- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.841
bizimde 4.5 yil sonra oldu annem bi iki kere demisti gurbet ellerde bana bisi olsa kim gelicrk kim bakicak ucaga binmeyede korkuon diye kizip susturmustum bidaha acamadi konuyu. kayinvalidemde saolsun hic bisi demiyordu cadi kaynvalideler gbi yapin sorunmu var demedi saolsun. ama hamile oldugum ve bilmedigm ay ikeada bebis seylerine baktk konusurken aliriz filan dedik nezaman dusunuosunuz bebis herkes soruo sorun ariolar cekiniyorum dedi bende düşünüyoruz dedim dusunmeyin icraata gecin dedi esimde tamm dedi kv demde nezaman geçecek siniz 4.5 yil oldu diyince esim anne bu gece geçiyorum icin ferah olsn dedi :)) o ay verdik haberi inanamadi aa nasi oldu diomus esimde e icraat anne demisaynen 1 saat sonra kuzenler falan arayan arayana birde be 7 sene sonra yapınca millet şok oldu hiç beklemiyorlardı benden rahatıma çok düşkün olunca birde ümidi kesmişlerdi benden artıkbirde herkes eşine hamileliğini nasıl söylemesi gerektiğinin hayalini kurarken ben babama söylediğimdeki tepkisini hayal ediyordum.Babam bize çok düşkündür ve deli gibi torun istiyordu.Bende aradım yaşlandığını kabul et artık dede oluyorsun dedim.babam s..... lan dedi şoktan ilk defa küfür duydum ağzından gerçekten dedim başladı ağlamaya konuşamadı. 2 saat sonra aradı yatışmış uçuyor havalarda çocuk gibi benim babam .Valla konu nasıl buraya geldi anlamadım anlatıverdim .internetten babama
![]()