- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.781
anamm bittik :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huuuu kizlar b12 ve d vit haberi olan yok muuuu?
Huuuu kizlar b12 ve d vit haberi olan yok muuuu?
canım bizde b12 ye bakmışlardı, normal sınırlar içinde olduğu için sanırım, bu konudan bahsetmedi doktorum.Huuuu kizlar b12 ve d vit haberi olan yok muuuu?
Valla ugraşmaktan agrılar girdi göbeğimin altına. Olmadı açmadı bacağı.19 haftalıksın göstermesi lazım artık canım, benimki de göstermedi hemen ama doktor baya uğraşınca gösterdi mecbur..![]()
hadi yaaaaa senin sansına demek ki tühValla ugraşmaktan agrılar girdi göbeğimin altına. Olmadı açmadı bacağı.![]()
ben de bilmiyorum canım.Meehaba kızlar
Cinsiyet öğrenmeyen bi ben kaldım herhalde
Çatlıyorum meraktan :)
:)Valla ugraşmaktan agrılar girdi göbeğimin altına. Olmadı açmadı bacağı.![]()
Yok canım merak etme bende henüz öğrenemedim, hafta sonu randevum var bakalım ne diyecek:))Meehaba kızlar
Cinsiyet öğrenmeyen bi ben kaldım herhalde
Çatlıyorum meraktan :)
Ahh canım benimkisi de açmıyor.. Edepliler maşAllah:)Valla ugraşmaktan agrılar girdi göbeğimin altına. Olmadı açmadı bacağı.![]()
agir gelir die düşünüyorum oyuzden kulagina okutmayi dusunuyorum. yoksa Peygamberimizin adi tabiki konulabilir ama isimlerinde agirligi var herkes kaldramaz. insallah canim hepimizinkiler onurlandrsin bizleri kendilerini kurtarsinlar ellerinde altn bilezikleri olsn bizler gibi. ve vatanina ihanet etmeyen evlatlar olsnlarben hep erkek görmüştüm.eşimde görmüş çocuğun adı muratmış.kızım olacağını öğrendikten sonra bir gece gökçe ela ismindeydi kızım doğmuştu öyle gördüm ama biz hiç etkilenip değiştirmedik.hatta gökçe ela da hoşmuş.rüyamda bile o eski isimlerden görmüyorumhayırlısı canım muhammed bence de konulmasa daha iyi.rüyan hayırlara vesile olsun inş efendi olur oğluşun anneciğini onurlandırır hep.
![]()
hahahahha bizimki de hakim olsun istiyormuş:) kimseye vermicekmiş allahım gözünden sakınıyorlar çakı vercekmiş elineevlenmese de olur diyo bide
![]()
bende izin alamicam ama 16 haftalik izin yetecek diger 2 ayda ilk cocuk olduğu icin yarim gun calisicam yarisini devlet yarisini isveren vericek maasin. oylelikle 6 ayi hayirlisiyla tamamlayacagim. oyle düşünüyorum.bakalim hayirlisibende bir an önce izne ayrılmak istiyorum ama ücretsiz izin kullanamayacağım yeni ev aldık çünkü... Ama 16 hafta+yıllık izin+rapor 6 ayı buldururum ben..:)
Sen nasipse son 3 hafta kala mı ayrılacaksın?
hahaha kendi nie evlenmishahahahha bizimki de hakim olsun istiyormuş:) kimseye vermicekmiş allahım gözünden sakınıyorlar çakı vercekmiş elineevlenmese de olur diyo bide
![]()
Aynen canim bazen diorm kapi calsa bi tabak yemek gelse esim yapio arada soluyoz disardan ama biyere kadar tabi hic halim yok brnimde bebegm is yapcakamin canım sağ ol teşekkür ederiz.allah hepimizin yardımcısı olsun..çok şükür dışarı çıkmıyorum.klimalı oturuyorum ev daha sıcakama uykum geliyor ve sesler bazen rahatsız ediyor canım iş yapmak istemiyor
masamda hep su dolu zaten.bizde sizi öpüyoruz tatlım
![]()
Attim bebegm begendigimizi yazdigimin 2 altinda linki var emeksensin diye bi sayfadan..senin miyomlarundan dolayi asagida olabilir kuzum..du bulaym trkrar ataymhangisinde link atsana canım msj bölümünden yasaksa diye dedim
Benimde ole oldu canim o yuzden kendini bi cinsiyete hazrlama daha ben hamile deglken oglum oldugunu gorenler olmustu fallar evlenmedn oglun olcak senin dedi sonra ben ruyamda gordm cin rus takvimi erkek dedi doktor erkek dedi sonra 3 hafta sonra kiz olacagini ogrendik saglikli olsun dunyalar guzeli prensesim var kendini hazrlama zor oluyo cunku1 2 saat önce ogrendım 2lı test sonucumu 70 cıkmıs bchg . ay kızımmı olcak acaba , cok heyecan yaptım ya :)
bıde bütün rüyalarımda fallarımda herseyımde erkek cıkarken kız olması büyük şok olur![]()
Benim oğlum şuan 10 yaşında. Normalde eşim hiç rüya görmez. Ama 3 aylık hamileyken ve henüz cinsiyetini bilmiyorken bir rüya gördü ve kan ter içinde uyandı. İlk sözü o erkek ve adını Muhammet koymalıyız oldu. Sonra yanına bir isim bulduk ve Muhammet koyduk.agir gelir die düşünüyorum oyuzden kulagina okutmayi dusunuyorum. yoksa Peygamberimizin adi tabiki konulabilir ama isimlerinde agirligi var herkes kaldramaz. insallah canim hepimizinkiler onurlandrsin bizleri kendilerini kurtarsinlar ellerinde altn bilezikleri olsn bizler gibi. ve vatanina ihanet etmeyen evlatlar olsnlar
kemal ali mi? tam tersini duyuyorum ben hep ali kemal olarak ama ..Saol canım şimdilik 2ye indirdik işte benim de gönlüm kemal ali diyo gerçi![]()