- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.981
canim bu cok guzelmis hemde kullanisli nekdrmis kraftin sayfasnda var miben bunu çok beğeniyorum almayı planlıyorum uzun zamanlı kullanılıyo hem iki işlevi var biz çok beğendik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu cok guzelmis hemde kullanisli nekdrmis kraftin sayfasnda var miben bunu çok beğeniyorum almayı planlıyorum uzun zamanlı kullanılıyo hem iki işlevi var biz çok beğendik
fiyat 500 600 civarı olması gerek canım kraft dondy beşik diye geçiyo çok kullanışlı hem ayarlı sallanıyor beşik olarak 1 yaşına kadar kullanılıyo hem mama sandalyesi 3 yaşına kadar kullanılıyo yani bi ürün iki işlev zaten alınacak iki şeycanim bu cok guzelmis hemde kullanisli nekdrmis kraftin sayfasnda var mi
evet cok guzelms mama sandalyesi nasisa alncak oyuzden fiyatida iifiyat 500 600 civarı olması gerek canım kraft dondy beşik diye geçiyo çok kullanışlı hem ayarlı sallanıyor beşik olarak 1 yaşına kadar kullanılıyo hem mama sandalyesi 3 yaşına kadar kullanılıyo yani bi ürün iki işlev zaten alınacak iki şey
aynen hem kullananlar da çok memnun kalite bi ürünevet cok guzelms mama sandalyesi nasisa alncak oyuzden fiyatida ii
ben erkek gibi gördüm canım bir tane mi çekti resimMazlumuGetirinBana tatlım sana yeni foto yolluyorum. Doktor söylemedi.
fta dediğiniz şey fka + mi yazıyor canım öyle olmasın oEvet bu fta yi bende bulamadim maalesef birde ben dun coraspin icmeyi unutmusum bi gunden bir sey olmaz dimii![]()
böyle yazıyorfta dediğiniz şey fka + mi yazıyor canım öyle olmasın o
Ayy ne güzel , güzel güzel yüzün azıcık gunesten faydalanın.Nerede gidiosun havuza,benim gittiğim ve bildiğim bi YTU Hisar havuzu var bana yakın ,seninki?
ben her gittiğim de bi daha ne zaman gelicem diye soruyorum bazen sormadan söylüyor p tesi yaptık ikiliyi biz de cinsiyet tahmini söyledi belki size de söyler haftaya kan sonucu için tekrar gidicemKızlar kontrole ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz. Ben şimdi haftaya ayın 15inde gidip ikili test yaptırıcam(12 haftalık oldugunda). Sonraki randevuyu ne zamana almalıyım.30 temmuz gibi alsam tam 14 haftalık oluyor cinsiyet söylerler mi. Yoksa yine kıllık mı yaparlar acaba.15 haftalık olsun da öylemi gitsem acep..
Bu arada doktor bulmam lazım işte evrim hanımı sevmedim hiççç... Sevil Pakeri düşünüyorum bakalım..
pinkperest Çok alemsin valla yerlere yattım gülmekten
Party hard ailece
İyi sonuçlar alacaksın tabbi Allahın izniyle hayatım ,hiç şüphemiz yok.Güle güle git gel inşallah![]()
Aynen canim sanada iyi yolculuklarrrrNe mutluu :) Dedeler teyzeler anneanneler görsün minik göbüşlerimizi ,İyi yolculuklar canımm
ayda bir gidiom cnm. bence 12. haftada belli olur bebiş kendini saklamazsa şayetKızlar kontrole ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz. Ben şimdi haftaya ayın 15inde gidip ikili test yaptırıcam(12 haftalık oldugunda). Sonraki randevuyu ne zamana almalıyım.30 temmuz gibi alsam tam 14 haftalık oluyor cinsiyet söylerler mi. Yoksa yine kıllık mı yaparlar acaba.15 haftalık olsun da öylemi gitsem acep..
Bu arada doktor bulmam lazım işte evrim hanımı sevmedim hiççç... Sevil Pakeri düşünüyorum bakalım..
Amin cnm kesin dedi benim sıpam açtı salladı pipisiniAy negüzl ya çok erken ögrenmişsin erkek kendini çabk gösteriyo bide doktr kesn erkekmi dedi ay sagşıcakla kucamıza almayıda nasip etsn rabbim
femur, tibia kemiği arası demek canım uyluk kemiğiyle kaval kemiği arası yani normal sizinkideböyle yazıyor
öyleyim, napayım Allah'ım kötülüklerden uzak tutsun, benim erkek kardeşim 23 yaşında vefat etti, şimdi de oğlum olacağını öğrendim, sanki bebeğim aileme yeniden mutluluk getirecek çok ihtiyacı var annemin babamın benim![]()
fotosunu yüklesene imkanın varsa ben de merak ettim araştırıp bulmam lazımİkili test ultrasonunda yaziyor ben de ilk defa gordum
Allahım sabır versin.Benimde erkek kardeşim var onu kaybettiğimi düşünemiyorum bile.Rabbim senin oğluşunla boşluğunu doldursun acınızı hafifletsin inşallahöyleyim, napayım Allah'ım kötülüklerden uzak tutsun, benim erkek kardeşim 23 yaşında vefat etti, şimdi de oğlum olacağını öğrendim, sanki bebeğim aileme yeniden mutluluk getirecek çok ihtiyacı var annemin babamın benim![]()