• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bankacıyım canım , şekerbank genel müdürlükteyim,leventte .
üniversiteden türkce ogretmenı bı arkadasım var , ben öğlen 1 de yemek yerken bazen onun dersi bitmiş ,evine gitmiş oluyo cinnet gecırıyorum :KK70: ben 7den önce eve gıdemıyorumkı

Aaa sen Şekerbank'da mı çalışıyorsun, ben de orada çalışıyordum 2 yıl önceee :KK39: sen ne zamandır ordasın canım, hangi departmandasın? Ben Zeki Önder'in asistanıydım Hoppa

Herkese merhaba arkadaşlar bu sıcak günlerde rahat hamilelik diliyorum.

Benim kalça agrim oluyor, yanı kuyruk sokumuna doğru, azıcık yurusem ya da birazcık ayakta kalsam,

sizde de aynı durum var mi, cuma doktora soracagim

benimde 3-4 gün cok agrdı. sanki agır bir şey kaldırmışım gibi. nazlı görünmemek için bişey soylemedım cunku bebek daha o kadar buyuk bile değildi. netten okudum , kemiklerin yer değiştirmesinden dolayıymış bir de erkek bebekte oluyor yazıyordu. doktora sorarsan banada haber ver canım. geçmiş olsun

devam o zaman senle aynı günlerimiz erken dogabilir dedi mi doktor? bana bir 29 aralık olabilir ultrason ileri gösteriyor dedi. ben son adet tarihimden eminim ama 31 mart.
yok öyle demedi ama 1 hafta önden gidiyor gelişimi demişti. sat nisan 7
buranın takvımınde 12 ocaktı dogumu, gelişim önden gidince 5 e aldım :=)

Kizlar ben geldim yazan arkadaslarima cevap atacagim ama suan kendimi iyi hissetmiyorum gunes carpti sanirim hizlica yazayim cikacam gittim doktoru kizim iyi yuzde bin kiz ve cok datlu ama biraz kalbi yavas atiyodu takildim ona neyse 18.hafta 4um detayliya sokmadi 20 ve 22 arasymis normal ultrasyonda detayli inceledi ama detayli icin 3hafta sonra gel dedi o yizden gitmeyin erkenden 250grammisiz bende sadece 0.600gram almisim doktor beslen cok zayifsin dedi kendimi iyi hissetmiyorum suan opuldunuz
canim gecmis olsun. 20 22 hafta arasimiymis ayrintili. benim 25.haftaya denk gelicek dr sorun olmaz dedi ama guvenmiorum ona. dikkat et kendine dinlen yat canim benim

aynen canım gelince tanışalım seninle :) yürüyüş burda çok güzel canım sahilde falan, aynen insanın canı sıkıldımı iki dakkada cafe sahil falan yakın o konuda çok güzel gerçekten bugün hatta eşimle gidicez kıyafet aldıktan sonra sahilde oturmaya :)
ohhhh sefaniz olsun benim icinde gezin ;) tanisalim canim valla ii olur yaa :)

benimde 3-4 gün cok agrdı. sanki agır bir şey kaldırmışım gibi. nazlı görünmemek için bişey soylemedım cunku bebek daha o kadar buyuk bile değildi. netten okudum , kemiklerin yer değiştirmesinden dolayıymış bir de erkek bebekte oluyor yazıyordu. doktora sorarsan banada haber ver canım. geçmiş olsun
ben hamile kaldigim ilk 2 ay acayip bel agrisi yasadim bel agrisi gbide degil kopuodu sanki. annem erkek bebek bole olur dedi komsumda ole demisti ve erkek cikti ;)

yok öyle demedi ama 1 hafta önden gidiyor gelişimi demişti. sat nisan 7
buranın takvımınde 12 ocaktı dogumu, gelişim önden gidince 5 e aldım :=)

sağlıkla alalım inş o zaman kucagımıza ...çok heyecanlanıyorum ya özellikle yenbi bişeyler alınca bebeğime onlara sarılıp duruyorum..kucagıma alcam günü iple çekiyorum resmen artık..sağlıklı dogumlar sağlıklı bebişler olsun hepimize

benımkı kız ben de kalça agrısı oluyor :=)
durduk yere degıl tabii, iş yaptıgımda falan oluyor

sağlıkla alalım inş o zaman kucagımıza ...çok heyecanlanıyorum ya özellikle yenbi bişeyler alınca bebeğime onlara sarılıp duruyorum..kucagıma alcam günü iple çekiyorum resmen artık..sağlıklı dogumlar sağlıklı bebişler olsun hepimize
inş amin. ben daha bişi almadım :) 1 ay sonra yüklenicem almaya :D

ben hamile kaldigim ilk 2 ay acayip bel agrisi yasadim bel agrisi gbide degil kopuodu sanki. annem erkek bebek bole olur dedi komsumda ole demisti ve erkek cikti :KK66:
ben de nette okumustum benimki de erkek cıktı..adet olurkende belim oyle agrırdı..bulantım olmadı sayılır..ve ekşili acılı yedim cogunlukla..karnım hemen belli oldu ..biraz leke gelmişti. erkek aşağıya tutunuyormuş ondan olabilirmiş. neyse bundan sonra bu belirtisi olanlara erkek diycem bende . ne de olsa az cok biz kendimizde tecrübe ettik sayılır :))

inş amin. ben daha bişi almadım :) 1 ay sonra yüklenicem almaya :KK70:
uzun kollu zıbınlar aldım ben ne de olsa kışa dogurcaz ama onlar cok kucuk geldi gözüme genelde elim bir yaşa gidiyor nedense:))

ilk bebek olunca insan zaten ne alacagınıda pek bilemiyor..üzerindeki yazılar olmasa ben hep bi yaş olanları alcam nerdeyse..

zaten 0-3 olanları 40 ı çıkmadan kuculuyor mus herkes oyle dıyor

uzun kollu zıbınlar aldım ben ne de olsa kışa dogurcaz ama onlar cok kucuk geldi gözüme genelde elim bir yaşa gidiyor nedense:))

ilk bebek olunca insan zaten ne alacagınıda pek bilemiyor..üzerindeki yazılar olmasa ben hep bi yaş olanları alcam nerdeyse..

evet, çok kısa sürede büyüyorlar
o yüzden ben 0-3 olan gruptan 1-2 tane alıcam
diğerleri 1 yaşa kadar alıcam.

ben de nette okumustum benimki de erkek cıktı..adet olurkende belim oyle agrırdı..bulantım olmadı sayılır..ve ekşili acılı yedim cogunlukla..karnım hemen belli oldu ..biraz leke gelmişti. erkek aşağıya tutunuyormuş ondan olabilirmiş. neyse bundan sonra bu belirtisi olanlara erkek diycem bende . ne de olsa az cok biz kendimizde tecrübe ettik sayılır :))
aaa evet bu belirtilerin hepsi bendede oldu lekelenme filan. ama bitek karnim daha yeni yeni cikti pek anlasilmio bol giydigimden etrafmdaklr bilmio ama demiolrda sende gobekmi var die ;) bazi hamileler gibi hamile oldugumu cumle alem bilsin diede ole 9 aylik gbide yurumuyorum karnimida sisirmiyorum kendim oyuzdende belli olmuo sanirim.

Kızlar Soobe'de indirim vardı ben bugün dayanamadım kızımın ilk kıyafetlerini aldım :KK48: 2'lü body aldım 0-3 ay 15 TL'ye düşmüş, bir de 3'lü set aldım, kısa kollu iç body, tulum bir de şapkası var oda 18 TL. Böyle indirimleri kaçırmamak lazım valla, ben aslında şimdiden bir dahaki yazın kıyafetlerini alsak mı diyorum, özellikle sezon sonuna doğru fiyatlar iyice düşecek :KK39:

Aynen yaa minicikler, 3-6 ay ve 6-9 ay için daha bol almak lazım..

Kızlar Soobe'de indirim vardı ben bugün dayanamadım kızımın ilk kıyafetlerini aldım :KK48: 2'lü body aldım 0-3 ay 15 TL'ye düşmüş, bir de 3'lü set aldım, kısa kollu iç body, tulum bir de şapkası var oda 18 TL. Böyle indirimleri kaçırmamak lazım valla, ben aslında şimdiden bir dahaki yazın kıyafetlerini alsak mı diyorum, özellikle sezon sonuna doğru fiyatlar iyice düşecek :KK39:
dur bekle hemen kaptırma kendını :D
aldıgın ürünlerde cinsine bakıyor musun?

Ben yazmistim cikolata suyu gosteriyo cinsiyeti..ama canim cok sasirdim acikcasi bak ilk cocugun benimde ole..banada erkek dediler kaynanama pipisini gosterms dokyor hatta ama suan kiz hatta yuzde yuz genital organi herseyi belli 3doktorda kiz dedi biri yuzde 90 diger ikisi yuzde yuz dedi..cin rus takvimi erkek dio ruyada beni gormusler daha hamile kalmadan oglum oluyms ben altim goruyodum sonra yuzuk testi yapiom hala ileri geri hareket ediyo bicaga oturdum butun hersey erkek diyodu bitek kalcam cikti ve hamileligm zor geciyodu esim cok istiyodu tabi umutlandi bukadar seyden sonra ama kiz oldugunu duyunca uzuldu basta sonra arkadasini hatrlattim toparlafi kendini sarildi kizina kizimizi cokkk seviyoruzzz prensesimiz geliyoo:)simdi geleyim arkadasina arkadasinin bi oglu olmustu kalbi delik ve damarlari tiklaliydi dogunca anlasildi sonra istanbula tedaviye gittiler maddi manevi yikildilar ama cocuk iyilesti onemli olan buydu neyse geldiler aradan bikac ay gecti ve cocuk kanepeden dusmis bigun ve kafasini carpip beyin kanamasi gecirdi burda kizlardanda dua istedim annesini tanimam ama cok zor sonuc olarak cocugu kaybettiler bikac gun yogun bakimda kaldiktan sonra..simdi ne denilirki o anneye kiz olsun erkek olsn mu saglikli olsun mu hep hayirlisini isteyelim canim saglikli olsunlarda ne farkeder rabbimin gucune gitmesin.. Cok uzun oldu ama:KK43:
evet haklısın sağlıklı olsun dün ilk duyduğumda biraz kötü ooldum ama bugun oyle düşünmüyorum sağlıklı olsunda

Back
X