• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok şiddetli değil kasıklardaki o bıçak sancısı gibi arada bir aniden oluyordu çok şükür şimdilik yok yarın da sık sık olursa ararım doktorumu.
Bence hormonlardan yani genislemeden dolayi canim.Ama icin rahat etsin diye doktorunu ara sor yarin.Zaten agrilar gece oluyo genelde insanin eli kolu bagli oluyo:p

kızlar şuna yapsanıza bakalım ne cıkacak?
dogmus bebegınıze bakın :=)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.278925/

hatta örnek vereyım sıze baska bır yerden alıntı ''
21 Mayıs , 2011,

Arkadaşlar başka bir topicte okumuştum ama şimdi bulamadım linki almak için çin takviminden farklı bir yöntemle tahminde bulunabilirsiniz hatta cinsiyetini bilenler mutlaka yapsınlar bende ve çevremdeki 6 kişide doğru çıktı bakalım farklı çıkan olacakmı ?
Arkadaşımızın anlattığına göre erkeklerin hücre yenilemesi 4 yılda kadınların hücre yenilemesi 3 yılda bir oluyor. Bu durumda hamile kaldığınız dönem eğer son hücre yenilemesi eşinizde olduysa bebek erkek sizde olduysa bebek kız oluyor.

MESELA SİZ 84 EŞİNİZ 80 Lİ
SİZ -84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011
EŞİNİZ-80-84-88-92-96-2000-2004-2008-2012
BU DURUMDA EN SON KADININ Kİ YENİLENDİĞİ İÇİN KIZ OLUYOR CİNSİYET
DENEYELİM BAKALIM NE KADAR BİLECEK

HAMİLE ARKADAŞLAR YADA ÇOCUĞU OLANLAR SİZDE DENEYİN BAKALIM
:KK48::KK48:

Kızlar siz de kalbinizin ara ara hızlı çarptığını hissediyor musunuz ? Nabzım 88-94 arası değişiyor . Sizin kalp atışınız nasıl ? Bu çarpıntı normal ve hamilelikle mi ilgili ? Bazen kalbim bebeğin olduğu yerde atıyor gibi . Bu psikolojik bi durum mu yoksa bebeğin atışını mı hissediyorum . Bu kadar erken hissedilir mi ki ??? Yoksa ben öyle mi sanıyorum?

cimcim16 cimcim16 tutmuyoruzzz senii oyna zipla :) Zeyneb21 Zeyneb21 canım nane yagi sur o rahatlatio bas agrisini dun bnmde vardi yasadiklrmdan snra sakinleynce agri girmeye basladi 10du uyumusum. gece hep gelio diye sayiklamisim . bugun devletteki doktrdan randevu aldim göbüş indi bebegim sagliklimi gormem lazim. hicbisi hissetmiyorum sanki dua edin bana kizlar.

saol canim arkadsmda dio hastanin biri ustume yurumustu dovcekti beni hamileyken guvenlikler zor ayirdu bebek iiyidi bak dogdu merak etme dio dun gecede benm rahmime kramp girince ole aha dedim gidio ama snra karnim pitpit oynamya baslaynca babasi uyuma bak beni uyutmuo sipa dedim :)
allah korur canım merak etme.o kadar küçük şeylerde acı hissetsekte bişey olmaz.yerim o sıpayı ben :KK68:

Back
X