- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.201
Maşallahhhhh yerim ben onuTam 2 yaşına bastı Haziran'da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahhhhh yerim ben onuTam 2 yaşına bastı Haziran'da.
Sorma valla ,ben de o durumdayımKızlar napıonuz herkes sıcaktan mayıştı herhalde![]()
Bak raporumu atıyom sana. Sen kendi değerlerine göre yorumlarsın canımAaaa papp-a değeri onu mu gösteriyomuş![]()
Benim ayaklarıma sıcak basıyo beynim büzüştü resmen tatile mi çıksak napsakSorma valla ,ben de o durumdayım
Hissedilen sıcaklık 50 derece benim tarafımdan![]()
Birden bire çıkcak o zaman bizim göbişler aman çıksın sefamız olsunnnnDün arkadaşlarım bayağı şaşırdı beni görünce. Bildiğin göbek çıkmış.
Eşim gece almaya geldi. Arabada bana karşıdan bakmış. "Yaw senin göbeğin çıkmış" dedi :))
Benim için de tuhaf kızımda hiç yoktu.
Göbekler erken mi çıktı yaw benimki resmen sırtıma yapıştı![]()
Bende problem var o zaman hiçbişi çıkmadı dahaay benım göbegım bayag cıktı ya ,,gelen gecen sevmeye basladı bıle![]()
4. Aydan itibaren belirginleşiyor iyice.Birden bire çıkcak o zaman bizim göbişler aman çıksın sefamız olsunnnn
bnm de eşim eczacı sordk depolara bulamadk araştrmaya dvmeşim doktor canım o getirdi ama medical malzeme satan yerlerde bulunur.ama insan psikopata bağlıyo bida![]()
Yok canım problem falan değil. Tamamen vücut yapısıyla alakalı.Bende problem var o zaman hiçbişi çıkmadı daha
Belirginleşsin artık göbeğimi gere gere dolaşmak istiyorum4. Aydan itibaren belirginleşiyor iyice.
Cinsiyeti öğrendinmi senYok canım problem falan değil. Tamamen vücut yapısıyla alakalı.
Her hamilelik de aynı olmaz. Baksana resmen iki farklı hamilelik yaşıyorum.
Sizinkiler sağlıkçı olunca ne hoş şeylerle uğraşıyo.bnm de eşim eczacı sordk depolara bulamadk araştrmaya dvm![]()
Hayır. Pazartesi randevum var. Ense kalınlığına bakılacak muhtemelen. İkili test de ister ama yaptırmıycam.Cinsiyeti öğrendinmi sen
Teşekkür ederim canım benim de down sendromu riski 1/4504 yaş riski 1/718 t.18 riski de 1/10000 çıkmış. c.tesi ne dicek bakalım doktor.Bak raporumu atıyom sana. Sen kendi değerlerine göre yorumlarsın canım
Hayırlısı bakalımHayır. Pazartesi randevum var. Ense kalınlığına bakılacak muhtemelen. İkili test de ister ama yaptırmıycam.
O zamana kadar da cinsiyetin belli olacağını sanmıyorum.
Sertleşti benim göbüş canım gayette bebek :)göbek mi bebek mi nası ayırıyosunuz ya benim de sanki çıktı biraz ama göbek de vardı emin olamıyorum![]()
Sıkıntı yok rahat olTeşekkür ederim canım benim de down sendromu riski 1/4504 yaş riski 1/718 t.18 riski de 1/10000 çıkmış. c.tesi ne dicek bakalım doktor.
Canim sonuclarini doktora gosterebildin miKızlar napıonuz herkes sıcaktan mayıştı herhalde![]()