sat'ımla bebek uyumluymuş; 6+3 günlük; 0,6 mm boyunda:) keseyi de kalp atışını da gördüm. anne oluyoruuum!!!!!!!!!!!! mucize...
canım adet gecikene yani bebek ben burdayım diye sinyal gönderene kadar ne yapsan mübah. bebeğe bi şey olmamış ki devam etmiş hamilelik. ama bebek varlığını sana bildirdikten sonra artık onun kurallar geçerli. öyle okumuştum:) 3 haftalıkken yaptırdığının bi zararı olacağını sanmam o yüzden. ama kaydı dondurmakta fayda var. ben senelik kampanyadan almıştım bırak dondurmayı yandı. canı sağolsun:) zaten hamilelikte hormonlardan dolayı hem daha çok canın yanar hem de etkisi az olur.
53 kilo 168 boy. bugun doktor tarttı 56 çıktım. gerçi üstüm kalındı 1 kilo düşürttüm pazarlıkla

şimdiden 2 kilo almışım bile yani

hedefim 15. doktor gözümdeki dehşeti görünce sana kilo aldırmadan sağlıklı bi hamilelik geçirticez dedi
ben aslında daha hamilelikten önce şampuanı bıraktım zeytinyağlı sabun kullanıyorum. doğal saç kremi. diş macunumu da eczaneden ya da aktardan doğal alıyorum. vücut kremimi de hindistancevizi yağı ile değiştirdim. makyajla zaten aram yok saçım doğal rengi. ama yüz ürünlerinden vazgeçemiyorum. güneş kremi de mi değişecek. yapmayın
hem de ne uyku. uyumaktan yoruldum. arada dönüyorum ki yatak yarası olmayım diye dalga geçiyorum artık
serde yazarlık var zaten... benim çocuğum özel olacak, elinde çok özel bi kitap olacak derdim hep; tek nüsha ve el yazması... aldım defter ama o kadar halsizim ve işler o kadar geciktiği için birikiyor ve yetişemiyorum ki o arada kaynıyo. içim yanıyo
benim ona göre de erkek o zaman. kız istiyodum normalde ama erkeğe o kadar alıştırdım ki kendimi kız olduğunu öğrensem boşluğa düşeceğm sanki:)