Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım bana sordun üstüme alındım ama benim 3. Bebis Allah nasip ederse 32 yaşındayım.2002 ve 2006 doğumlu 2 erkek evladım var.içinden nasıl geliyorsa öyle söyle hiç sıkıntı değil benim içim.
Sanırım bana sordun üstüme alındım ama benim 3. Bebis Allah nasip ederse 32 yaşındayım.2002 ve 2006 doğumlu 2 erkek evladım var.içinden nasıl geliyorsa öyle söyle hiç sıkıntı değil benim içim.
Çabuk geçer inş cnm.....valla benimde ruh halim pek iyi değil bende tam tersi burdan cikmiyorum zaman geçiriyorum işte ama halimden pek memnunda değilim
Çabuk geçer inş cnm.....valla benimde ruh halim pek iyi değil bende tam tersi burdan cikmiyorum zaman geçiriyorum işte ama halimden pek memnunda değilim
bir şekilde zaman gecıyor işte. öff valla hiç memnun degılım halimden.
kimseyi görmek, bir yere gıtmek bıle ıstemıyorum midemden dolayı
kımsenın yanında öğürmek falan da istemıyorum
Bulantı değilde ağımın içi sanki acı zeytin yağı içmişim gibi.. Bu sebeple ne yesem çıkarıyorum ama kızarmış tavuk kokusu mahfediyor beni. En çok tavuktan tiksiniyorum. Iyyy zaten iyi bir şey değil tavuk.. Çok çirkin artık tavuklar.
Bulantı değilde ağımın içi sanki acı zeytin yağı içmişim gibi.. Bu sebeple ne yesem çıkarıyorum ama kızarmış tavuk kokusu mahfediyor beni. En çok tavuktan tiksiniyorum. Iyyy zaten iyi bir şey değil tavuk.. Çok çirkin artık tavuklar.
Selam kızlar nasılsınız ?ben bugün öğle bir uyumuşum sanki bir haftadır hiç uyumadım ama yine uykum geldi ya bir de şu sarı akıntı meselesi devam halen kaygılanmaya başladım. Sizler de durum ne?