• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

battaniyeyi es geçmeyin hanımlar

Eklentiler

• 178880492_tn30_0.webp
    178880492_tn30_0.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 53
Bak ben bunu kullanıyorum bende bulantı kusma yapmadı doktoruna sorsan bunu kullanabilir miyim diye belki bu daha iyi gelir bünyene :-) sonuçta bulantısı olanlar kendiniz çözüm bulmalı doktora sunmalısınız doktorlar bazen halden anlamıyor ne yazıkki :-) bence bi deneyin çünkü bu ilacı hamilelik boyunca kullanıcaz bulantı 9. aya kadar çok zor olur katlanmakEki Görüntüle 1600895
Doktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa. :(

Doktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa. :KK43:
bana bu hapı 1 ay önce verecektı, bulantılarımdan dolayı vermemişti. gectıgını sandı sanırım verdi
kullanamıyorum işte

Kızlarr geldim ayrıntılı ultrasondan kocaman olmuş bebeğim 250 gr dı her şey düzgün cıktı çok şükür rabbime ama tek sıkıntımız var o da Bebeğin eşi aşağıdaymış dinlenmen lazım dedi doktor geçebilir zamanla dedi kasılma varmış, 2 hafta içinde düzelmesi gerekiyor. Yoksa doğum çok sıkıntılı olacak :KK43: hiç bu durumu yasayan oldu mı ya da duydunuz mu?
Canim eltimin bebeğin eşi aşağıdaydı bir düşük bir erken doğum yapmıştı. Arkadaşımın da bebeği eşi itip duzeltmişti durumu. Tamamen şans diyorlar ama dinlenmek de gerekiyor. Arkadaşım dinlenerek düzeldi. Bol bol dinlen ani hareketlerden kaçın.

Doktor biliyor bulantılarimın devam ettiğini. Bile bile bulanti yapan ilac vermiyodur inşallah. Bu bulanti yapmıyosa bunu yazardı yoksa ne bilim cok üzülürüm boyle bir ihmal varsa. :(
Hayır cnm senin kullandığın ilaç sende bulantı yapar başkasında yapmaz bünye meselesi bunu söylemek istedim...oyuzden belki farklı marka kullanırsan belki iyi gelir diye düşündüm...

evet canım kışın doğurcaz ya arkadaşlar tavsiye etti kolay oluyomuş kullanımı. ben her tavsiyeye açığım :)
çok guzelmıs. aynen kışa göre hareket edelım. bende çıtçıtlı badılerın hepsını uzun almayı düşünüyorum :=)
yani tamamen kışa odaklıyım :KK53:
3 aylık olanından aldım mesela ben :=) bebiş 1 ay sonra büyüyecek çünkü
ve içinde sıkılsın istemedım

Back
X