• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA kızlar bende ılk kez yazanlardanım öğretmenim okuldan gelince yazdıklarınızı okur dururum:) genelde :)ama uye olmadıgım ıcın yazmıyordum:) nese kı oldum aranıza katıldım.bende bugun 7+0 ım daha kalp atıslarını duymadım.mide bulantılarım ise kahvaltıdan sonra baslıyor sızınde aranızda bu durumda olan var mı?

MERHABA kızlar bende ılk kez yazanlardanım öğretmenim okuldan gelince yazdıklarınızı okur dururum:) genelde :)ama uye olmadıgım ıcın yazmıyordum:) nese kı oldum aranıza katıldım.bende bugun 7+0 ım daha kalp atıslarını duymadım.mide bulantılarım ise kahvaltıdan sonra baslıyor sızınde aranızda bu durumda olan var mı?
Hosgeldinhayirli olsun yakinda duyarsiniz insallah pit.piti

Haberleselim cnm hatta Küçükyalı ya doğru delta hospital var orda hakan bey var büyük ihtimal ona gidicem orda bi akrabam orda doğum yapmış memnun kalmış hem banada yakın maltepeye yani :21:
Ben bilnyorum.delta hospitali ama bizim.isyerinden 4 kisi centrala gidiyor 2.si dogurdu memnunlar cok. Bayagi kadin dogumcu var centralda 8 kisiydi yalnis hatirlamiyorsam ben de oraya gidecegim,ama 3 aydan sonra suan hala tup bebek merkezi takip yapiyor

Ben bilnyorum.delta hospitali ama bizim.isyerinden 4 kisi centrala gidiyor 2.si dogurdu memnunlar cok. Bayagi kadin dogumcu var centralda 8 kisiydi yalnis hatirlamiyorsam ben de oraya gidecegim,ama 3 aydan sonra suan hala tup bebek merkezi takip yapiyor
Central nerde cnm bilmiyorum ben onu bu arada sen izindesin dimi

:)) Daha bebeklerimiz ceviz kadar ama anne olmak ne muhtesem bi duyguymus...Hep tarifi yok derlerdi inanmazdim...Gercektende yokmus...Agrim sizim olsun uykusuzda kalirim ama bebegim saglikli olsun kucagimda olsun...Eminim hepimiz boyle dusunuyoruz...Ay duygusallastim yine iki damla dustu bilee :)))
Ah kıyamam sana ☺️ Çok kutsal birşeymiş cidden. Senin bedenin olmasına rağöen tek düşüncem bebek var diye bana bişy olmasın. Kalabalıkta yürürken korkudan elim karnımda geziyorum. Dualarım hep onun sağlıklı olması yönünde. Bak bende ağlıcam şimdi

Central nerde cnm bilmiyorum ben onu bu arada sen izindesin dimi
Yok Ise gidiyorum suan, dogumdan sonra.ayrilacagim izine. Central kozyataginda.burdan.hemen minubusle gidilebiliyor. Orda asli hanim varmis hem cok genc hem de cok iyi iki arkadasim onda dogurdu.ya asli o cok doluysa figen hnm var onu istiyorum. Mesikalpark goztepede mehtap hanim varmis onuda tavsiye ediyorlar ama medikalpark.cok fark aliyor sgkdan . 150 tl cok herseferinde dogumda 5000 falan. Centralde.60 70 mi ne fark aliyorlar,dogumda uygu.,bilniyorum kafama yattii burasi

Yok Ise gidiyorum suan, dogumdan sonra.ayrilacagim izine. Central kozyataginda.burdan.hemen minubusle gidilebiliyor. Orda asli hanim varmis hem cok genc hem de cok iyi iki arkadasim onda dogurdu.ya asli o cok doluysa figen hnm var onu istiyorum. Mesikalpark goztepede mehtap hanim varmis onuda tavsiye ediyorlar ama medikalpark.cok fark aliyor sgkdan . 150 tl cok herseferinde dogumda 5000 falan. Centralde.60 70 mi ne fark aliyorlar,dogumda uygu.,bilniyorum kafama yattii burasi
Cnm ben suan medikale gidiyorum muayene ücreti 120 tl doğumu hiç sormadım bile ama testler falan hersey fazla abartı zaten önemli olan doktor....doktor iyise en luks hastane orası olur valla bi geleyimde ist....fikir alırım senden artık :KK49:

Ahhh ben bunu yerimmm. Kac hafta kac gunluk bu minnakkk :) yaaaa nasil da ayaklari havada minicikkkk :)))

9+2yiz teyzesi :KK36: tesekkrler guzel temennileriniz icin insllah hepiniz byle gorursunuz cok guzel bi dygu 10gunde kocaman olms masallah minigim.. Bni ayin sonnda ikili teste cagirdi ama bn gitmicm . hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim

Cnm ben suan medikale gidiyorum muayene ücreti 120 tl doğumu hiç sormadım bile ama testler falan hersey fazla abartı zaten önemli olan doktor....doktor iyise en luks hastane orası olur valla bi geleyimde ist....fikir alırım senden artık :KK49:
Aynen bakarsin.sonucta burda.hastane de cok, senecenekte, doktor da cok Fazla. Ama buradaki mesikalpark tam soyguncu esim ord. Ameliyat olmustu,hic memnun kalmadik.insallah allah o.zamanlari gostersinn.dogum.zamani daha detayli arastirip ogreniriz:)))

Back
X