• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar .kac gündür yazamıyordum ,özlemişim :) haftasonu tahlıllerımı yaptırdım ,sonuclar dün cıktı ve troıdlerım çıldırmış. TSH olması gereken max değerden 4kat fazla,bende zehırlı guatr vardı ,2 yıl önce alındı troıdlerım . doktor ılacın dozunu artırdı ,sımdı bıraz daha ıyı gıbıyım , varmı troıd sorunu yasayan benım gibi?
canım çok geçmiş olsun. kaç gündür aklımdaydın dedim ne oldu acaba neden hiç girmiyor. ilaçla geçecek miymiş peki?

çok pahalı devletten randevu mu alsam acaba sen hangi hastanede yaptırdın canım

central hospital da yaptırdım canm . Başından beri o hastandeyim çünkü doktor seçerken ikili testi kendi yapan, başkasına yönlendirmeyen doktor istemiştim, Cengizhan Bey'i çok önermişlerdi. Çok rahatlatan bir doktor.

selam kızlar .kac gündür yazamıyordum ,özlemişim :) haftasonu tahlıllerımı yaptırdım ,sonuclar dün cıktı ve troıdlerım çıldırmış. TSH olması gereken max değerden 4kat fazla,bende zehırlı guatr vardı ,2 yıl önce alındı troıdlerım . doktor ılacın dozunu artırdı ,sımdı bıraz daha ıyı gıbıyım , varmı troıd sorunu yasayan benım gibi?
canım benimde triodim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şuan, normalde hamilelerde 2,5 altında olması gerekirmiş benim 3.4 çıktı, benim bildiğim bir troid rahatsızlığım yoktu ama çıktı yinede, ilaçlar ile hemen düşüyormuş zaten levortin 100 mg kullanıyorum ben, inşallah bir an önce düşer tsh değerlerimiz.

artık dediğin gibi yapıcaz el mahkum canım. iyiki doğumlarımız kışa denk gelecek gerçekten
Evet benim de gönlüme göre oldu kısmetse doğum yapacağım zamanlar. Hatta hamile kaldığım ay henüz test yapmamıştım bilmiyodum hamile olduğumu bi arkadaşımla konuşuyoduk tam hamile kalınacak zamanlar karın iyice büyüdüğünde hem sıcaklar gitmiş olur hemde çocuk doğduğunda tam gezilce zamanlarda 6-7 aylık olur süper olur diyoduk meğer gönlümden geçen o sırada oluyomuş :KK48: Allah tamamını göstersin de bu kış bebişlerimiz ısıtsın içimizi :KK19:

Ohh ne güzel canim. Rabbim sıkıntı vermesin. Sıkıntısiz sağlıkli ve hayırlı evlatlar versin.
Var mi mide bulantın? Bebisin gelişimi iyi gidiyordur inşallah.. Ben de bugün gittim doktora bebis gelişmiş ama bol su ic dedi suyumda sıkıntı var galiba söylemedi bir şey ama.. benim iki kaybim vardı hic bu haftaya kadar gelememistik. Bebisin büyüdüğünu gormek ne güzelmis.. :)

Canım benim Allah bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bulantım var canım ama yemekten bulanmıyo mide kazıntısı olunca çok fazla bulanıyor. Bide çöp kokusu falan hazır köfte harçları çok kötü geliyo mesela :) Buna da şükür su konusunda sıkıntım yok normalde de çoook fazla içerim hatta şişiyorum su içmekten :KK48: Benim doktorumda her gittiğimde su iç diyo canım ama hava sıcak diye uyarıyor olabilir seninki de. Bebişimi en son kontrolde çok net gördük o minicik ayağını oynattı yerim onu ben :KK46::anneadayı: :nazar: ayın 27 sinde randevumuz var. Dört gözle bekliyorum :KK59:

Evet benim de gönlüme göre oldu kısmetse doğum yapacağım zamanlar. Hatta hamile kaldığım ay henüz test yapmamıştım bilmiyodum hamile olduğumu bi arkadaşımla konuşuyoduk tam hamile kalınacak zamanlar karın iyice büyüdüğünde hem sıcaklar gitmiş olur hemde çocuk doğduğunda tam gezilce zamanlarda 6-7 aylık olur süper olur diyoduk meğer gönlümden geçen o sırada oluyomuş :KK48: Allah tamamını göstersin de bu kış bebişlerimiz ısıtsın içimizi :KK19:
bende ilk başta kışa denk geldi doğumu zor olur diyodum ama sonra bebek büyüdüğünde yaza geliyo tam gezilecek zamanlar oluyo diye düşünmeye başladım :)

canım çok geçmiş olsun. kaç gündür aklımdaydın dedim ne oldu acaba neden hiç girmiyor. ilaçla geçecek miymiş peki?

sagol canımbenım ,ilacın dozunu artırınca troıdlerde normale döner dedi doktor . her ay tahlıl yaptırıcam kontrol altında tutmak ıcın =/ sen nasılsın ,nasıl gidiyor tatlım

canım benimde triodim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şuan, normalde hamilelerde 2,5 altında olması gerekirmiş benim 3.4 çıktı, benim bildiğim bir troid rahatsızlığım yoktu ama çıktı yinede, ilaçlar ile hemen düşüyormuş zaten levortin 100 mg kullanıyorum ben, inşallah bir an önce düşer tsh değerlerimiz.

inşallah canım , demekkı troıdlerın artmasının yada azalmasının rahatsızlıkla alakası yok , tamamen hamılelıgın tetıkledığı birşey .

Benim de biraz yüksek çıktı 6 haftalıkken yapılmıştı sonucu kontrole gelince alırsın dediler 2 hafta sonra aldım Max 4.5 olması lazımmış benim 4.73 ilaç başladık daha önce böyle bir sorunum yoktu gebelikte de çıkmış olabilir dedi doktor.. Biraz araştırdım ben de özellikle gebelik Başlangıcındaki östrojen ve hcg hormonu troidi baskılıyormuş testin bikaç hafta arayla tekrar edilmesi lazımmış tabi ihmal edilecek bir hormon değil ilaca devam..

Benim de biraz yüksek çıktı 6 haftalıkken yapılmıştı sonucu kontrole gelince alırsın dediler 2 hafta sonra aldım Max 4.5 olması lazımmış benim 4.73 ilaç başladık daha önce böyle bir sorunum yoktu gebelikte de çıkmış olabilir dedi doktor.. Biraz araştırdım ben de özellikle gebelik Başlangıcındaki östrojen ve hcg hormonu troidi baskılıyormuş testin bikaç hafta arayla tekrar edilmesi lazımmış tabi ihmal edilecek bir hormon değil ilaca devam..

aynen çokta önemli bir hormon , bütün vücudun dengesını bozuyor , ilacı artırınca kendime geldim biraz valla

Back
X