- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.141
10+5 tik sata göre 11+0 çıktı canım.Bu kaç haftalık hali bebişin canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10+5 tik sata göre 11+0 çıktı canım.Bu kaç haftalık hali bebişin canm
Günaydın kızlaaar, Trendyol'da hamile kıyafetleri kampanyası var, bir göz atın isterseniz, güzel şeyler var aralarında
http://www.trendyol.com/GorSin---Hamile-Giyim/ButikDetay/35776
Ayyy canım ben seninkinin pipisinşi gördüm eğer yanlış bişeye bakmıyorsamDoktorum erkek dedi ama nuba gore kıza benzettim ben kızlar bi de siz bakabilir misiniz
bende salı günü akşam gidicem bakalım nasıl geçecek bende çıok meraklıyım.Sende içini ferah tut temiz çıkacak sonuçların Allahın izniyle.Bakalım bizimki cinsiyeti söyleyecekmi5 gün kaldı bebeğim, çaktırmıyorum ama aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor. Hayırlısıyla bir güzel çıksaydı sonuçlar, bir çocuğu sevindircem vallahi... Bir yandan da diyorum ki bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim, sevincimi doya doya yaşayayım. İnşallah güzel çıkar ya... Yolculuk öncesi kötü şeyler duymaya hiç hazır değilim...
Ne güzelllGünaydınn minnoş <3 Kahvaltımızı yaptık keyif yapıyoruz biz de annemle. Es geçtik bugün işlerimizi![]()
sen neden bu testi yaptırdın, brdevIet hastanesi hiç oImaz canım.buarada kızIar bu avidite testi yani enfeksiyonu yenimi önceden mi geçirmişim beIirIemek için ve bu test 0 cıkmasa yuksek cıksa ozaman iyi.cunku ozaman su anIama geIiyor ben bu hastaIıgı cok önceden gecirmişim yani hamiIeIikte degiI
bende de oluyor kasık agrıları ara ara, ama kendimi yorunca daha çok agrıyorcanım benımde kasık agrılarım oluyor yanlız dikkat ettım ayaklarımı üşütürsem ogün agrı dahada artıyor . ayagını ve belını üşütmemeye , terliksiz gezmemeye ,klima altında kalmamaya dikkat et . benımde 2 gundur bayag kasık agrım vardı . rahim büyüyo genişliyo dıyemı dıye dusundum kendı kendıme .bu cumartesı doktora gıdınce sorucam bende
aynı olabilir ama elevitte domuz yagı vardı snki, ben de decavit alıyorum cnmBu arada decabit verdi bana. Hangisi iyiydi decavit mi elevit mi
baktım ama görüntü çok kötü net değil, neden böyle alıyor ki bu doktorlar az daha net göründüğünü verseler ya
olsun yogun ama guzel gunler insallah canimmmHaftasonu boşaltılan evi çok şükür :) önce haftaya aldığımız eşyalar gelecek tatlım, bayramın son günü de istanbula gidip benim evi taşıyacagiz :) yoğun günler yine basliyo
o nasi bi durustur yaa :) seninki jimnastikci olcak heralde annesiiii masallah yavruya
sen neden bu testi yaptırdın, br
bende de oluyor kasık agrıları ara ara, ama kendimi yorunca daha çok agrıyor
Canim saglik ocaginda rutin testleri yapiyorlar kan sayimi glukoz tsh hbsag gibi orada gebelik kartida cikartiyorlar ne zaman neleri yaptirman gerektigi ile ilgilislm kizlar muayene den geldim bebegimi durumu cok sukur ii gidiyor. dr. saglik ocagina git bazi testler var yaptir dedi. yarin gidicem yaptirmaya ne testi kizlar bilen varmi.mide bulantim icinde hap verdi cok sukur ii gelir imsallah
Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu. emeklerimizi bosa cikarmasin rabbim