- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.021
fotosu bu msg 38 söyledi ama sağolsun ne olduğunu uyluk kemiğiyle kaval kemiği arası demekmişfotosunu yüklesene imkanın varsa ben de merak ettim araştırıp bulmam lazım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotosu bu msg 38 söyledi ama sağolsun ne olduğunu uyluk kemiğiyle kaval kemiği arası demekmişfotosunu yüklesene imkanın varsa ben de merak ettim araştırıp bulmam lazım![]()
amin canım size de sabır versin, cennetten görüyorlar bizi, baban çok mutlu oluyordur şimdiBaşınız sağolsun canım, çok zor gerçektenben de babamı kaybettim 2 sene önce, şimdi bebeğimi göremeyecek olduğunu düşündükçe çok üzülüyorum.. Allah sabır versin hepimize, doğacak olan çocuklarımıza uzun ömürler versin
![]()
sevindim o zamanfotosu bu msg 38 söyledi ama sağolsun ne olduğunu uyluk kemiğiyle kaval kemiği arası demekmiş
Anammmm naptınnn bebeğimmm sennn..sporu ihmal etme amann çatlakların oluşmasınnn..doğurunca zaten verceksn bence onları merak etmeee bol bol peşinden koşturcaz haylazlarınn :))Kuzum ben 80 kilo ile hamile kaldım çok temkinli hareket etmem gerekiyor. Çabuk kilo alıp verebilen vucüdum var. Eğer kendimi salarsam 100 kilo ile doğuma giderim. Hayatımda ilk kez 75 kiloyu gördüm akli gibi o aralarda da hamile kaldım olacak iş değil...
Başınız sağolsun canım, çok zor gerçektenben de babamı kaybettim 2 sene önce, şimdi bebeğimi göremeyeceğini düşündükçe daha da çok üzülüyorum.. Allah sabır versin hepimize, doğacak olan çocuklarımıza uzun ömürler versin
![]()
alttaki yuvarlığımsı cıkıntıya göre mi baktın:) Paralel veya dik olmasına göreerkek bence canım
ay evet canım ya bi tane çekti. hayırlısı bakalım teşekkür ederim.ben erkek gibi gördüm canım bir tane mi çekti resim
amin canım size de sabır versin, cennetten görüyorlar bizi, baban çok mutlu oluyordur şimdi
pelvis kemiğine göre işte canım alttaki kuyruk sokumundan belli oluyoralttaki yuvarlığımsı cıkıntıya göre mi baktın:) Paralel veya dik olmasına göre
canım piyasada değişiyo 600 civarı falan hep ama bu sitede böyle fiyatBunun fiyatı ne kadar canım?
ne kadar garantici bi doktormuş o öyle...17 haftalıkken mi söyleyecekmiş yaniMazlumuGetirinBana cinsiyet tahminleri yapılıyormus, benimkini de yorumlarmısın rica etsem?
Doktor teyzemiz 1 ay sonra soyleyeblirim dedi, çok merak ediyorum![]()
Evet malesefne kadar garantici bi doktormuş o öyle...17 haftalıkken mi söyleyecekmiş yani![]()
canım şalgam riskli. düşüğe sebep oluyor içmesen iyi olur benceKızlar merhaba, bu aralar şalgama takmış durumdayım sürekli içmek istiyorum bir zararı var mıdır ki acılı üstelik bulantıma çok iyi geldi birde? bileniniz var mı
Ahh umarım birşey olmamıştır yaaa, bir yandan içiyr bir yandan da düşünüyordum ama bu derece olduğunu bilmiyordumcanım şalgam riskli. düşüğe sebep oluyor içmesen iyi olur bence
13. haftada belli olur artık yaaa ne saçmalıkkk. kesin olmasa da tahminde bulunur iyi bir drMazlumuGetirinBana cinsiyet tahminleri yapılıyormus, benimkini de yorumlarmısın rica etsem?
Doktor teyzemiz 1 ay sonra soyleyeblirim dedi, çok merak ediyorum![]()
kuyruk sokumuna göre paralel olunca kız, dikse erkek diyor sanırımpelvis kemiğine göre işte canım alttaki kuyruk sokumundan belli oluyor
Ben de çok seviyorum, zaten birçok şeyden tiksinince şalgamı zararlı mi diye düşünemiyorum, normalde şalgamın çok faydası var, internetten de arastirdiydim doktorum bi zarari yok diyenler vardi, zaten bir sure sonra bikarsin, abartmasin icersenKızlar merhaba, bu aralar şalgama takmış durumdayım sürekli içmek istiyorum bir zararı var mıdır ki acılı üstelik bulantıma çok iyi geldi birde? bileniniz var mı
korkma korkma yengem de gebe o da içmişti bir arkadaş da içmiş baya Allahım koruyor. ama gebelikte içmeyin diyorlar cnmAhh umarım birşey olmamıştır yaaa, bir yandan içiyr bir yandan da düşünüyordum ama bu derece olduğunu bilmiyordum(