• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bende onu hesapliyorum iste ben 16 haziranda gidicem 11+3 oluyor ikili test yapak sanırım Rabbim saglik versin inş
Cimcim sana yazmistim cevap yazmamissin:(
20 hazirandami gidiosun sende oyle bi yazini gordum bende 20sinde 11+4 oluyorum ikili test yapilir heralde dimi

@elcio masallah minige ne guzel buyumus :)
Bende 12 gun sonra gidicem nasipse.Insallah bende boyle net gorurum saglikla buyusun dogsun hemncik:)

canm teşekkür ederm ama cok korkuyorm bugun öğlen arası yıne gıttm doktora esimin haberı yok gıttıgımden kalp atısını yıne duyamadık bırının bıle benm bebıslerım tup bebek canm bu yuzden klınıgı aradm sordum duymamız lazım dedıler herkes 20.gun duyarmıs kalp atısını ben 25.gun hla duyamadım okdar cok korkuyorm kı bunda önce 3 dusugum var bunlarında hevesı kursagımda klacak dıye cok korkuyorm elımde degıl :cry:
Nolursun pozitif ol. Doktorlar fazla rahat ondan böyle saçma saçma konuşabiliyorlar. Bebeklerini etkilersin, yapmaaaa :) rabbim sağlık sıhhat versin. Bol dua et.

Ay kızlar karnıma kramp gibi bir ağrı girdi. Bugün kendimi iyi hissediyordum. Aksama halıları yikamaya vericem. Onları toplayıp azıcık süpürge yapıp sileyim dedim . Anca halıları katlayabildim. Çokmu zorladım acaba. Dinleniyorum şimdi. Korktum çok

Cimcim sana yazmistim cevap yazmamissin:KK43:
20 hazirandami gidiosun sende oyle bi yazini gordum bende 20sinde 11+4 oluyorum ikili test yapilir heralde dimi
Aaaa cnm pardon kacirmisim galiba beni 11+5 te cagirmisti fakat ben randevu için aradığımda semineri varmış 1 hafta yok diye 11+3 e aldım kendisi söyledi önemli testlerimiz var onları yapıcaz dedi tam zamanları dedi yani ben 16 haziran 11+3 te gidiyorum ikiliye

Ayy bende onu hesapliyorum iste ben 16 haziranda gidicem 11+3 oluyor ikili test yapak sanırım Rabbim saglik versin inş

İnşallah bebişim çok paniğim bende Allah kimseyi kötü sonuçlarla sınamasın, aklıma geldikçe test pırpır oluyor yüreğim. Hayırlısıyla yaptırıp kurtulsak ya bir an önce muhtemelen ben cuma günü yaptırıcam en azından teklif edicem doktora. Yapar yapar kısmet artık. Oyy içim şişiyorr minnoşum

Valla zaman hızlı geçiyor sanki önceden hiç geçmiyordu :KK43: Şimdi de 2^li test korkusu sardı. İnşallah bir an evvel yaptırır güzel sonuçlar alırız hepimiz...
Çok güzel çıkacak sonuçların. Hiiiiç kafana takma. Tosununu da germe. :anneadayı: Nedendir bilinmez içime erkek gibi doğdu seninki. Oğlunu germe yazacaktım bi an elim gitti. :)

Aaaa cnm pardon kacirmisim galiba beni 11+5 te cagirmisti fakat ben randevu için aradığımda semineri varmış 1 hafta yok diye 11+3 e aldım kendisi söyledi önemli testlerimiz var onları yapıcaz dedi tam zamanları dedi yani ben 16 haziran 11+3 te gidiyorum ikiliye
Banada 11.hafta gel demisti amma bazi yazilar okudum 12.hafta ikili test icin gidiliyormus kararsiz kaldim.
Neyse yapilmasa cagirmazdi heralde gideyim bende 20sinde insallah:)

Hamilemiyim acaba...evdeki test dogrumu acaba...Kan verdim sonucum nasil acaba...sonucum cikti ama 2 gun sonra yukselcekmi acaba...yukseldi ama kese varmi acaba..kese var ama bebek varmi acaba...bebekte var ama kalp atisi varmi acaba...simdide 2 li test nasil cikicak acaba....25nisandan beri yasadiklarimi yazdim hepimiz ayniyiz dimiiiii:p

İnşallah bebişim çok paniğim bende Allah kimseyi kötü sonuçlarla sınamasın, aklıma geldikçe test pırpır oluyor yüreğim. Hayırlısıyla yaptırıp kurtulsak ya bir an önce muhtemelen ben cuma günü yaptırıcam en azından teklif edicem doktora. Yapar yapar kısmet artık. Oyy içim şişiyorr minnoşum
Cnm sen cuma günü tam 11+0 oluyorsun ya ogun yapar yada 1 hafta sonra gel der belli olmaz ultrason tarihin önden gidiyormu peki yoksa sat la aynimi ona görede belirliyorlar

canm senınle aynıydık sanırm sen altan vajnalmı baktırdın karından mı ben dayanamdım bugunde gıttm ama bugunde tk yok çok kötu oldum ya ıkı kesemız vardı bırınde bıle kalp atıs yok alttan bakalım dedı ıstemedm aslında baktırıp kfamdakı sorulr yenerdım ama buseferde ya duyamazsam yıkılırdm sen vaknamı bktırd cnm karındamı gözun aydın ayrca
canim hic canini sıkma 1 hafta daha sabret gorursun mutlaka. Benim karnimdan bakti.

Banada 11.hafta gel demisti amma bazi yazilar okudum 12.hafta ikili test icin gidiliyormus kararsiz kaldim.
Neyse yapilmasa cagirmazdi heralde gideyim bende 20sinde insallah:)
Cnm benim de duyduğum en çok 11 ve 12 haftalarda yapiyorlarmis yoksa ona göre tarih verirlerdi

Back
X