• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hep yoğurt yapmaya devam edeceksen bi tane yoğurt yapma makinesi al. Çünkü bebek ek gıdaya başladığında günlük yoğurt yapmak gerekecek.. Biz inekçi olduğumuz halde günlük bir bardaklık yoğurdu tutturamıyordum, en sonunda Weewell'in yoğurt makinesini aldım rahat ettim. Çok pahalı bir şey de değil 60 - 70 TL civarı.
aa çok mantıklıymış hay aklınla bin yaşa

Hep yoğurt yapmaya devam edeceksen bi tane yoğurt yapma makinesi al. Çünkü bebek ek gıdaya başladığında günlük yoğurt yapmak gerekecek.. Biz inekçi olduğumuz halde günlük bir bardaklık yoğurdu tutturamıyordum, en sonunda Weewell'in yoğurt makinesini aldım rahat ettim. Çok pahalı bir şey de değil 60 - 70 TL civarı.
yaşasın teknoloji tembellikten ölecez artık :KK76:

caplonbaa ya ben de girdim hafta sonu, beşiğin korkulukları inip kalkıyor mu? Ben de haidi mobilyada begendim ama bu korkuluğun inip yükselmesi tedirgin etti, korkuluklar çok sallanıyor, metal ya bir de
Eet canım inip kalkıyor korkuluklar ama bi sorun olcağını sanmıorum yaa sallanmıolar ki sadece inip kaldırmaya yarayan yerleri metal..

Eet canım inip kalkıyor korkuluklar ama bi sorun olcağını sanmıorum yaa sallanmıolar ki sadece inip kaldırmaya yarayan yerleri metal..
açılma mekanizması nasıl peki? üstten alttan çift taraflı? Benim baktığım başka mobilyacıda sallanıyordu o yüzden tedirgin oldum, caplonbaada ona bakmadım çünkü o yüzden sordum sana :)

Omega 3 kullanan anneler.....Hangi marka ve nasil kullaniyosunuz? Dahiliye doktoru onerdi ama ecz vermedi kadin doguma sormam gerekirmis.

Iyice vitaminsiz ciktim bende yaa hashimoto talasemi vit eksikligi. Tamam bunada şükür ama bebegim tam gelisemicek diye korkuyorum :KK43:

canım yok içini ferah tut gelişir allahın izniyle, millet ne hastalıklar yaşıyorda bebekleri sapasağlam sağlıklı doğuyor, biz biraz kafayı fazla takıyoruz canım akışına bırakmak lazım, Allahın izniyle onlara bişey olmaz :)

Back
X