• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam ben Aden'in cinsiyeti belirsiz kardeşi
20150719_170022.webp

Herkese mutlu bayramlar,
Uzun zamandır sessizce takip ediyordum. Bi yazayım dedim yeniden. Bulantılarım hala geçmedi. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Cinsiyetler belli olmaya başlamış hepiniz adına çok sevindim. Benim de doktorum 12. Haftada tahmin edeyim dedi ama ben istemedim. Bir dahaki muayenede belli olur inşallah. Kesin sonuç istiyorum. Kızımda 4 hafta erkek dedikten sonra kız demişti aynı doktor insan kendini alıştırıyor. Sonra diğerine de alışıyorsun. Ben zaten kız istiyordum. Daha çok sevindim zaten
2 gün sonra 17. haftaya gırcem
benım de bulantılarım hala devam :=)

Bıktım yaa hayırlısı olsun tabii önce sağlıklı sıhhatli nasip etsin Rabbim.Ama bu benim çocukluk hayalimdi bir kızım olması ve bana benzemesi.buda 3 . şansım olduğu için hala arastirmalardayim. :21:
genelde babaya benzerler :KK53:
allah ömce saglıklı ve hayırlısnı versin
sonra gönlümüze göre olanı versın :=) sen pek umutlanma ama belli olmaz bu cinsiyet meselesi.
doktor bana 2 jere aynı şeyi demesıne ragmen soranlara '' belli degıl'' dıyorum.
ınsallah 2 hafta sonra artık kesin bişi der

genelde babaya benzerler :KK53:
allah ömce saglıklı ve hayırlısnı versin
sonra gönlümüze göre olanı versın :=) sen pek umutlanma ama belli olmaz bu cinsiyet meselesi.
doktor bana 2 jere aynı şeyi demesıne ragmen soranlara '' belli degıl'' dıyorum.
ınsallah 2 hafta sonra artık kesin bişi der
Bende başta erkek dedim soranlara ama şimdi belli değil diyorum. 20.haftaya kadar bazen yanılma olabiliyor. Birde çok erken tahmin etti doktor bence o yüzden şüphem daha fazla.

Bende başta erkek dedim soranlara ama şimdi belli değil diyorum. 20.haftaya kadar bazen yanılma olabiliyor. Birde çok erken tahmin etti doktor bence o yüzden şüphem daha fazla.
benımkı 13 haftalık tahmın yaptı. 12 haftalıktı aslında 1 hafta önden gıttıgı için 13 dedim.
aslında kemik yapısından falan anlamaları lazım
işte herkes işinin ehli degıl maalesef

Back
X