• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

fotosunu yüklesene imkanın varsa ben de merak ettim araştırıp bulmam lazım:KK17::KK17::KK17::KK17::KK45::KK45:
fotosu bu msg 38 söyledi ama sağolsun ne olduğunu uyluk kemiğiyle kaval kemiği arası demekmiş

Eklentiler

• 10987372_10153378283271668_3797712757622256363_o.webp
    10987372_10153378283271668_3797712757622256363_o.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 58
Başınız sağolsun canım, çok zor gerçekten :KK43: ben de babamı kaybettim 2 sene önce, şimdi bebeğimi göremeyecek olduğunu düşündükçe çok üzülüyorum.. Allah sabır versin hepimize, doğacak olan çocuklarımıza uzun ömürler versin :KK42:
amin canım size de sabır versin, cennetten görüyorlar bizi, baban çok mutlu oluyordur şimdi

Kuzum ben 80 kilo ile hamile kaldım çok temkinli hareket etmem gerekiyor. Çabuk kilo alıp verebilen vucüdum var. Eğer kendimi salarsam 100 kilo ile doğuma giderim. Hayatımda ilk kez 75 kiloyu gördüm akli gibi o aralarda da hamile kaldım olacak iş değil...
Anammmm naptınnn bebeğimmm sennn..sporu ihmal etme amann çatlakların oluşmasınnn..doğurunca zaten verceksn bence onları merak etmeee bol bol peşinden koşturcaz haylazlarınn :))

Başınız sağolsun canım, çok zor gerçekten :KK43: ben de babamı kaybettim 2 sene önce, şimdi bebeğimi göremeyeceğini düşündükçe daha da çok üzülüyorum.. Allah sabır versin hepimize, doğacak olan çocuklarımıza uzun ömürler versin :KK42:

Yaa benim bilgisayar sapıttı kızlar, aynı mesajı 3 kere yollamışım kusura bakmayın :KK48:

Ikili testimin sonucunu almaya gittik, iyi çıktı çok şükür :21:
Bu free hCG değerim 40 çıktı, cinsiyet tahminleri yapılıyordu, ama bulamadım, 50nin altında kız mi erkek mi deniyordu? Gerçeklik payı az belki ama merak ediyorum napiyim :oops:
Çin takvimi, Rus takvimi hepsi kız çıkıyor, bakalım bunda ne çıkacak..

Kızlar merhaba, bu aralar şalgama takmış durumdayım sürekli içmek istiyorum bir zararı var mıdır ki acılı üstelik bulantıma çok iyi geldi birde? bileniniz var mı
Ben de çok seviyorum, zaten birçok şeyden tiksinince şalgamı zararlı mi diye düşünemiyorum, normalde şalgamın çok faydası var, internetten de arastirdiydim doktorum bi zarari yok diyenler vardi, zaten bir sure sonra bikarsin, abartmasin icersen

Back
X