Merhaba heyecanlı annişler,
Inanirmisiniz 1130 uncu sayfadan beri yazdıklarınızi okudum. :) iyi ki varsınız sizlerden epey şey öğreniyorum...
Sonuçlari bugün gösterdim doktora. Tahlil sonuclarim dün çikmisti zaten. İlac verdi. Sorun olmayacagini söyledi. Tesekkur ederim kizlar..
Aile hekimin gebeligini takip ediyor aşı zamanlarinda seni arayıp bilgilendiriyor. Bu sebeple kayıt yaptirmak önemli. Doğumdan sonra da bebeginin aşılarıni takop edecekler. Taşındıktan sonra kaydını aldır bence canim
Cok geçmiş olsun canim ya.. yaşadıkların hic kolay değil sen maşallah yine cesaret edip geçmişsin hemen masaya. Ama doktorun ne kadar iyiymis seni yalniz birakmamis bak bu yönde şanslisin..
Rabbim tasalarıni boşa çıkarsin. Insallah kötü bir sey yoktur. Allah bebegini sana seni de bebeğine bağışlasin (amin)
Insan boyle durumda hep kötü senaryolar yazıyor aklına kotu şeyler geldiginde emin ol şeytan sana vesvese veriyordur bu yuzdrn nas kötü şeyler aklina geldiğinde nas süresi okumani tavsiye ederim.
Allah baska acı yaşatmasın..
Seyda bebim de 3 küsür çıktıydi. Dahiliyeye gittim ac karnina içtigim bir ilac yazdi. Bir buçuk ay sonra kontrole gel dediydi ona göre dozu yukseltecek ya da düşürecek galiba..
Tsh yuksekliginden dolayi verilen hap annete degil bebeğe veriliyormus. Zira anneye bir zarari yokmus bu deger ne kadar yüksek olursa bebegin IQ su okadar düşük olur demisti doktorum. O yuzden ilacını ihmal etme düzenli bir sekilde iç