- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.741
paylaşmadım doğduğunda görsünlerKızlar siz sosyal medyada paylaştnz mı hamile olduğunuzu??paylaştıysanız nasıl merak ettmmm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paylaşmadım doğduğunda görsünlerKızlar siz sosyal medyada paylaştnz mı hamile olduğunuzu??paylaştıysanız nasıl merak ettmmm :)))
6.42 diye bi değer var bide 12 hangisi bilmiyomsenın kı?
nerde yazıyor?6.42 diye bi değer var bide 12 hangisi bilmiyom![]()
Kızlar siz sosyal medyada paylaştnz mı hamile olduğunuzu??paylaştıysanız nasıl merak ettmmm :)))
Üstte yazıyonerde yazıyor?
Görmüştüm bu resmiBen bunu paylaştım face de ama sonra pişman oldum.Eki Görüntüle 1576458
hangı ustte?Üstte yazıyo
Senin takvimde Ali galiple Safiye Sultan yazıyonerde yazıyor?
hangı ustte?ne olarak yazıyor?
Al bak kız ne sorduğunu anlamadımnerde yazıyor?
hee burda yazıyormus :=) ben de ikili kagıdına bkıyorum :=) bebikin boyu tabii ki.Al bak kız ne sorduğunu anlamadım
Dedim ya nazar değer diye pişman oldum sonradanGörmüştüm bu resmibnde bi yazı yazsam mı diye düşündüm ama vezgeçtm snra :))
Kaçmışhee burda yazıyormus :=) ben de ikili kagıdına bkıyorum :=) bebikin boyu tabii ki.
usg kagıdında hıc dıkkat etmemıstım boyunaKaçmış
Allah seni bildiği gibi yapsın emiusg kagıdında hıc dıkkat etmemıstım boyuna
demek orada yazıyormus
Kaçmış
nasıl önemlı degılmıs?İnanın bugün mala bağladım ben ya. Şu 2 li test beni bitirdi. Whatsuptandan doktora ulaşıp değerleri sordum bu Değerler önemli değilki diyo. E saf herif ne diye istedin o zaman okadar kan verdim![]()
7 cm baya iyiymiş ya. Maşallah6,52 cm yani nerdeyse 7 cm maşaallah :)