- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.761
ıssırdımmmmdilini ısır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıssırdımmmmdilini ısır![]()
Maaşallah diyelimgünaydın kızlar. evet tatil bitti iş başladı. şükür hiç bi tarafımda ağrı yok![]()
Sorma minikcimm ,sen naptın keyfin nasılllKıyamam yazık valla tatilden sonra işe mi gidilirmiş![]()
canım bende aynı öyleyim. kontrollerim 3 haftada bi ama ben bekleyemiyom. 15. günde bide devlete gidip bebeğimi görüyorum. benim sırtımda ve göğsümde çok sivilceler. herkes bebeğin kız olduğunu düşünüyor. bilemiyorum tabiki. bendede fazla karın çıkmadı yayıldıArkadaşlar yaaa ,en son dr a 30 haz .da gittim,bi sonraki randevu 30 temmuzÖzetle zaman geçmek bilmioooo , patlıcam ,başka dr a da gittim bi kaç kez şimdi dayanmaya calısıyorum.
Bir de kız mı erkek mi sizce nasıl anlaşılır, baştan beri açıkcası kız hissettim ama belirtiler neler oluyor tam olarak ? Mesela hafif mide bulantım var,brz sivilcelerim çıktı , karnım azıcık çıktı sadece o da akşamları,uyku halim azaldı eskiye göre.
Ne dersinizzz![]()
Belirtiler pek birşey ifade etmiyor ya, en iyisi sen 30 nü bekle, bende 27 de gitcem, bizde çok merak ediyoruz ama burda belirtilerini okuyorum kiminde erkek kiminde kiz, sabredelim en iyisi, zaten doktor kontrolü beklemekten tatil bitiyor, her hafta gelin dese:)Arkadaşlar yaaa ,en son dr a 30 haz .da gittim,bi sonraki randevu 30 temmuzÖzetle zaman geçmek bilmioooo , patlıcam ,başka dr a da gittim bi kaç kez şimdi dayanmaya calısıyorum.
Bir de kız mı erkek mi sizce nasıl anlaşılır, baştan beri açıkcası kız hissettim ama belirtiler neler oluyor tam olarak ? Mesela hafif mide bulantım var,brz sivilcelerim çıktı , karnım azıcık çıktı sadece o da akşamları,uyku halim azaldı eskiye göre.
Ne dersinizzz![]()
ya beklemesi güzelde. hiç bir belirtisi yok ya acaba napıyo iyimi diye sorulardan alamıyorum kendimi. hooppp kendimi doktorda buluyorum. 29 unda benimde randevu ama bugün bi gitsem mi diye düşünmüyor değilim.
Hemde sabahın 7.30unda mesaiiiKıyamam yazık valla tatilden sonra işe mi gidilirmiş![]()
kızlar burun tıkanıklığı oöstrojen hormonundanmış burunda şişlik oluyormuş o yüzden normal yani, ben de de cok oluyorBen aspirin kullandığım için kanama oluyor bende canım genelde o tıkıyor. Seninki neden acaba.nemlendirici iyi geliyor ama yaz günü pencere açık zaten kapalı olsa yatilmiyor açık oluncada bir işe yaramıyor![]()
bence lazer epilasyon hamilelikte yaptırılmamalı, bu konuda her doktorun fikri farklı, siz marka adı verdiğiniz için anlamamıştır doktor:)bayanlar bu philips lumea epilasyon aletini hamilelikte kullanabiliyomuyuz? doktora sordum o ne dedi![]()
ben damla aldım bitkisel karışım yastıgıma/tişörtüme onu damlatıyorum açıyor burnumuIlık tuzlu suyu burnumuza çektiğimiz zamanda açıyor hemen ama ben yapamıyorum hapsurdukca açılıyor
reklam yaptığımı mı düşünmüştür. ya emin olamadım sizlere bir sorayım dedim. teşekkür ederim canımcım.bence lazer epilasyon hamilelikte yaptırılmamalı, bu konuda her doktorun fikri farklı, siz marka adı verdiğiniz için anlamamıştır doktor:)
bence o kadar bile anlamamıştır ,reklam olduğunu bile düşünmemiştirreklam yaptığımı mı düşünmüştür. ya emin olamadım sizlere bir sorayım dedim. teşekkür ederim canımcım.
ya beklemesi güzelde. hiç bir belirtisi yok ya acaba napıyo iyimi diye sorulardan alamıyorum kendimi. hooppp kendimi doktorda buluyorum. 29 unda benimde randevu ama bugün bi gitsem mi diye düşünmüyor değilim.
Sirt ustu bel agrimda yatamiyorum yatsamda kitleniyorum o yuzden yan yatarak uykuya dalmaya calisiyorumkızlar bişey sorucam uyurken nasıl uyuyorsunuz yani yüzüstü şeklinde mi, çünkü ben uyku halinde hep yüzüstü uyuyorum, sorun olmaz heralde diye düşünüyorum