- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.941
ben varım Eskişehir liyim ama Antalya da oturuyorum akrabalariminAramızda hiç Eskişehir li var mı kızlar![]()
çoğu da orada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım Eskişehir liyim ama Antalya da oturuyorum akrabalariminAramızda hiç Eskişehir li var mı kızlar![]()
Cimcim sana yazmistim cevap yazmamissinAyy bende onu hesapliyorum iste ben 16 haziranda gidicem 11+3 oluyor ikili test yapak sanırım Rabbim saglik versin inş
Nolursun pozitif ol. Doktorlar fazla rahat ondan böyle saçma saçma konuşabiliyorlar. Bebeklerini etkilersin, yapmaaaa :) rabbim sağlık sıhhat versin. Bol dua et.canm teşekkür ederm ama cok korkuyorm bugun öğlen arası yıne gıttm doktora esimin haberı yok gıttıgımden kalp atısını yıne duyamadık bırının bıle benm bebıslerım tup bebek canm bu yuzden klınıgı aradm sordum duymamız lazım dedıler herkes 20.gun duyarmıs kalp atısını ben 25.gun hla duyamadım okdar cok korkuyorm kı bunda önce 3 dusugum var bunlarında hevesı kursagımda klacak dıye cok korkuyorm elımde degıl![]()
Aaaa cnm pardon kacirmisim galiba beni 11+5 te cagirmisti fakat ben randevu için aradığımda semineri varmış 1 hafta yok diye 11+3 e aldım kendisi söyledi önemli testlerimiz var onları yapıcaz dedi tam zamanları dedi yani ben 16 haziran 11+3 te gidiyorum ikiliyeCimcim sana yazmistim cevap yazmamissin
20 hazirandami gidiosun sende oyle bi yazini gordum bende 20sinde 11+4 oluyorum ikili test yapilir heralde dimi
Ayy bende onu hesapliyorum iste ben 16 haziranda gidicem 11+3 oluyor ikili test yapak sanırım Rabbim saglik versin inş
Çok güzel çıkacak sonuçların. Hiiiiç kafana takma. Tosununu da germe.Valla zaman hızlı geçiyor sanki önceden hiç geçmiyorduŞimdi de 2^li test korkusu sardı. İnşallah bir an evvel yaptırır güzel sonuçlar alırız hepimiz...
Banada 11.hafta gel demisti amma bazi yazilar okudum 12.hafta ikili test icin gidiliyormus kararsiz kaldim.Aaaa cnm pardon kacirmisim galiba beni 11+5 te cagirmisti fakat ben randevu için aradığımda semineri varmış 1 hafta yok diye 11+3 e aldım kendisi söyledi önemli testlerimiz var onları yapıcaz dedi tam zamanları dedi yani ben 16 haziran 11+3 te gidiyorum ikiliye
Yarasin kuzucuga:)Doymuyoruuuuuuuummmmmmmmm. Allahım bugün doyamadım yemek yemeyeçok kilo alcam çok
![]()
Cnm sen cuma günü tam 11+0 oluyorsun ya ogun yapar yada 1 hafta sonra gel der belli olmaz ultrason tarihin önden gidiyormu peki yoksa sat la aynimi ona görede belirliyorlarİnşallah bebişim çok paniğim bende Allah kimseyi kötü sonuçlarla sınamasın, aklıma geldikçe test pırpır oluyor yüreğim. Hayırlısıyla yaptırıp kurtulsak ya bir an önce muhtemelen ben cuma günü yaptırıcam en azından teklif edicem doktora. Yapar yapar kısmet artık. Oyy içim şişiyorr minnoşum
canim hic canini sıkma 1 hafta daha sabret gorursun mutlaka. Benim karnimdan bakti.canm senınle aynıydık sanırm sen altan vajnalmı baktırdın karından mı ben dayanamdım bugunde gıttm ama bugunde tk yok çok kötu oldum ya ıkı kesemız vardı bırınde bıle kalp atıs yok alttan bakalım dedı ıstemedm aslında baktırıp kfamdakı sorulr yenerdım ama buseferde ya duyamazsam yıkılırdm sen vaknamı bktırd cnm karındamı gözun aydın ayrca
Cnm benim de duyduğum en çok 11 ve 12 haftalarda yapiyorlarmis yoksa ona göre tarih verirlerdiBanada 11.hafta gel demisti amma bazi yazilar okudum 12.hafta ikili test icin gidiliyormus kararsiz kaldim.
Neyse yapilmasa cagirmazdi heralde gideyim bende 20sinde insallah:)
Valla sanki bana yarıyorYarasin kuzucuga:)
Yawrum dur etmeDoymuyoruuuuuuuummmmmmmmm. Allahım bugün doyamadım yemek yemeyeçok kilo alcam çok
![]()
Aaaahhhhhh su içeyim karnım dolsun diyorum yok. Dışarısı yağmurlu çıkamıyorumYawrum dur etmekız çık şu evden kafanı dagit azcık
![]()
Korkutuyosun beni 5 kilo doğacak çocuk masaallahAaaahhhhhh su içeyim karnım dolsun diyorum yok. Dışarısı yağmurlu çıkamıyorumdünyayı yesem doymam gibi hissediyorum şuan
![]()