• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İki tane içmedim iki gün üst üste unuttum içmeyi ishal durdu bugun içtim sanki yine bozacak bağırsakları :-) bende bulantı sadece sabah uyandığımda oluyor acaba ilaçtanmı
Bana bi de günde 2 tane iç dedi ben iki güne 1 zor içiyorum. Sabah bulantısı özellikle. Çıkarıyorum Sonra tüm günüm bulantılı geçiyor :(

Kızlarr geldim ayrıntılı ultrasondan kocaman olmuş bebeğim 250 gr dı her şey düzgün cıktı çok şükür rabbime ama tek sıkıntımız var o da Bebeğin eşi aşağıdaymış dinlenmen lazım dedi doktor geçebilir zamanla dedi kasılma varmış, 2 hafta içinde düzelmesi gerekiyor. Yoksa doğum çok sıkıntılı olacak :( hiç bu durumu yasayan oldu mı ya da duydunuz mu?

banada benexol b12 vermişlerde içer içmez kötü yaptı bıraktım. halsizliğe karşı bişi arıyorum. eğer buda öleyse kullanmaya gerek yok. hergünde semiz otu yenmez ki yaw :KK76: balıktanda nefret ediyorum. e demiri nerden karşılıcaz bizz
belki sana dokunmaz canım.
denemeden anlayamazsın.
ben halen içmeye devam ediyorum.
içtikten sonra kötü olsam da...

Kızlarr geldim ayrıntılı ultrasondan kocaman olmuş bebeğim 250 gr dı her şey düzgün cıktı çok şükür rabbime ama tek sıkıntımız var o da Bebeğin eşi aşağıdaymış dinlenmen lazım dedi doktor geçebilir zamanla dedi kasılma varmış, 2 hafta içinde düzelmesi gerekiyor. Yoksa doğum çok sıkıntılı olacak :KK43: hiç bu durumu yasayan oldu mı ya da duydunuz mu?
maşallah bebeğine canım.
plesenta rahim büyüdükçe yer değiştirebiliyor diye biliyorum.
kanama olmadığı sürece problem değil sanırım.
niye sıkıntılı olsun ki, en kötü sezaryen olursun.
moral bozmak yok.

Bana bi de günde 2 tane iç dedi ben iki güne 1 zor içiyorum. Sabah bulantısı özellikle. Çıkarıyorum Sonra tüm günüm bulantılı geçiyor :(
Bak ben bunu kullanıyorum bende bulantı kusma yapmadı doktoruna sorsan bunu kullanabilir miyim diye belki bu daha iyi gelir bünyene :-) sonuçta bulantısı olanlar kendiniz çözüm bulmalı doktora sunmalısınız doktorlar bazen halden anlamıyor ne yazıkki :-) bence bi deneyin çünkü bu ilacı hamilelik boyunca kullanıcaz bulantı 9. aya kadar çok zor olur katlanmak
WP_20150807_001.webp

yemek zorundasın :KK53:
bi arkadasım balıgın kokusuna bıle tahammul edemezdı, evde de yaptırmazdı. '' hamıle kal görecegım seni, mecburen yıyeceksın '' demıstım. gercekten yedı :KK53:
ah okadar çok zorunda olduğumuz şeyler var ki. mesela yumurtayı kapıdan içeri sokmam benim herif bıldırcın yumurtası almış suyla yutuyorum küçük olduğu için kokuyo bööö :mad:

Back
X