• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende evham yapmayi biraktim cumartesi gunune randevu aldim bi sorum olucak .vajinal ultrasonla gorulenden 1 hafta sonra karindan ultrasonlagorulen goruntu yakalanir diyolar ben pek anlamadim mesela ben gecen hafta karindan muayene oldum 9.50 mm kese vardi vajinal baksa bu kese daha mi buyuktu ?bilen var mi

Ühüüüüüüüü ben çok ağladım yaaa bebegimin ajandasina bişiler yazdım çok saçma oldu ama çok ağladım :KK61:hormonlarim beni rahat bırak :KK20:

QUOTE="ametist80, post: 41307934, member: 640002"]Benim yaşım sizlere göre biraz büyük. Allah yeni nasip etti. Tanışmak paylaşımlarda bulunmak isterim sizlerle.[/QUOTE]
Allah hayirli ugurlu etsin insallah bende 35 yasindayim

QUOTE="ametist80, post: 41307934, member: 640002"]Benim yaşım sizlere göre biraz büyük. Allah yeni nasip etti. Tanışmak paylaşımlarda bulunmak isterim sizlerle.
Allah hayirli ugurlu etsin insallah bende 35 yasindayim[/QUOTE]
Tüp bebek herhalde hepimizin. Bendede şeker yüksek çıktı diyetisyene gidiyorum. Tansiyon için sürekli kontrol Altın'da olmalısın sinirlenmemelidin diye biliyorum.

bende bugun katıldım aralarına sende hoşgeldin canım bende 23 yaşındayım bebeğimde 8 haftalık yarın kalp atışlarını duymaya gidicez inşAllah keseyi gorduk bır 15 gun once ama daha kalp atıslarını net duyalım dıye gec ıstedı doktor cok heycanlıyım :::))))

bende evham yapmayi biraktim cumartesi gunune randevu aldim bi sorum olucak .vajinal ultrasonla gorulenden 1 hafta sonra karindan ultrasonlagorulen goruntu yakalanir diyolar ben pek anlamadim mesela ben gecen hafta karindan muayene oldum 9.50 mm kese vardi vajinal baksa bu kese daha mi buyuktu ?bilen var mi

Evet bebeğimmmm karından daha küçük vajinal bakıldığında daha büyük çıkıyor. Geçen ay smear vermiştim. Doktor aşağıdan muayene ederken aşağıdanda bakalım demişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2mm daha büyük çıkmıştı. Doktorda değerleri değiştirmişti sonrasında.

Evet bebeğimmmm karından daha küçük vajinal bakıldığında daha büyük çıkıyor. Geçen ay smear vermiştim. Doktor aşağıdan muayene ederken aşağıdanda bakalım demişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2mm daha büyük çıkmıştı. Doktorda değerleri değiştirmişti sonrasında.
su an cooookkkk mutluuuuu ettin beni.

Kızlar lekelenme olunca doktor bana proluton depot iğne verdi.haftada bir vuruluyorum.kullanan var mı başka. Çok ağrı yapıyo ya :KK42:

Back
X