Dün doktora gittim.Bebişim iyi çok şükür.Miyomlarımda büyümemiş. ama keseye baskı yapıyor bir tanesi inşallah bir sorun çıkarmaz.Yatışa devam ediyorum. Doktorum birde dalga geçiyor çok yatmıcan 5- 5.5 ay daha yatıcan diyor

ama yatmanın çok kötü tarafı ye yat kısmı 15 günde 700 gr farketmiş şok oldum doktor hareketsiz olduğun için normal dedi. ilerde sorunlar ortadan kalkarsa yürüyüş yaparsın dedi.ama zaten tombik olan ben için kabus gibi böyle kilo lmaya devam edersem 100 kiloyla doğururum.Doktorumun tek derdi 34 35 haftayı görelim diyor.Kasım sonu bile olabilirmiş benim doğum.Sağlıkla doğsunda ne zaman doğarsa doğsun.2 kiloyu bulursa süper olur hiç korkmamıza gerek kalmaz dedi :) Kilo konusuna geri dönecek olursak sadece suyla beslensem ancak normal kiloyla doğururum herhalde

.Yapacak birşey yok pıt pıtım sağlıklı olsun da doğumdan sonra güzel bir diyetle veririm alışkınım diyetlere .Cinsiyet hala belli değil bacakları kapalıymış birde doktorum üzerinde durmuyor doğarken öğreniriz diyor

Bende geç gösterenler kız oluyormuş dedim.Böyle birşey doğru değil dedi erkek bebekte bacağını açmazsa göremezsin diyor.Bakalım bir dahaki gidişimizde pıt pıtım ne kadar büyümüş olacak

benden haberler böyle işte kızlar