- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.701
sen bu testlerı doktoruna göstermedın mı?Benim papp-a 1814 mlul yazıyo. Hadi yorumlayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu testlerı doktoruna göstermedın mı?Benim papp-a 1814 mlul yazıyo. Hadi yorumlayın
cuma günü gitmistim en son.
inşallah öyle olur. sana maşallah dıyeyım bari
ben 7. haftadan berı bulantıları cekıyorum, gün içinde sürekli oluyor hatta..
bulantı ılacı vermıstı kullandım bıraz ve faydası olmadıgına karar verdım bıraktım
gercekten de faydası yoktu..
http://www.kirazbaby.com/4-moms-mamaroo-yeni-nesil-uyku-koltugu-silver
Şurdan bakın bence. Daha uygun.
Doktor Perşembe gel dedi. Napimm araştırıyorum nettensen bu testlerı doktoruna göstermedın mı?
amin.testın sonucunu göstermek ıcın gıttım. bilmem, poposu boyuna bişi demediinşallah tez zamanda geçer seninkide..doktor ne dedi cuma günü? test için mi gittin ? boyu posu nasıl olmuş ? neler söyledi?
Doktor Perşembe gel dedi. Napimm araştırıyorum netten
Bugün internetten baktım. Ama dayanamıcam yarın gideyim bari. Hemde kanama alanım nolmuş onada baksın. Bu son gidişim zaten doktoru değiştircem bu safın ultrasonu renkli değil verdiğim paraya yazık. Vitamin vermicen mi diyom napcan vitamini diyo sinirrrramin.testın sonucunu göstermek ıcın gıttım. bilmem, poposu boyuna bişi demedi
zaten doguma gırecektı. cınsıyet ıcın tekrar baktırayım dedım
3 sanıyede baktı
sonucumu soyledı. o kadar :=)
aslında ben 2 hafta önce gıtmıstım ama ıkılı ıcın cuma da gıtmem gerektı ( sonucunu göstermek için )
arastır canım
ama telaş yapma. ne zaman elıne gectı testın? ben mesela doktora söyledım '' sonuclar cıkınca gelırım '' dedım.
netten ben de baktım bıraz. benımkı de çok yuksek cıkmıs sonuc:620.4 mom: 0.64Doktor Perşembe gel dedi. Napimm araştırıyorum netten
nasıl renklı degıl. renklısı 4 boyutluya gırmıor mu? yanlıs mı bılıyorum ben yoksa?Bugün internetten baktım. Ama dayanamıcam yarın gideyim bari. Hemde kanama alanım nolmuş onada baksın. Bu son gidişim zaten doktoru değiştircem bu safın ultrasonu renkli değil verdiğim paraya yazık. Vitamin vermicen mi diyom napcan vitamini diyo sinirrrr
Tamam işte 3 boyutlu makinesi yok bu adamın koca hastanede. Bebeğide göstermiyo bana ekranı çeviriveriyo. Battı bana artıknasıl renklı degıl. renklısı 4 boyutluya gırmıor mu? yanlıs mı bılıyorum ben yoksa?
aha bızımkı de böyleEki Görüntüle 1576382
3 boyutluyu zaten 1 kere falan gösterecek sanırımTamam işte 3 boyutlu makinesi yok bu adamın koca hastanede. Bebeğide göstermiyo bana ekranı çeviriveriyo. Battı bana artık![]()
Ben de İstanbul'da yaptırdım canım.Yok canım tüp bebeğe devam etmiyorum oturduğum yerde buldum bi doktor. Kan değerlerim mevcuttu ama bu doktor hepsini bida istedi. Antalyada yaptırdım ben tüp bebişi. Sen nerde yaptırdın
Erkek gibi ama sadece his canım bişe bildiğimden değil :)Eki Görüntüle 1576303 Kızlar bebeğinin cinsiyeti hakkında yorum yacak birisi varmı nub teorisi bilen varsa yorumlayabilen
Ben de aldım canım 2 tane giyiyorum ohh mis gibi walla rahatımSizler ne durumdasınız hamiş ler kıyafet hususunda ?ya şu bulantının geçmesi mucize resmen.Ohhh dunya varmış diyesim geliyor insanın
15 günde bir 125 veriyom3 boyutluyu zaten 1 kere falan gösterecek sanırım
bebegı nıye göstermıyor kı? sen yatarsın doktor işini görürken sen de karsıdan ızlersın
o kısım saçma.
ne kadar muayene ucretı verıyorsun?
evet az da vermıyor mussun. içine sinmiyorsa doktorunu degıstırmelisin15 günde bir 125 veriyom
ben de bulamadım :=) bılen biiri yazarYa kızlar bu pappa değerini internettede araştırdım bişi bulamadım? Bilen yokmu ne cahilmişiz biz?
hayırlısı olsunKızlar bugün ikili test yaptırdım. Allah izin verirse oğlum oluyor :)