• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hepiniz soylediniz mi Ailelerinise? Yani her iki tarafa da nasil soylediniz?

Kan tahlili sonucunu aldığım günün akşamı iki tarafa da söyledik, güzel şeyler hemen paylaşılmalı diye düşünüyorum.
hazırlanın babaanee/anneanne - dede oluyorsunuz dedik, sonra sevinç sarılmalar kutlamalar :KK49:

Ahh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorum:confused: Çok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
bende kullanıyorum daha önce bebeğimin kalp atışı oluşmadı ve kendiliğinden düştü bu sefer doktor daha hamile kalır kalmaz hem progestan hap verdi hemde kan sulandırıcı iğne :KK51:

Slm kizlar size bisey sorucam hormonlarin etkisimi bilmiyorum ama ben yaptigim hicbiseyden keyif almiyorum evi temizlemek yemek yapmak ise gitmek hicbisey yapmak istemiyorum sadece yatip zaman gecsin diye bakiyorum kitap okumayi cok severim simdi elime bile alamiyorum basimi donduruyo varmi benim gibi olan 1 ay sonra gecer heralde bu duygudurumu

Guunaydin annisler biz geliverdik gari:)yeni gelenler hosgeldiler masallah kalabalik olmusuz..biz 2aylik olduk annemide artik uzmuyorum:) sancim var ama adet sancisi oluyomus bu ay bide tam olustugu icin normalmis bayanlar bilginiz olsun
ohh süper ne güzel, sağlıcakla doğuralım inşallah :) benimde geçen hafta regli zamanımdı bildiğin adetmişim gibi ağrı çekmiştim. benim bebişimde 3 gündür hiç üzmüyo annesini :)

Slm kizlar size bisey sorucam hormonlarin etkisimi bilmiyorum ama ben yaptigim hicbiseyden keyif almiyorum evi temizlemek yemek yapmak ise gitmek hicbisey yapmak istemiyorum sadece yatip zaman gecsin diye bakiyorum kitap okumayi cok severim simdi elime bile alamiyorum basimi donduruyo varmi benim gibi olan 1 ay sonra gecer heralde bu duygudurumu
selam canım. bazen banada oluyo. işe gelmeyi hiç istemiyorum. dün izinliydim mesela evde tek bir iş yapasım gelmedi benimde. burda zaman geçiriyorum yalnızca valla.

simdi okudum tam butun sayfalari okuyamadim uzun suredir olmadigimdan ama cok cok uzuldum bebegini kaybeden arkadaslarim canlarim basiniz sagolsun dualarimiz sizinle Allah sabir versin biz hep size dua edecez aciniz buyuk anliyorum hemde cok nasi soylenir bilmiyorum ama insallah tez zamanda saglikli gebelik yasarsiniz gecmis tabi unutulmaz ama gelecek sizin icin cok guzel olur ins dualarimiz sizinle

ohh süper ne güzel, sağlıcakla doğuralım inşallah :) benimde geçen hafta regli zamanımdı bildiğin adetmişim gibi ağrı çekmiştim. benim bebişimde 3 gündür hiç üzmüyo annesini :)
Masallah bebisine ins hic uzmez bizimki baya uzdu..amin canim benim Allah saglikli dogumlar versin insallah mutlu bi gebelok geciririz ins

Günaydın hanımlar,

Sayfayı tam olarak takip edemesem de gün içinde sık sık bakmaya çalışıyorum. Mide bulantılarım çok kötü. Eşim akşam 9-10 da işten geliyor. O saate kadar kızımla nasıl idare edeceğimi şaşırıyorum. Çalışıyorum bir yandan. Uykusuzluk bir yandan.

Neyse çok şikayet etmeyeyim. Bugün çok yakın bir arkadaşım tüp bebek tedavisine başlayacak. Ilk randevuya gidiyor adetinin 2. Günü. Aramızda tüp bebekle hamile kalanlar varsa daha iyi bilir ve anlar. Hamile kalmayı öyle çok istiyor ki.
Velhasılıkelam sizden ilki bugün olmak olmak üzere süreç içinde söylediğim belirli günler ( yumurta toplama, transfer günü vs) arkadaşım için birer ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum. Malum hamilelerin duası kabul olur derler.

Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin. Evlat acısıyla sınamasın.

Hepinize bulantısız bir gün dilerim:)))
belki senin bebiş erkektir hani derler ya erkek bebek geriden gelir diye:-)
Çin takvimi de öyle diyo eşimin içine kız doğmuş :) İlerleyen zamanlarda görücez hep birlikte Rabbim sağlıkla vesinde.

Canim bizdede oluyodu hic is yapmiyodum esimde sagolsun bise demedi hemen yoruluyoruz ama geciyo gibi sanki cok uyuyorum ama eskisi kadar yorgun degilim

Günaydınnnlarrrrrr karnımmm midemm ağrıyooo çokkn acıkktımmm anam yine birsürü yağmur yağmışşş :-) ayyy aksam 5 te doktor randevumm varr :D :D :-) :)

Back
X