• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalik
Hadi gözümüz aydın ohhh hh rahatladın dimi

allhımmm hareket mi ediyorrrr tatlım benimmm.çok sevindim.foto var mı foto.şükürler olsunnn
evet canum cok sukur bi dalgalanio eller ayaklar asagi inio doktr dedi hareket edio die gordum dedim gozum ekranda kulagm doktorda bi ara gulmeye basladim hareket halini gordukce insallah saglikla kucagimiza aliriz foto var eklerim :)

Foto isterizz annesi :KK74:
Cok sukur Allaha insallah bidaha boyle korkular yasamassin canim
Sen progestana devam ediceksin dimi.Allah in izniyle biseycik olmaz minige
koyarim tabikiiii teyzesi amin canim amin hicbirimiz yasamaylim insallah.etmicem canim progestanlik durumun yok dedi akinti kotu kokulu olursa kullaniriz o sarımtırak akinti normal dedi

T the angellll tam simdi aklimdan sen geciyodun cok sevindim senin adina ben gittigimdede kipirdanip duruyodu sipalar yuregimizi agzimiza getiriyolar
evet canim ya korkutuolar bi arkadasm hamileyken amannn gecsin su zaman valla stres diodu kiziodum ona nie öyle diosun diye ama hakliymis korkutup strese sokuolar bizi ;)

Aaa okudum ıkudum gözlerim doldu bi sabırsızlandım doktora gitmek için :cry: aiiiyyyy hareket ettiğini düşünemiyorum yaa. Çok güzel bir duygudur onu görmekkk :) rabbim bebeklerimizi korusun :)
amin canim bende sizin yorumlariniza duygulandim cok cok tesekkur edrrm sanki hepiniz yanımda gibi oldunuz allahim hrpimizi ve bebeklerimizi korusun insallah.amin.

Slm hamişler, doktordan döndüm. Bebeğimi gördüm. Daha çok küçücük. 6,5 haftalık 6.5 mm . Kalp atıslarını gördük. Herşey yolunda 1 ay sonra kontrole gel dedi Dr. 11 haftalık olacak ozaman. Buarada tahlilleri yaptırıRIM. İdrar testi ve sağlık ocağında yapilmayanları yaptırdım. Sağlık ocağı nada yarın falan giderim. Sonuçları da 1 ay sonraki randevumda gösteririm. Olur herhalde. Şimdilik bukadar . Geriye sadece beklemek kalıyor

Slm hamişler, doktordan döndüm. Bebeğimi gördüm. Daha çok küçücük. 6,5 haftalık 6.5 mm . Kalp atıslarını gördük. Herşey yolunda 1 ay sonra kontrole gel dedi Dr. 11 haftalık olacak ozaman. Buarada tahlilleri yaptırıRIM. İdrar testi ve sağlık ocağında yapilmayanları yaptırdım. Sağlık ocağı nada yarın falan giderim. Sonuçları da 1 ay sonraki randevumda gösteririm. Olur herhalde. Şimdilik bukadar . Geriye sadece beklemek kalıyor
hadi gozun aydin canim beklemekten baska birsey yok elimizden gelen

teyzeleri bakin benim melegime maşallah :KK200::nazar::KK68:

Eklentiler

• IMG-20150608-WA0001.webp
    IMG-20150608-WA0001.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 139
CAnim ben8m ilk hamileligimde ilk 3 ay vardi bende dr. Dr gezmistim hamilelik mantari dendi ilk 3 ay ilac kullansmazsin dendi sonra kendiliginden gecti

Hadi bakalım benim de bir an evvel geçer İnşallah, ilaç fln verirse de kullanmak istemem açıkçası, kendiliğinden geçiyosa iyi :)

Offf bu tatsızlık nezaman son bulcak acaba? Canım hiç bişey yapmak îstemiyo dün eşimle gezmeye çıktık ama hiç keyîf almıyorum hiç bişeyden. Sanırım gezince kötü bişey olucak diye gördüğüm ilk wc.ye dalıyorum oyüzden de kendimi keyifli vakit geçirmeye veremîyorum :110: Bugün ilk evlilik yıldönümümüz ne hayallerim vardı ama ben hala tatsız tuzsuz yatıyorum hafif midem de karışıyo zaten :KK12: sanırım hamilelik depresyonu dedikleri bu olsa gerek :63:

kızlar selam nasılsınız ...ben,m akşamları kasıklarım falan ağrıyor midem sızlıyor açlık var gibi napcam yaa..
birde ankarada olanlar hangi dr giidyorsunuz bir dr bulamdım gitti yaaaa

teyzeleri bakin benim melegime maşallah :KK200::nazar::KK68:
Oooooyy oyyy oyyy teyzeleri yer onu :) Maşallah ya ap açık seçiliyor her yeri :) Allah'm cuma günü gelsin artık bende minnoşumu göreyimm :-)

Geriden gelenlere not: 11 haftanın 3. günündeyim. Mide bulantıları yok denilecek kadar azaldı, mide yanmaları devam ediyor :) Halsizlikler yok denilecek kadar azaldı bende. Kıpır kıpırım teyzecikler :21:

Back
X