- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #11.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok saol. Rabbim sizlere ve bebeklerinize sağlık versin inşallahCanim cok gecmis olsun uzuldum.en yakin zamanda tekrar bebisin olur hic merak etme.rabbim guc versin insallah
Sagol canim Allah kabul etsin tum dualarimizi.bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza alalim.saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah.Amin canim cok sagol. Hergun dua ediyorum. Ve bu sayfadaki herkesi de duama ekliyorum. Biz kader arkadaşı olduk dua arkadaşi da olalım istiyorum...
Canim cok uzuldum bende kac gundur seni dusunuyordum niye hic yazismiyor diye en kisa zamanda Allah yine nasip edecektir insallah uzme tatli canini olur muKızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
bitanem Allah sabir versinAllah razı olsun canım. Amin Rabbimin izniyle inşallah. Kalbi durmuş hiçbir nedeni yok dedi doktor genetik bozukluk dedi![]()
677 heterozigot um ben..heterozigot çok önemli değil mis 2 si prof biri op. Olmak üzere 3 doktorda ayni şeyi söyledi iğneyi kestirdiler..
Sen ne zamana kadar kullanacaksin..senin pıhtılaşma neyle ilgili..
Allah razı olsun canımbitanem Allah sabir versin![]()
Ben üniversitede yaptırmıştim canım. Genetik bölümünde yapiliyor. Hem esinle senin genlerinize bakılıyor, hem de sende kan pıhtılaşmasi var mi ona bakılıyor. Doktorlarin önermesini bekleme sen yaptir. Ben bilemedim ilkinde tahlil yaptirmamistim ikinciyi de kaybettiydim. Derdi veren dermanini da veriyor inşallah..Allah razı olsun canım. Çarşamba günü kontrole gidicez iyi oldu söylediğin soruca doktora![]()
Hehehhehe
Aynendemekki çoğunluk olduğuna göre normal buhaftalarda![]()
Cnm bencede ihmal etme iyice araştır belkide hamilelikte kullanacagin basit bir ilaçla çözülecek Rabbim yardimcin olsun tüm kayıp yaşayanlara Rabbim en hayırlı evlatları nasip etsinAllah razı olsun canım![]()
Valla cinsiyeti ogrenemeyen herkes benimde karnim agriyo yazmis bende bi sonuca vardimHehehhehehastalıklı olduk iyice ürettiği şeye bak hele
bu biciriklar nie göstermiyor ya gerçekten
![]()
Aa gözünüz aydın canım belirtilerin bi önceki hamileliginle aynı mıydı?Kızlar muayeneden geldim. Oncelikle nihayer doktorumu buldum. Sonralikla 11+3teyim bi oglus daha geliomus:))
Valla cinsiyeti ogrenemeyen herkes benimde karnim agriyo yazmis bende bi sonuca vardimayy sorma cok merak ediyorm saglikli olsun onemli olan o ama ona seslenmek istiyorum bisuru sey ormek istyrm suan ki adi zigotcan bakalim ne zaman gostercek
![]()