- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.321
Gect biraz yiyim dedim masaya oturunca yine basladi...Bugun ac gezicem galibacanim yaa iyimisin smdi
Sen nasilsin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gect biraz yiyim dedim masaya oturunca yine basladi...Bugun ac gezicem galibacanim yaa iyimisin smdi
oh oh iyi maşallah canım sıkıntı olmasında kansızlık ve demir eksikliğininde çaresi var zaten çok şükürben sonuçlarımı aldım kendim netten falan baktımda çok şükür yalnızca kansızlık var biraz ve demir eksikliği var. tsh mi ne varya o çok normal şükürler olsun
valla hiç bilmiyorumki canım kan grubunu öğrenmek için falan yaptırmış olabilir mi acababende kan, demir, birde genel şeyleri istemiş. hiv falan birde kan grubu testi yaptırmış o nedir bilen var mı?
Rennie bana onermisti doktor mide yanmasi icin ama fayda etmiyo gaviscon daha etkili onuda doktor verdi.Bence kullan ama sen bilirsin canimne yazıkki çalışıyorum canımdoktoruma netten yazdım inşallah hemen döner. renne almak istemedim sormadanda. berbat bir his beni benden aldı vallahi
![]()
Tatlim ogrenebildinmiiş yerinde bi arkadaşım var başka bir hastalık için yaptırdı onunkide 31 çıkmış yarın nedenini öğrenicek sen öğrenmediysen bilgi alırım
1.81 çıktı canım.Tsh degerin kac cikti canim
ay sorma dimiya o kadar mide yanması bulantısı ama açlık en önde gidiyo :)tabı tabı canım doktoruna danısmadan alma . benımde mıdem agzımda zar zor 1 2 lokma bısey yedım . mıdem bukadar kouyken ılgınc olan süreklı acıkma hıssı ıcınde olmam :)
ee iyide kan grubumu biliyorumki be :)valla hiç bilmiyorumki canım kan grubunu öğrenmek için falan yaptırmış olabilir mi acaba
doktor emin olmak isteyebiliree iyide kan grubumu biliyorumki be :)
ben talcid ve rennie kullanıyordum mecbur kalınca doktorum alabilirsin dedi, su an azaldı yanmalarım çok şükür 2 hafta önce çok şiddetliydi bulantıya neden oluyordu artık bıraktımtabı tabı canım doktoruna danısmadan alma . benımde mıdem agzımda zar zor 1 2 lokma bısey yedım . mıdem bukadar kouyken ılgınc olan süreklı acıkma hıssı ıcınde olmam :)
Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım[/QUOTE
Ben hamile kalmadan 2 ay boyunca %1 Nikotinli sigaralardan içtim. Nerdeyse hiç Nikotin yok içinde ama içiyosun işte. Vücut alıştı nikotinsizliğe ama sigara içerek. Vee hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana ağzıma koymadım. Hatta kokusunu kaldıramıyorum. Içindeki bebeği düşün ve bir an önce son ver. İnternette yaz araştır bir de. Sigara içen annelerin bebekleri hakkında bi sürü şey yazıyor. Bunları Söylemek kolay. Icraata dökmek zor biliyorum. Sadece Bebeğini düşün ve kararını ver :)
ben talcid ve rennie kullanıyordum mecbur kalınca doktorum alabilirsin dedi, su an azaldı yanmalarım çok şükür 2 hafta önce çok şiddetliydi bulantıya neden oluyordu artık bıraktım
bana folbiol verdi.Kızlar doktorunuz hangi folik asidi önerdi? İmom kullanan varmı aranızda?