• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı

Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??

Öyle gerçekten Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben bazen konuşuyorum minicik kalbinle herşeyim oldun diyorum evlat bir başkaymış hiç bir sevgiye benzemiyo :anneadayı::nazar:

ben öyle yapınca eşim dalga geçiyor benle daha erken anlamaz diyor ama ben genede konuşuyorum aynı senin gibi canım :)

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı

Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??
???
???

İstanbuldayım ben burada bulunacak yada yapabileceğimiz bişeyse gönderelim.
Yakınsın bi nebze canım ama taaaa edirnede istediğim şey :110: Yinede teşekkür ediyorum canım. Anneme söyleyim bakayım bakayım o belki bi çaresini bulur rüyama girmese bukadar takılmazdım ama öyle olunca korktum vallahi :KK14:

Back
X