="_Lavin_, post: 41030121, member: 424303Bna da hayırlı olsun. Ben belki betayı cuma günü tekrar ederim daha karar vermedim.

Bana 15 gün sonra gel dedi doktor. Hem kese hem de kalp atışı için.[/QUOTE]

Yani kalp atışını ne zaman duymayı ön görüyor? Ben dün gittim doktora. Adete göre 5+5 sin ama ultrasonda 6 haftalıksın dwdi. Buna rağmen sadece kese gördük. Gerçi ben kesenin üst yarafındaki puslu şeyin bebk olduğunu iddia ediyorum ama bilimsel olarak kanıtlanmadı :)

Back
X