- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.001
Kızlarrr merhaba bende topiği anca buldum. Hepinize selamlarrrr.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta nasip etmiş ya, hemmmmmm ruhun kaç ruhunnnnnnBenim yaşım sizlere göre biraz büyük. Allah yeni nasip etti. Tanışmak paylaşımlarda bulunmak isterim sizlerle.
hoşgeldinn o zaman :) Yaşın kaç büyük demişsin ama risk oluşturmuyordur umarım:)Benim yaşım sizlere göre biraz büyük. Allah yeni nasip etti. Tanışmak paylaşımlarda bulunmak isterim sizlerle.
Allah hayirli ugurlu etsin insallah bende 35 yasindayim[/QUOTE]QUOTE="ametist80, post: 41307934, member: 640002"]Benim yaşım sizlere göre biraz büyük. Allah yeni nasip etti. Tanışmak paylaşımlarda bulunmak isterim sizlerle.
35 canım hoşbuldum.hoşgeldinn o zaman :) Yaşın kaç büyük demişsin ama risk oluşturmuyordur umarım:)
Beeeeen :) öğrendiğim saniye bıraktım. Şu anda da kokusundan midem bulanıyor :)Kızlar kim hamile oduğunu öğrendikten sonra sigarayı bıraktı ?
Kızzzz senin 8 ocak deil miydi doğumm:)) 3ocak olmuş :))Ühüüüüüüüü ben çok ağladım yaaa bebegimin ajandasina bişiler yazdım çok saçma oldu ama çok ağladımhormonlarim beni rahat bırak
![]()
bende evham yapmayi biraktim cumartesi gunune randevu aldim bi sorum olucak .vajinal ultrasonla gorulenden 1 hafta sonra karindan ultrasonlagorulen goruntu yakalanir diyolar ben pek anlamadim mesela ben gecen hafta karindan muayene oldum 9.50 mm kese vardi vajinal baksa bu kese daha mi buyuktu ?bilen var mi
su an cooookkkk mutluuuuu ettin beni.Evet bebeğimmmm karından daha küçük vajinal bakıldığında daha büyük çıkıyor. Geçen ay smear vermiştim. Doktor aşağıdan muayene ederken aşağıdanda bakalım demişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2mm daha büyük çıkmıştı. Doktorda değerleri değiştirmişti sonrasında.
Ben dayanamiyom hasretine hemen dogurcamKızzzz senin 8 ocak deil miydi doğumm:)) 3ocak olmuş :))
Bennnnnn öğrendiğim gün anında bıraktım :) çok şükürKızlar kim hamile oduğunu öğrendikten sonra sigarayı bıraktı ?