- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.381
Çin takvimi Rus takvimi hepsi tuttu :) Kraliçe annesi olucam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence şuan için. uzun süreli oldugunu sanmıyorumO damla seklindeki d vitamini canim:) evet bizim icin buyuk ihtimalle ama su an icin mi uzun zamanli mi.dogumdan sonra kalici olmasini mi engelliyor eksikligin yoksa..
masajla geciyor agrilar su an bende o su karisimlarini icecegime masaj yaparim daha iyi diyorum
![]()
bende de tuttular, ama ben ınanmıyorum onlaraÇin takvimi Rus takvimi hepsi tuttu :) Kraliçe annesi olucam![]()
Inandigimdan değil ama bende tuttu İşte :)bende de tuttular, ama ben ınanmıyorum onlara![]()
Allah bi kız daha desene. Hayırlı olsun prensesinÇin takvimi Rus takvimi hepsi tuttu :) Kraliçe annesi olucam![]()
Canım ben 13 haftada öğrendim cinsiyeti doğru olma ihtimali çok yüksek sağlıkla büyüsün inş[/QUOTE]Kizlar dun 14 haftaliktim doktorum %100 kiz dedi.cok erken degilmi bilmis olabilirmi.yanilma payi yokmudur.ben %100 dediysem kesindir dedi.ozele gidiyorum yarim saat detayli bakti ve kesin kiz dedi
Bendede idrarda protein pozitif çıktı canım aynı zamanda enfeksiyon. Doktor pek önemsemedi ama ben hergün 4 saatte 1 tansiyonumu ölçüyorum baya canımı sıkmıştı.Merhaba kızlar,şimdi yoldan geldim çok sıcsk buralar.Geçen doktoruma gittiğimde ayrıntılıyı 1 ay sonra yapacağını söyledi yani 22.haftamda falan.
Bende kan pıhtılaşma riski olduğundan gaziantepteki ablamın doktorundan randevu aldım.bir de ona görüneyim ddm.çok memnun kaldım resmen ayrıntılı ultrason yaptı bebişimin her bi yerine baktık. Çok şükür her şey yolundaydıı
Sadece idrarda protein pozitif çıktı tahlili tekrarlayıp ona bildireceğim inş idrarda prortein kaçağı yoktuuuuur![]()
Idrar testini kacinci haftada yaptiriyorsunuz ayrintiliya girince mi yapiyorlarBendede idrarda protein pozitif çıktı canım aynı zamanda enfeksiyon. Doktor pek önemsemedi ama ben hergün 4 saatte 1 tansiyonumu ölçüyorum baya canımı sıkmıştı.
Hayirli olsun canim kizcenÇin takvimi Rus takvimi hepsi tuttu :) Kraliçe annesi olucam![]()
Teşekkür ederim canım valla bende tutmaz diyodum inanmadigim için ama yanılttı beniHayirli olsun canim kizcenbenim tutmadi hicbir takvim benimde kizim olcak
![]()
Canim senin erkek ozaman..erkek asagida olur onu dogurmak daha kolay olurmus hatta..mesala benim kiz benim yukarda kafasi gobek deligimin biraz ustunde ultrasyondada bakmistikKızlar benim bebiş hala kasıkların orda duruyor ne zaman yukarı çıkacak bunlar ya :))
Bizde inandik bebegm esim arkadaslari eslerine yapmislar bi bizim tutmadi digerleri hep tutmus:)Teşekkür ederim canım valla bende tutmaz diyodum inanmadigim için ama yanılttı beni
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin gerisi yalan cunkuBizde inandik bebegm esim arkadaslari eslerine yapmislar bi bizim tutmadi digerleri hep tutmus:)
Amin bebegim annem hep diyo 10 erkege bedelsin sen :))Rabbim hayırlı evlat nasip etsin gerisi yalan cunku
Bende çok farksız değilim o yüzden diyorum hep Rabbim bize zaten en hayirlisini nasip edecektir diyeAmin bebegim annem hep diyo 10 erkege bedelsin sen :))