2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben sonuçlarımı aldım kendim netten falan baktımda çok şükür yalnızca kansızlık var biraz ve demir eksikliği var. tsh mi ne varya o çok normal şükürler olsun
oh oh iyi maşallah canım sıkıntı olmasında kansızlık ve demir eksikliğininde çaresi var zaten çok şükür

ne yazıkki çalışıyorum canım :( doktoruma netten yazdım inşallah hemen döner. renne almak istemedim sormadanda. berbat bir his beni benden aldı vallahi:(
Rennie bana onermisti doktor mide yanmasi icin ama fayda etmiyo gaviscon daha etkili onuda doktor verdi.Bence kullan ama sen bilirsin canim

Oooooo maşşallahhh maşşallahhh görmeyeli bayaaaa konuşmuşsunuz :)) geç uyanan bir ben varmışım gibi hissediyorum ama geç yatıyorum ondandır muhtemelen. Midesi kötü olan arkadaşlarım çokk çok geçmiş olsun.. Ben gece uyurken çok çekiyorum yahu. Midem sızlıyo resmen ama gazmı yanmamı anlamadım :/ bahrat yiyorum bi kaç gündür muhtemelen ondan :/

tabı tabı canım doktoruna danısmadan alma . benımde mıdem agzımda zar zor 1 2 lokma bısey yedım . mıdem bukadar kouyken ılgınc olan süreklı acıkma hıssı ıcınde olmam :)
ben talcid ve rennie kullanıyordum mecbur kalınca doktorum alabilirsin dedi, su an azaldı yanmalarım çok şükür 2 hafta önce çok şiddetliydi bulantıya neden oluyordu artık bıraktım

Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım[/QUOTE
Ben hamile kalmadan 2 ay boyunca %1 Nikotinli sigaralardan içtim. Nerdeyse hiç Nikotin yok içinde ama içiyosun işte. Vücut alıştı nikotinsizliğe ama sigara içerek. Vee hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana ağzıma koymadım. Hatta kokusunu kaldıramıyorum. Içindeki bebeği düşün ve bir an önce son ver. İnternette yaz araştır bir de. Sigara içen annelerin bebekleri hakkında bi sürü şey yazıyor. Bunları Söylemek kolay. Icraata dökmek zor biliyorum. Sadece Bebeğini düşün ve kararını ver :)

Migde bulantısı yaşayan arkadaslar çok çok geçmiş olsun ama az kaldı geciyo benimki öyle oldu şuan şükürler olsun çok iyiyim arada geliyor gidiyor sizede az kaldı iki testin zamabi varmi doktor bana bisey soylemedi 15gun sonra randevum

ben şu an onlardan içiyorum :( baya azalttım gibi ama içmeyince elim ayağım titriyo bu seferde şekerim yükseliyo stresten. hiçbirşey bahane değil biliyorum. :(

ben talcid ve rennie kullanıyordum mecbur kalınca doktorum alabilirsin dedi, su an azaldı yanmalarım çok şükür 2 hafta önce çok şiddetliydi bulantıya neden oluyordu artık bıraktım

ben mide için hiç ilaç içmedım sımdıye kadar ama sanırım bu zamandan sonra ıhtıyacım olacak , bayag sıkıntı vermeye başladı = / sen benden 3 hafta öncesin .demekkı tam bu aralarda yaşanıyor işte :110:

Selam kızlar.. Ne yaptınızz bakalım? Bizim bulantılar son gaz devam ediyor. Ayrıca aşırı gaz var. Kabızlıkta oldu. İlaç aldığım halde hala çıkarıyorum maalesef.. Bir de sinir sistemim bozulmuş durumda. Kızımla Pepee izlerken ağlayabiliyorum.

Kizlarrrrr whatsapp grubumuza eklenmek isteyenler olursa bana özelden tl.no. atabilir bilgilerinize :) biz bikaç arkadaş kaynastik çoktan sizlerde gelin beklerizzzzzzz

Back
X