- 26 Mart 2014
- 36
- 18
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.561
Kızlar ben de katildim araniza. Belirtiler tam anlamiyla göstermedi kendini. Şu an sadece kan tahlilinde gözüküyor. İdrar testinde silik bir çizgi. Sata bakarsak 4+6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel burda çok büyük bir grup oldukKızlar ben de katildim araniza. Belirtiler tam anlamiyla göstermedi kendini. Şu an sadece kan tahlilinde gözüküor. İdrar testinde silik bir çizgi. Sata bakarsak 4+6
Hoşgeldin aramızaKızlar ben de katildim araniza. Belirtiler tam anlamiyla göstermedi kendini. Şu an sadece kan tahlilinde gözüküyor. İdrar testinde silik bir çizgi. Sata bakarsak 4+6
Bugun gittim saglik ocagina yaptilar canim sagolasin saglik ocagindaki doktor bir suru gereksiz tahlil istemisler dedi ayrica oradaki hemsirede cok ilgiliydi ve beni guzelce bilgilendirdiEvet saglik ocaginda yaptirabiliyorsun yapamadiklari toxoplasmayla rubelle bide idrar kulturunu devlette yaptirabilirsin canim bosuna para verme
Aldik bile aramiza hepimiz kocaman bir aileyiz buradaSelam kizlar) ben de oyle uzaktan uzaktan yazdiklarinizi okuyup bir kac seye yorum yapmistim ama burda sohbet muhabbet cok guzel
)beni de araniza alsaniz
bugun 7+2 yiz.
Super hallettiysen iyi.insallah hepsi de temiz cikar saglicakla maratonu sonaerdirirz:)Bugun gittim saglik ocagina yaptilar canim sagolasin saglik ocagindaki doktor bir suru gereksiz tahlil istemisler dedi ayrica oradaki hemsirede cok ilgiliydi ve beni guzelce bilgilendirdi
Hoşgeldinnn nie geç geldinnnSelam kizlar) ben de oyle uzaktan uzaktan yazdiklarinizi okuyup bir kac seye yorum yapmistim ama burda sohbet muhabbet cok guzel
)beni de araniza alsaniz
bugun 7+2 yiz.
Ben aldım bi ajanda hamilelik günlüğüm diye D&r dan Yazıyorum aradaKızlar bende ajanda almak istiyorum hatıra kalsın bebeğime diye bazen ben yazarım bazen eşim yazar ultrason resimlerini eklerim hiç baktınız mı ajandalara dr da tıpış tıpış adımlar mıydı o varmış internettende sipariş ediliyormuş ama ben canlı canlı görmek istiyorum dr ye gidicem 28 liraymış siz hiç baktınız mı önerileriniz varmı
mıdemde sorun yoksa canım bişiler yemek ıstıyor. ama varsa leblebiden başka bişi yemıyorumSaat başı acıkan var mı benim gibi yaa![]()
Hosbulduk evet ilk daha bir bucuk yildir evliyimHoşgeldin aramızailk çocukmu
MaşaAllahHosbulduk evet ilk daha bir bucuk yildir evliyim
Insallah canimSuper hallettiysen iyi.insallah hepsi de temiz cikar saglicakla maratonu sonaerdirirz:)
Hıhhh aynen bu tıpış tıpış zamanlarmış bende adımlar diyorum
İnsallah cok guzel bir mutluluk biraz da korku var bir sey olacak diyeMaşaAllahsağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Benim yarın doktor randevum var sonrasında bende Dr ye bakayım içerikleri görmem lazım senin aldığımada bakarımBen aldım bi ajanda hamilelik günlüğüm diye D&r dan Yazıyorum arada