• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sutu kaynatcaksan kaynatiyorsun. kucuk parmagin isiya dayancak kadar oldugunda sutun durumuna gore yogurt koyuyosun. ben mesela 2.5 lt sute bi cay bardagi koyuyorum. sonra yogurdu sutun icinde karistiriyorsun ve kapagini kapatip sariyosun sicak durmasi gerekiyor. 3 saat filan ole kapali tut sogumaya basladgnda yogurt oluyor. gecen gun benim hic sogumamisti aldm dolaba koydum dolapta tutmus. sonra kapagi bi aciosun missss gbi yogurt kokuo :KK66:

canım ya bişey sorucam benim yoğurt biraz sulu oluyor çok değil ama oluyor gene de, senin nasıl oluyor

canım benim sütüm açık süttü, ama içine kattığım yoğurt hazır yoğurttu benim ki ondan mı sulu oldu acaba :KK43:
Evet ondandir canim.mayaladikca koyulasir diyorlar ama..aslinda yogurdun mayasini da biyerden dogal bulmak lazim.hazir yogurtla mayalaynca yine ayni maddeler oluyor bosa kurek cekmek gibi..ben koyden manda yogurdu almstm onunla mayaladi annem.ondanda maya attm buzluga mayalamak icin

Evet ondandir canim.mayaladikca koyulasir diyorlar ama..aslinda yogurdun mayasini da biyerden dogal bulmak lazim.hazir yogurtla mayalaynca yine ayni maddeler oluyor bosa kurek cekmek gibi..ben koyden manda yogurdu almstm onunla mayaladi annem.ondanda maya attm buzluga mayalamak icin

ayy bende öyle yapayım canım ozaman doğlaını bulmaya çalışayım

Off off 3 gündür dís agrisi çekiyorum ya 20 lik dislerim cikmiyo benim ameliyat olmam lazımmış. Dün doktora gittim sana doğuma kadar ceza ağrısını çek bol bol daha önce neden ameliyatla aldırmadın dedi. Ben ayvayi yedim kulaklarım bile agriyo :( çok mecbur kalmadan almayalim çok riskli dedi. Film falan çekilmesi lazımmış. Napalım cekcez artık. :(
Canım Allah yardımcn olsun. İnşallah azalır agrın. Ben hamilelik öncesi aldrmştm 4ünü de. Röntgen ve heyecandan dolayı iyi olmayabilir demışlerdi hamilelikte. Geçmiş olsun

Canım Allah yardımcn olsun. İnşallah azalır agrın. Ben hamilelik öncesi aldrmştm 4ünü de. Röntgen ve heyecandan dolayı iyi olmayabilir demışlerdi hamilelikte. Geçmiş olsun
Sağol canım valla isim zor :( sen en iyisini yapmışsın bu da bana ders olsun dogumdan hemen sonra aldircam. 3. Cocuga hamile kalmadan :)

kızkar malum hava çok sıcak yani nemlendirici sürmeye gerek var mı bu havalarda, duşa giriyorum sürekli ama yinede terliyor insan nemleniyor yani :))

Sağol canım valla isim zor :KK43: sen en iyisini yapmışsın bu da bana ders olsun dogumdan hemen sonra aldircam. 3. Cocuga hamile kalmadan :)
Benimde bitane duruyo alt solda gömülü 3.çocuga hamleyi ben inş sıkıntı yapmaz.neyse şu doğumu yapayım 4.olmadan onuda aldırayım .gömülü olanı alırdım 7kılo zayıfla mıştım 4 dikiş vardı

Back
X