• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O damla seklindeki d vitamini canim:) evet bizim icin buyuk ihtimalle ama su an icin mi uzun zamanli mi.:KK73:dogumdan sonra kalici olmasini mi engelliyor eksikligin yoksa..:KK45: masajla geciyor agrilar su an bende o su karisimlarini icecegime masaj yaparim daha iyi diyorum
:KK55:
bence şuan için. uzun süreli oldugunu sanmıyorum :KK53:
elımdekıler bıtsın zaten yenılerını almayacagım. o zamana kadar baska seyler verır heralde

Kızlar size bişey soracağım ben gebe kaldığından beri eskisinden daha sinirli bir insan oldum tabiki Konturol ediyorum ama içimden kendi kendimi yiyorum ne yapacağım sizde de oluyor mu?

Kizlar dun 14 haftaliktim doktorum %100 kiz dedi.cok erken degilmi bilmis olabilirmi.yanilma payi yokmudur.ben %100 dediysem kesindir dedi.ozele gidiyorum yarim saat detayli bakti ve kesin kiz dedi
Canım ben 13 haftada öğrendim cinsiyeti doğru olma ihtimali çok yüksek sağlıkla büyüsün inş[/QUOTE]

Merhaba kızlar,şimdi yoldan geldim çok sıcsk buralar.Geçen doktoruma gittiğimde ayrıntılıyı 1 ay sonra yapacağını söyledi yani 22.haftamda falan.
Bende kan pıhtılaşma riski olduğundan gaziantepteki ablamın doktorundan randevu aldım.bir de ona görüneyim ddm.çok memnun kaldım resmen ayrıntılı ultrason yaptı bebişimin her bi yerine baktık. Çok şükür her şey yolundaydıı :KK200::21::KK71:
Sadece idrarda protein pozitif çıktı tahlili tekrarlayıp ona bildireceğim inş idrarda prortein kaçağı yoktuuuuur:cry:

Merhaba kızlar,şimdi yoldan geldim çok sıcsk buralar.Geçen doktoruma gittiğimde ayrıntılıyı 1 ay sonra yapacağını söyledi yani 22.haftamda falan.
Bende kan pıhtılaşma riski olduğundan gaziantepteki ablamın doktorundan randevu aldım.bir de ona görüneyim ddm.çok memnun kaldım resmen ayrıntılı ultrason yaptı bebişimin her bi yerine baktık. Çok şükür her şey yolundaydıı :KK200::21::KK71:
Sadece idrarda protein pozitif çıktı tahlili tekrarlayıp ona bildireceğim inş idrarda prortein kaçağı yoktuuuuur:cry:
Bendede idrarda protein pozitif çıktı canım aynı zamanda enfeksiyon. Doktor pek önemsemedi ama ben hergün 4 saatte 1 tansiyonumu ölçüyorum baya canımı sıkmıştı.

Kizlar sizinde akintiniz cok mu bide su geliyo benden korkuyrum ya gecende nst ye bagladilar ya Allah korusun erken dogum fln olmasin yasayamaz minnosum:((

Back
X