- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.241
Gerçekten mi?Ay dimi ya ben rahat bi insanken herşeyi takar oldum kafama. Hayırlısıyla doğurayım seneye bi daha doğurmayı hedefliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi?Ay dimi ya ben rahat bi insanken herşeyi takar oldum kafama. Hayırlısıyla doğurayım seneye bi daha doğurmayı hedefliyorum![]()
Bebiştir o bebiş :)
Aynen benimde canım 5 aylık diyelim bari nazar değimesin :)Benim göbüş ilk hamileliğimde 16.haftada belirginlesmisti
Şimdi ise hiç abartmiyorum ilk gebeligimdeki 5 aylık gibi tabiki bebiş olduğunu düşünmüyorum kilo da vardı tuzlu ye su iç odem yaptı beni goren direk kaç aylık diyo 3 demeye utanıyorum çünkü herkes en az 5 aylık diyo![]()
Doğum yaptıktan sonra tekrar konuşalım bu konuyu şekerim :) tanıdıklarımın 2 yaşında çocukları var hiçbiri ikinciyi düşünmüyo :)Ay dimi ya ben rahat bi insanken herşeyi takar oldum kafama. Hayırlısıyla doğurayım seneye bi daha doğurmayı hedefliyorum![]()
Aynen oyle canim fazla arastirmakta iyi degil ama duramiyoruz sanki herseyi onceden bilmemiz gerekiyorSağolasın canım ara ara stresmatik oluyoz işte aslında yanlış bişi ama elden bişi gelmio.
Bende canım önce bu bebişi bi kucağımıza alalım sonra allah sağlık versin arka arkaya 2 tane daha yapmayı düşünüyoruz yaş geçmedenAy dimi ya ben rahat bi insanken herşeyi takar oldum kafama. Hayırlısıyla doğurayım seneye bi daha doğurmayı hedefliyorum![]()
Bende problem var o zaman hiçbişi çıkmadı daha
Sizinkiler sağlıkçı olunca ne hoş şeylerle uğraşıyo.
Benim ki polis. "Çelik yelek giydirelim sana,karnını koruyalım" diyo![]()
Bişey soracağım ben araştırdım sadece bu kalp atışını mı gösteriyor görüntü vermiyor mu?bnm de eşim eczacı sordk depolara bulamadk araştrmaya dvm![]()
Kafalar zaten kocaman olduğundan herkes önce aaa kafası diyoBen bu USG fotoları nda bı kafayı seçebili yorum alt kısım ayaklı göbek kordonumu pipi mi kuku mu .3.çocugu mu alcak kucağıma anlamıyorum hiç.bende merak ediyorum senin gıbı![]()
Canim görüntü ayrıntılı değil malesef kemik yapısı belli değilMazlumuGetirinBana canım banada yorum yapabilirmisin doktor söylemedi de
evet guzel oluo onlar bnde var giyiyorum onceden almstim hala oluyor bol olunca :)ben de bi tane beyaz aldım öyle şile bezi gibi sonra da giyilir suan da giyiyorum daha göbiş çok azken
bursadakindede bisi yoktu pant baska yerden almstm hicbisi yoktu bebekli tsirtte giymek istemiyorum. ama gecen gn vardi degisik seyler int sayfasndada var magazada aratinca nerde oldgnu goruosunLcw de en son bişey yoktu yani bana göre hamiş tişörtü çoktu bi de cok acik renk ince kot vardı sonbahar da inşallah iyi şeyler gelir burda ayriyetten gebe mağazası yok
Siz netten mi baktiniz
Yok canım günde bi defa 10 15 saniye dinliyorum ben fazlasını istemiyo eşim baktırmıyo zatenzarari yokmu onun canim
Eşin reprezantlara sorsun onlar getiriverirbnm de eşim eczacı sordk depolara bulamadk araştrmaya dvm![]()
çatlatacak bu çocuk anasını....sizin belli mi canımmaşallah annesi bebişin büyümüş kiii : )) kordondan bişey görünmüyor kiii inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin![]()