• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu aylarda benim gibi acemi annelere tavsiyelerim bulantı yaşıyan anneler mmümkünse başlarında bir paket tuzlu çubuk kRaker bulundurabilirler. sabahları eğer yiyebiliyorlarsa ufak ekmek yemeleride iyi gelebilir. Tabiii bu dediklerimi uygulamadan önce doktardan sağlam kağıdınızı almanız gerek. Şeker hastası tansiyonu olanlar lütfen bunu uygulamasınlar. Çölyak hastalarımızda özellikle bu Zamanda beslenmelerine dikkat etmeliler...

cimcim16 cimcim16 canim doktora gtcektin sonuc ne oldu benimde bebisin yaninda bisi daha var sordum olmasi gereken bi olusum dedi canim
Cnm şimdi geldim şukur iyi herşeyy...benim kesedeki oluşum devam ediyor doktor dedi unut bunu hiç önemli değil...belki ufak bir kanama oldu kaldı orada öyle dedi kılcal damarlarda falan ama umursamadı

Cnm şimdi geldim şukur iyi herşeyy...benim kesedeki oluşum devam ediyor doktor dedi unut bunu hiç önemli değil...belki ufak bir kanama oldu kaldı orada öyle dedi kılcal damarlarda falan ama umursamadı
benimkide olmasi gereken bi olusum icerde kanama vs yok 1 hafta icindede ii buyumus dedi resjm yukleyemiorum ama gecen haftaya gore bebekte o yanindakide buyumus komsumda bebegin esidir olur dio anlamadm ama kotu olsa derdi heralde

benimkide olmasi gereken bi olusum icerde kanama vs yok 1 hafta icindede ii buyumus dedi resjm yukleyemiorum ama gecen haftaya gore bebekte o yanindakide buyumus komsumda bebegin esidir olur dio anlamadm ama kotu olsa derdi heralde
Resim neden yuklenmiyor ya ben baksaydım bi bendede vardıya öyle bişi hoş hala var ama

Eklentiler

• 20150528_123403.webp
    20150528_123403.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 127
tabiki yasak, kahvenin her tipi çeşidi yasak:KK70:
bana çay kahve içme dedi. atta bitki çayları da yasak dedi. sadece boğazın falan çok ağrırsa ıhlamur içebilirsin dedi. bi arkadaşım da bitki çayı içme bak sakın diye uyardı beni. kendi faydalıdır diye siyah çay yerine hep bitki çayı içmiş. sonucu ne oldu sormadım gerçi ama içme diye tembihledi:) bilginiz olsun

Bu halsizlik ve hiç bişeyden zevk alamamak hiç bişi yapmak istememe durumu nezaman son bulcak acaba :KK47: Zaten günler geçmiyo doktor pzt çağırdı ama 6 haftalık olcaz kalp atışını duyamıcaz yüksek ihtimal acaba biraz daha beklesem mi gerçi kese büyüdümü aşama kaydedildimi çok merak ediyorum. :anneadayı: Bide kese 5 haftalıkken 0.86 cm yazıyodu normalmi acaba:110:
canım ben 6+3'ken duydum kalp atışını. belki duyarsın sen de. hem doktor çağırdıysa bi bildiği vardır. genelde geç olsun garantii olsun diye bakıyolar:)

benimki kahve, hazır meyve suyu, hazır süt (pastörize olmayan) tüketme dedi, ama çay içebilirsin çok olmamak sartı ile dedi, bir de soda serbest :)
sütü normal uzun ömürlü süt mü tüketmek lazım yoksa günlük sütlerden mi acaba? (pakette satılan günlük sütten bahsediyorum, açık köy sütü değil) Bi de ben sütten zaten nefret ederim. şimdi iyice tiksindim görmeye tahammülüm yok. ama 2 bardak içeceksin dedi. enn zoru o...

cimcim16 cimcim16 oldu galoba galiba canin
Cnm bu yokk değil dimi...bak bendede böyle birşey var tabi resmi çekme yonune göre değişir benimki kenarda gibi göstererek cekmişti ultrasonu bak yukluyorum...2 haftadır uzuntuden delirdim ama bugunkı dr çok iyi medikalde Ahmet yılmaz güveniyorum ona hiç kafana takma bebeğe zararı olmaz dedi unut onu dedi

Eklentiler

• WP_20150514_001.webp
    WP_20150514_001.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 105
süt içmek zor oluyo diye milkshake yapıyorum hep öyle içebiliyorum artık peynir falan yiyorum bol bol artık napalımm
Iyt millshake dediğinde bile midem kalktı öyle karışımlar içemem ben ya sütten zaten nefret ediyorum. Her peynirdende korkuyorum o yüzden şu sıra kaşar tüketiyorum ama

bana çay kahve içme dedi. atta bitki çayları da yasak dedi. sadece boğazın falan çok ağrırsa ıhlamur içebilirsin dedi. bi arkadaşım da bitki çayı içme bak sakın diye uyardı beni. kendi faydalıdır diye siyah çay yerine hep bitki çayı içmiş. sonucu ne oldu sormadım gerçi ama içme diye tembihledi:) bilginiz olsun

.

Evet yeşil çay rezene çayı fallanda zararlıymış.

Back
X