- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.041
Kızlar ben kendimi örgüye verdim bulantıları unutayim diye :)
Yaaaa bayıldımmmm :)) Bana da öğretmelisin öğretmenim :)
Hamarat kızımız bizimmm nelerde örermişş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben kendimi örgüye verdim bulantıları unutayim diye :)
Harikaaa bayildim ne olcak bunlar peki ortu mu.ellerine saglik nasil yapiyorsunuz bunlari cok begendimKızlar ben kendimi örgüye verdim bulantıları unutayim diye :)
Cinsiyeti belli olaydı ona göre daha neler orucem ben teyzesi :)Yaaaa bayıldımmmm :)) Bana da öğretmelisin öğretmenim :)
Hamarat kızımız bizimmm nelerde örermişş![]()
87liyim bende bizimde ilk bebiş. 21nisan benim sat senin?şimdilik çakmak erdeme gidiyorum ama memnun değilim. Temmuz sonu koşuyolu medipolde leyla hanıma geçicem. Sen nereye gidiyosun?çokta uzak sayılmayız aslında :) 1986 lıyım .ılk bebek valla tuhaf duygular :) sen kaclısın bide senın sat kactı senın? hangı hastaneye gıdıyorsun
Battaniye olucak :) bitirdigim puset battaniyesi gibi dikdörtgen. .Bu ordugum kalpli de normal üzerine örtmelik battaniyeHarikaaa bayildim ne olcak bunlar peki ortu mu.ellerine saglik nasil yapiyorsunuz bunlari cok begendim
Yaa ciddiyim bayıldımmmmCinsiyeti belli olaydı ona göre daha neler orucem ben teyzesi :)
Kanaman yoksa gerek yokki.Âmin inşallah. 3 aydan sonra bebiş bizlerden besleniyomuş ben hala jel kullanıyorum. Doğru mu bu?
Kanama yokta birsürü hap kullanıyom ben hala. Tüp bebekte ilk 3 ay çok önemliymiş Bırakma dedi doktor.Kanaman yoksa gerek yokki.
Bende istiyorunmmm.bana da yapar misinnnnBattaniye olucak :) bitirdigim pusat battaniyesi gibi dikdörtgen. .Bu ordugum kalpli de normal üzerine örtmelik battaniye
Ben kendi bikinilerimi de kendim oruyodum :) dedim ya tatliş bi belli olsun neler neler yapıcam ben sizlerle de paylasirimYaa ciddiyim bayıldımmmmEllerine kollarına sağlık bak bunlardan bebişe bikini bile örersin :)
Ahahahahhaah :))Cnm şimdik nasıl oldu anlatayım.....Ultrasonda 5 gün büyük görünüyordu benim bebis sora eşimle dediki yahu daha şimdiden 5 gün önceden gidemezki bebek oturduk ben sat ile ilgili konuştuk ben hep sat 2 nisan diyodum neremden attiysam artık çünkü eşimin doğum günü 3 nisan ve onun doğum günü benim regl bitmiştiee ben 5 gün regl oluyom eşimin doğum günü 6. Gün oluyo o vakit ben 28 yada 29 Mart regl olmuşum meğer ultrason doğru soyluyomus ne akıllı kız
![]()
Hmmm tup bebekte uc ay baya yatiriyorlar canim evet olabilir o zaman dr un ne dediyse oKanama yokta birsürü hap kullanıyom ben hala. Tüp bebekte ilk 3 ay çok önemliymiş Bırakma dedi doktor.
Evimi bi kursaydim yaparım hep size :) yaz tatili geliyo nasılsa ama dedim ya bi Evimi kursa herseyi hallederim size de yaparım tabi
Bende istiyorunmmm.bana da yapar misinnnnbence yapip satmalisin cidden cok guzel.
Ayy varya evde olsam tüm gün uyurummm :))Sağol canım benimm :) oturup kalmak stres yapar. Hareket lazım bizeeee. Cuma gelmicek yoksaaa :/
Kızlar kim hamile oduğunu öğrendikten sonra sigarayı bıraktı ?
Sorma ya çok sevindim eşim olmasa hala yapamazdim bu hesabı ya çünkü ben ilk doktora gittiğimde demişti hafta göre kesen büyük diye korkutmustu beni meğer ben doktorlara yanlış tarih veriyormusum hey allahAhahahahhaah :))
Deli kız yaa ohhh daha güzel olmuş boşversene :))
5gün daha geçmiş oldu bi anda :)
Evimi bi kursaydim yaparım hep size :) yaz tatili geliyo nasılsa ama dedim ya bi Evimi kursa herseyi hallederim size de yaparım tabi
Tesekkur ederiz.modeller var mi baska anneme de yaptiririm ben bunlardan.ay benim bile yapasim geldiiiiEvimi bi kursaydim yaparım hep size :) yaz tatili geliyo nasılsa ama dedim ya bi Evimi kursa herseyi hallederim size de yaparım tabi
Kızlar ağla ağla şiştiim videoya