- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.641
Kizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
![]()
Ahhh ben bunu yerimmm. Kac hafta kac gunluk bu minnakkk :) yaaaa nasil da ayaklari havada minicikkkk :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
![]()
Hosgeldinhayirli olsun yakinda duyarsiniz insallah pit.pitiMERHABA kızlar bende ılk kez yazanlardanım öğretmenim okuldan gelince yazdıklarınızı okur dururum:) genelde :)ama uye olmadıgım ıcın yazmıyordum:) nese kı oldum aranıza katıldım.bende bugun 7+0 ım daha kalp atıslarını duymadım.mide bulantılarım ise kahvaltıdan sonra baslıyor sızınde aranızda bu durumda olan var mı?
Ben bilnyorum.delta hospitali ama bizim.isyerinden 4 kisi centrala gidiyor 2.si dogurdu memnunlar cok. Bayagi kadin dogumcu var centralda 8 kisiydi yalnis hatirlamiyorsam ben de oraya gidecegim,ama 3 aydan sonra suan hala tup bebek merkezi takip yapiyorHaberleselim cnm hatta Küçükyalı ya doğru delta hospital var orda hakan bey var büyük ihtimal ona gidicem orda bi akrabam orda doğum yapmış memnun kalmış hem banada yakın maltepeye yani![]()
Cnm sevdiğim bir çorba var iki gündür heryerde burnuma kokusu geliyor asermek bu olsa gerek![]()
Central nerde cnm bilmiyorum ben onu bu arada sen izindesin dimiBen bilnyorum.delta hospitali ama bizim.isyerinden 4 kisi centrala gidiyor 2.si dogurdu memnunlar cok. Bayagi kadin dogumcu var centralda 8 kisiydi yalnis hatirlamiyorsam ben de oraya gidecegim,ama 3 aydan sonra suan hala tup bebek merkezi takip yapiyor
Ah kıyamam sana:)) Daha bebeklerimiz ceviz kadar ama anne olmak ne muhtesem bi duyguymus...Hep tarifi yok derlerdi inanmazdim...Gercektende yokmus...Agrim sizim olsun uykusuzda kalirim ama bebegim saglikli olsun kucagimda olsun...Eminim hepimiz boyle dusunuyoruz...Ay duygusallastim yine iki damla dustu bilee :)))
Olsun vallaAfiyet bal şeker olsun işallah
Aa bizimde 29temmuzda hangi doktordan aldın. Leyla hanımda aldım ben çok yoğun ama ablamı doğurtmuştu çok memnun kalmıştı herşeydenBende medivia ya gidiyorum medipole 27 temmuza randevu alabildim![]()
Yok Ise gidiyorum suan, dogumdan sonra.ayrilacagim izine. Central kozyataginda.burdan.hemen minubusle gidilebiliyor. Orda asli hanim varmis hem cok genc hem de cok iyi iki arkadasim onda dogurdu.ya asli o cok doluysa figen hnm var onu istiyorum. Mesikalpark goztepede mehtap hanim varmis onuda tavsiye ediyorlar ama medikalpark.cok fark aliyor sgkdan . 150 tl cok herseferinde dogumda 5000 falan. Centralde.60 70 mi ne fark aliyorlar,dogumda uygu.,bilniyorum kafama yattii burasiCentral nerde cnm bilmiyorum ben onu bu arada sen izindesin dimi
Amin işallah ay 1ay sonra falan herkes cinsiyet söylemeye başlar burda ne heyecanlıOlsun vallabundan sonra canimiz faydali şeyleri çeksin inş
![]()
Cnm ben suan medikale gidiyorum muayene ücreti 120 tl doğumu hiç sormadım bile ama testler falan hersey fazla abartı zaten önemli olan doktor....doktor iyise en luks hastane orası olur valla bi geleyimde ist....fikir alırım senden artıkYok Ise gidiyorum suan, dogumdan sonra.ayrilacagim izine. Central kozyataginda.burdan.hemen minubusle gidilebiliyor. Orda asli hanim varmis hem cok genc hem de cok iyi iki arkadasim onda dogurdu.ya asli o cok doluysa figen hnm var onu istiyorum. Mesikalpark goztepede mehtap hanim varmis onuda tavsiye ediyorlar ama medikalpark.cok fark aliyor sgkdan . 150 tl cok herseferinde dogumda 5000 falan. Centralde.60 70 mi ne fark aliyorlar,dogumda uygu.,bilniyorum kafama yattii burasi
Ayyyyy çok heyecanlı yaaa zaman çabuk geçsin hemen öğrenelim hemen dogsunlar bebislerAmin işallah ay 1ay sonra falan herkes cinsiyet söylemeye başlar burda ne heyecanlı
Biz önce bi bebişi görelim sonra kalp atışını duyalımda allamya çok heyecanlı. Yarın sanah olsun hemencikAyyyyy çok heyecanlı yaaa zaman çabuk geçsin hemen öğrenelim hemen dogsunlar bebislerbirsürü ciciler alalım
Ahhh ben bunu yerimmm. Kac hafta kac gunluk bu minnakkk :) yaaaa nasil da ayaklari havada minicikkkk :)))
Slm kızlar bizde bugün bebisimizin pıt pıt larını duyduk Allaha çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok mutluyum çok![]()
Aynen bakarsin.sonucta burda.hastane de cok, senecenekte, doktor da cok Fazla. Ama buradaki mesikalpark tam soyguncu esim ord. Ameliyat olmustu,hic memnun kalmadik.insallah allah o.zamanlari gostersinn.dogum.zamani daha detayli arastirip ogreniriz:)))Cnm ben suan medikale gidiyorum muayene ücreti 120 tl doğumu hiç sormadım bile ama testler falan hersey fazla abartı zaten önemli olan doktor....doktor iyise en luks hastane orası olur valla bi geleyimde ist....fikir alırım senden artık![]()